Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@rakywanda aj u nas to iste😊
U nás bol minulý týždeň. Dnes to vidím na rizoto zeleninové. Len taká rýchlovka.
fazulovu polievku mliekovu som spravila a salatik s kuracim maskom, nakolko uz konecne mame vlastnu urodu 🙂
Brokolicova polievka,zapecene morcacie prsia so sunkou syrom,sampionmi
Dnes bol hovädzí vývar, obrátené rezne s ryžou, uhorkový šalát
dnes sa dojedajú z víkendu ešte špagety a zajtra nemá byť u nás také teplo, tak vyhrejem doma trúbou a spravím žemlovku, mňam
Mate nejaky typ a nie prave tradicny nedelny obed? Cakame navstevu zo zahranicia cez vikend a rada by som pripravila nieco, co bude stat za to.
@jeltica pre kazdeho je tradicne nieco ine...vies aspon co maju radi,nemaju,alebo aka kuchyna by to mala byt?
@jeltica ked chcem niekoho prekvapit, tak spravim nieco veganske, ale dopredu im o tom nepoviem. velakrat su potom prekvapeni, ze to chutilo necakane dobre. naposledy som tak prekvapila vegan haluskami bryndzovymi. to je take netradicno tradicne.
Mrkvová polievka, parené buchty
Už druhý deň robím cuketovo hokaidove placky, dnes aj s mäsom na šťave

Dnes bude mexický guláš s ryžou, polievka so zbytkov (batat, mrkva, červená šošovica, vločky...)