icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
1. nov 2020

Hovädzí vývar, Kačica, lokse,kapusta

daniela2227
1. nov 2020

Keďže dnes mala rodinná oslava, tak na prianie oslavenkyne koprova omáčka, pre nejedlika omáčky segedinsky guláš, chlebíčky a misa rezy v podobe torty 😋😁

adulikka
1. nov 2020

Šišky

manqua
1. nov 2020

@adulikka mnam nemala som uz davno. Rozmyslam, ze zajtra ich asi aj urobim :D

adulikka
1. nov 2020

Plus varila z kuracích krídel perkelt s kolienkami a syn 13 rokov spravil muffiny čokoládové .

penelope11
4. nov 2020

Gulasova polievka dnes a k tomu urobim granadir, na ten si robim chut uz tyzden aj s kyslymi uhorkami.

beata_ra
4. nov 2020

dnes len taky rychly obed v podobe leca a polievku spravim zdravu cesnakovu.

rakywanda
4. nov 2020

Hlivova polievka a zapekané cestoviny k obedu. Na večeru sa pečie kváskový chlebík, len tak s maslom a k tomu horúce kakavko (s kakaom, nie grankom)

svetlana261
4. nov 2020

Dnes Linzer koláč

daniela2227
5. nov 2020

Dnes marinované kuracie stehná, kaša a kapustový šalát

adriannasvk
5. nov 2020

@daniela2227 mnam,ty aj varis nieco co by som nezjedla? 😄ja som dnes len prekladane zemiaky s masom a smotanou na rychlo,ale tak rychlo sa zjedli,ze som ani foto nestihla 😅

daniela2227
5. nov 2020

@adriannasvk určite je niečo co nemáš rada 😁 ja som myslela ze zajtra nebudem musieť variť.. Ale baby otočili 2x takže musím 😂

adriannasvk
5. nov 2020

@daniela2227 to som si aj ja presne hovorila dnes😅 ze mam na dva dni pokoj a nic,zajtra mozem zase😅

daniela2227
5. nov 2020

@adriannasvk a co budeš? 😂 Ja si asi väčšie hrnce musím zaobstarať.. Stále mám pocit že je toho malo 😂

adriannasvk
5. nov 2020

@daniela2227 no ja asi vacsi pekac lebo to ked urobim v pekaci to je vzdy malo😅netusim co,mozno grecky salat s fetou a kuraci steak k tomu 😅

daniela2227
5. nov 2020

@adriannasvk hmm.. To by som si dala 😋😁 i keď už 2 týždne mam chuť na rybu a kačku 😂😂😂

daniela2227
6. nov 2020

Tak dnes slovenské rizoto ☺️

adriannasvk
7. nov 2020

@daniela2227 ja dnes robim tiez rizoto😄😉

tinkerbell
7. nov 2020

@adulikka prosím ťa, daj recept na tú knedľu, mne sa ešte nikdy nepodarila.

daniela2227
7. nov 2020

@adriannasvk telepatia 😂😂 my ešte máme našťastie aj na dnes 🙏😂

adriannasvk
7. nov 2020

@daniela2227 Ja dnes idem varit a bude aj na zajtra 😄

tykat
7. nov 2020

Dnes losos, pecene zemiaky, salat s greckym korenim

oira
7. nov 2020

Zahoracka fazulova s udenym a tvarohove muffiny

lucikatn
7. nov 2020

Sobota u nas = zbytkove varenie z tyzdna co ostalo 😁 dnes v podobe pizze 🍕 polievku dojeme vcerajsiu 🥦 kremovu + som dorobila rarasikov do nej miesto krutonov. Na poobedie uz chladnu rozky

ostorha
7. nov 2020

@lucikatn Co je to rarasik prosim?

lucikatn
7. nov 2020

@ostorha ked nemame starsie chlieb na krutony tak robim do polievky take vysmazane halusky alebo ako by som to nazvala. Liate cesto vysmazene.
Na 1 vajce ide 80g polohrubej muky, 4PL mlieka a stipka soli. Zmiesas a cez sitko na halusky "precedis" na panvicu do horuceho oleja. Smazis do zlatista a vyberies na servitku

ostorha
7. nov 2020

@lucikatn Ano to poznam ,dakujem za recept😘

lucikatn
7. nov 2020

@ostorha nemas za co 😉

daniela2227
7. nov 2020

@adriannasvk vraj nebudem dnes variť 😂😂😂😂

adriannasvk
7. nov 2020

@daniela2227 🤣boze mnam a takto vecer mi toto ukazes???🤤😯to je ciste tyranie toto