Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Plus varila z kuracích krídel perkelt s kolienkami a syn 13 rokov spravil muffiny čokoládové .
Gulasova polievka dnes a k tomu urobim granadir, na ten si robim chut uz tyzden aj s kyslymi uhorkami.
dnes len taky rychly obed v podobe leca a polievku spravim zdravu cesnakovu.
Hlivova polievka a zapekané cestoviny k obedu. Na večeru sa pečie kváskový chlebík, len tak s maslom a k tomu horúce kakavko (s kakaom, nie grankom)
@daniela2227 mnam,ty aj varis nieco co by som nezjedla? 😄ja som dnes len prekladane zemiaky s masom a smotanou na rychlo,ale tak rychlo sa zjedli,ze som ani foto nestihla 😅
@adriannasvk určite je niečo co nemáš rada 😁 ja som myslela ze zajtra nebudem musieť variť.. Ale baby otočili 2x takže musím 😂
@daniela2227 to som si aj ja presne hovorila dnes😅 ze mam na dva dni pokoj a nic,zajtra mozem zase😅
@adriannasvk a co budeš? 😂 Ja si asi väčšie hrnce musím zaobstarať.. Stále mám pocit že je toho malo 😂
@daniela2227 no ja asi vacsi pekac lebo to ked urobim v pekaci to je vzdy malo😅netusim co,mozno grecky salat s fetou a kuraci steak k tomu 😅
@adriannasvk hmm.. To by som si dala 😋😁 i keď už 2 týždne mam chuť na rybu a kačku 😂😂😂
@daniela2227 ja dnes robim tiez rizoto😄😉
@adulikka prosím ťa, daj recept na tú knedľu, mne sa ešte nikdy nepodarila.
@adriannasvk telepatia 😂😂 my ešte máme našťastie aj na dnes 🙏😂
@daniela2227 Ja dnes idem varit a bude aj na zajtra 😄
Sobota u nas = zbytkove varenie z tyzdna co ostalo 😁 dnes v podobe pizze 🍕 polievku dojeme vcerajsiu 🥦 kremovu + som dorobila rarasikov do nej miesto krutonov. Na poobedie uz chladnu rozky
@ostorha ked nemame starsie chlieb na krutony tak robim do polievky take vysmazane halusky alebo ako by som to nazvala. Liate cesto vysmazene.
Na 1 vajce ide 80g polohrubej muky, 4PL mlieka a stipka soli. Zmiesas a cez sitko na halusky "precedis" na panvicu do horuceho oleja. Smazis do zlatista a vyberies na servitku
@adriannasvk vraj nebudem dnes variť 😂😂😂😂
@daniela2227 🤣boze mnam a takto vecer mi toto ukazes???🤤😯to je ciste tyranie toto

Hovädzí vývar, Kačica, lokse,kapusta