Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@daniela2227 ten koláč vyzerá veľmi dobre, môžem poprosiť recept? Dakujem 😊
Mliekovu sosovicovu polievku a plnene langose 🙂
@lilidix ježiš mária.. už včera som mala byť tam..A ostať do dnes 😋😋😋🤣
@zuzanocka11 dakujem 😊 ale ktorý konkrétne?
@lilidix ešte ma zaujíma...ako docieliť takú farbu paradajkovej omáčky 😊
@daniela2227 už sa aj dávnejšie na to pýtali, tak nech sa páči 😉 ono to bude asi tou konzervou
@lilidix dakujem krasne 😊
@daniela2227 ten špíz z panenkou, napichala si a hodila na gril, z jednej, druhej strany, či? Panenke to asi stačí, ta nepotrebuje dlhú prípravu myslím. Vyzerá to super, cez víkend asi spravím. Vždy robím panenku len plnenu. Takto ale vyzerá super
@lilidix ano, len napichala a dala na gril..myslím že som tam dala aj cibuľu a slaninu 😊 ja som zase ešte plnenu nerobila 😁 vždy len špíz alebo vcelku
U nás boli bryndzové halušky
este vcera som uvarila madarsky gulas a mame ho aj na dnes. zajtra ideme na vylet, takze budem varit az v nedelu a to mam na plane spravit masove spize
@daniela2227 dik za inšpiráciu 🙂
Špíz (panenka, slanina, cibuľa, paprika), pečené zemiaky a cesnakový dip
@lilidix nie je začo 😊 dúfam že chutilo 😁
vcera som robila langose a dnes mam v plane len nieco take lahsie, nejaky zeleninovy salatik, kedze mame dost domacej zeleninky
Vcera grecky salat s fetou,kuraci gyros a dresing s bylinkami. Dnes pecene kura s ryzou 😊
Pečené kuracie stehná,ryža, paradajkovy šalát
U nas dnes narychlo cesnacka s krutonmi a kuracie rizoto,uhorkovy salat. Kedze sa ponahlame na vylet,kolacik len jednoduchy aby bolo co zabalit, bublanina z domacich ribezli 🙂
Už veľmi dlho som neprispievala do tejto skupinky, tak sa znovu pridám 🙂 v pondelok ešte polievka slepačia s domácimi cestovinami a zo zostatkovej ryže som spravila zeleninové rizoto, v utorok rýchly obed z paráku - rybie filé so zemiakmi a k tomu syrová omáčka, dnes bude granadír a rajčinová polievka 🙂 milujem variť do pol hodiny :D
@maminka2013 ty si moj clovek🤣tiez varim len rychle alebo samovariace jedla😁
@adriannasvk áno snažím sa tak, keďže varím podvečer pri práci a 2 deťoch, vyhľadávam také, čo sa varia "samé" alebo rýchlo 🙂 čo nám iné ostáva 😉
Vcera palacinky a parkova polievka a dnes šišky ,zajtra by sa zislo nieco menej sladke ,hadam aj uz aj maso

Dnes kelova polievka a este grilovance. Ale zajtra rozmyslam nad sladkym obedom. Palacinkyyyy☺