Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Losos, opekané zemiaky pre dieťa, ja grilovaný hermelín a miešaný šalát. Večer obložené chlebíčky.
Zajtra bude domáca pizza a keď už bude zerava rura šupnem tam koláč z červenej fazule.
@rakywanda kolac z fazule? To by som vyskusala, das mi prosim ta recept?
Zapecena cuketa s mletym mäsom
@veronikastrickova podľa tohto robím https://www.fitnessguru.sk/recept/cokoladovy-ko...
@daniela2227 mnam 😍ako robis coleslaw?
@adriannasvk kapustu a cibuľu nakrajam a posolim, nech trochu zmakne..pridám mrkvu postruhanu..korenie, cukor, ocot..a nakoniec majonezu 😊 raz som dala namiesto octu citronovu stavu..ale nebolo to ono
@daniela2227 super,dik,ja som robila raz mrkva,kapusta,horcica,korenie,sol,majoneza,nie zle tiez ale nebolo to uplne ono 😄
@adriannasvk nie je začo 😁 je dobrý.. Aspoň mne chutí 🤪
@lenkaleg vydlabala som uvarene cvikly, na panvici opražila jarnu cibulu s mäskom pridala polku cukety, orechy, okorenila a orestovala, pridala som trošku talianských byliniek a soli, napchala do cvikly a pomedzi to namrvenú nivu a zapliekla som cca 10 min na 200 st. Nabudúce ale nasucho tie posekané orechy opečiem na panvici zvýrazní sa ich chuť a skúsim cvikle zabaliť aspoň zospodu do alobalu aby boli šťavnatejšie a k pečenej cvikly sa mi žiada balsamico tá jemná kyslosť zvýrazní chuť cvikle
@daniela2227 Bábovku som dávno nerobila, si mi chute narobila. Ja dnes len bravčovú panenku so šípkovou omáčkou a opekané zemiačky 🙂
@ellemell aj my sme ju dávno nemali 😊 väčšinou len také s plnkou 😊 a recept na sipkovu mi dáš? 😁
@daniela2227 Ja teraz väčšinou robievam cheesecake a také tvarohové s ovocím skôr. Bábovku sme zvyknutí viacej tak na zimu, ale teraz sa mi zacnelo 😀 Podľa tohto receptu ju robím https://www.istermeat.sk/kare-so-sipkovou-omackou 🙂
@ellemell dakujem 😊 ešte som ju nerobila..tak vyskúšam.. nedávno som len skúsila slivkovu..A ani mäso mi k nej netrebalo, tak mi chutila 😁
Na dnes mame maso so zelenovou zmesou v tortille.

U nás dnes obrátené rezne, pred a po