icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jarunka111
7. máj 2011

@akika722
@atrami ďakujem vám za rady, nabudúce to už dopadne lepšie 😉

peepka
7. máj 2011

@gumkacik ja kebyze mam pristup k tarhoni tak tarhonove rizotooo!! s kuracim maskom a nejakym salatom spravim mnam 🙂

romcag
7. máj 2011

Dnes guláš a ako druhé zeleninové placky 😉

l.lara
7. máj 2011

halusky s kapustou🙂

gumkacik
7. máj 2011

@akika722 nemam igrediencie na to ale dobre pondelok to spravim

akika722
7. máj 2011

@gumkacik to z kyslej smotany na to je mnaaaaaaaam..ani mäso som nepotrebovala 😀 😀 😀 a je to super na šalaty 😉

titkovamiriam
7. máj 2011

tak dnes kuracia polievka,bryndzaky a kolačik ku dnu matiek 🙂 -zajtra rezne plnene šunkou 😀

babullka1
7. máj 2011

my sme dnes grilovali 😉

lea132
7. máj 2011

Na obed spagety so sampinonmi a teraz na chrumkanie lekvarove satocky a pizza stangle s
Cesnakovym dipom

sisanka
8. máj 2011

my dnes kuracie nugetky v zemiakovom cesticku so zemiakovou kasou,nejaky salatik, hovadzia polievka s haluskami a chystam sa urobit aj tu krtkovu tortu na plechu ked uz mam ten sviatok dnes 😉

kvojtanikova
8. máj 2011

my mame dneska dusene masko na hubach, ryza a nejaky kompot, lebo stary upratoval pivnicu a zistil ze tam mame este asi milioooon kompotov (cernice, marhule, "ananas" z cukety, ceresne, slivky, a samozrejme kopu slanych - uhorky, nakladane fazulkove struky, cuketovy salat s paprikou a cibulkou, calamadu) mnam uz ako to pisem tak sa mi zbiehaju slinky. A este mame kyslu sosovicovu polievku od vcera, ale ja uz ju nemozem lebo mala z toho vrieskala pol dna. Idem upiect este muffiny.

eva7780
8. máj 2011

vajíčková polievka,dusené maso zo zeleninou a ryža

kaara1980
8. máj 2011

dnes polievka od včera a fašírka+zemiaky na kyslo-prívarok

miminkad
8. máj 2011

dnes najlepsi obed,vari svokra 😀

miriamr
8. máj 2011

krémová zemiaková polievka s krutónmi, marinované kuracie stehná v sójovo- medovej marináde pečené spolu so zemiakmi, fazuľovými strukmi, paradajkami a paprikou 😵

maculik
8. máj 2011

ahojte, my dnes polievku rajcinovu z konzervy (zabudla som kupit mäso na vyvar 😅 a drobci vajcovu, z konzervy im nechcem davat, a pecenu hus so zemiakmi s pazitkou 😵

mata71
8. máj 2011

pečene kura,tarhoňa,zavarane broskyne,hrušky,babovku,ovocni kolač zo želatinou na povrchu,,,polievka neni,nikto nechce, 😵 😵

aduskatt
8. máj 2011

kuraci vyvar, cevapcici, zemiaky, horcica, cibula 🙂

atrami
8. máj 2011

polievka od včera karfiolova, inak klasika= bravčové rezne, černohorák, tofu na sposob černohoráku + zemiaky, uhorkový šalát.

akika722
9. máj 2011

@atrami čo je to tofu na spôsob černohoraku prosim ťa? 😕 tofu mam veeeelmi rada 😵

my dnes zeleninkova polievočka a na Paťkov rozkaz špagety so syrom 😀 /on to bude mať až na večeru lebo je v školke/
a zajtra rano robim jeho oblubenu syrovu natierku 😵

drobik1
9. máj 2011

dnes na obed polievka z kuracich kosti a druhe zemiaky a fasirka.. 🙂 vecera bude romanticka v restike s drahym..divina a palcinky,flasa cerveneho vina..mnaaam 🙂

atrami
9. máj 2011

@akika722 , klasický tofu syr, my sme mali údený, obalíš v múke a potom ako černohorský rezeň / muka, vajíčko, voda alebo mlieko , soľ majorán, cesnak / a vypražíš. Mojim starším chalanom to chutilo. U nás tiež ide tofu alebo seitan. Máš nejaký dobrý receptík? Je len vyprážam.

Dnes nevarím, dojedáme od včera, polievka kuracia z mrazáku.

akika722
9. máj 2011

@atrami ja skôr tak na dietno...kvapka olivoveho oleja-biele tofu marinujem -voda,namiesto oleja 😅 paprika červena korenie sol-trošičku alebo sojova omačka...opražim na tej kvapke oleja a davam do šlalatov 😅 😀 prip..kuk:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27467 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22748&ord... 😵 a ja tofu zbožnujem aj čiste bez pripravy 😅

lea132
9. máj 2011

Kuraci vyvar,hov.masko na stave so zem.kasou a na veceru asi spravim zemiakovo-koprovy privarok s vajickom

atrami
9. máj 2011

@akika722 , super vyskúšam. Ja tiež len čisté, len mi ostatol cestíčko, tak som to do neho šupla.

akika722
9. máj 2011

@atrami aj ja raz skusim tvoje 😀 😵

atrami
9. máj 2011

@akika722 , občas treba aj niečo nezdravé 😀 😵

akika722
9. máj 2011

@atrami to hej 😀 len mne nechyba...mam na sebe dosť nezdraveho po 2detoch 😅

atrami
9. máj 2011

@akika722 , neboj po 3. deťoch je to u mňa ešte horšie. Ja sa bez toho zaobídem, ale mojich 4 chlapov, neukecám na nejakú samotnú zeleninu.

akika722
9. máj 2011

@atrami ani moj nezje zeleninu lebo "nie je zajac" 😖 no deti si našťastie ešte daju povedať a st.syn ma rad tofu-ak mu poviem že je to syr uveri 😀 aj soju zje ak si vymyslim že take iste papa aj mickey mouse 😅
nooo..pokial sa da...pride vek ked sa nebude dať 😀