Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Večer sa griluju kuracie krídelká, zajtra niečo z panenky (idem hľadať nejaký recept)
Sviečkovú už aj na zajtra. Takže pohodová nedeľa. ✌️😁
Ja dnes idem robit segedinsky gulas s knedlou 😅
Dnes varim zatiaľ len hovädzí vyvar. Len musim počkať na to kym sa mi rozmrazia kosti 🤭 večer som na to zabudla. A mame od piatku este perkelt a mama nas vola na rezne😉
@mimiqa boze toto som ako davno nemala...mnam...🤤kde mam prist 😅😁
@adriannasvk uz nie je 🙊😂😅🤣ako uplne fuc
Na obed boli francúzske zemiaky s uhorkovým šalátom. Na večer opekáme špekačky s kváskovým chlebom. Dlho som chlebík nepiekla kvôli horúčavam.
@mimiqa ani sa necudujem 😅
@adriannasvk fakt... sam maly zjedol jeden a pol placky 😂ja robim velike😅🤣chlap hned akoby nejedol cely den dcera ta len slovo sote tu aj zobudis 🤣
@adriannasvk dnes opat 😂🤣😅
@mimiqa tak vcera chutilo,co ine ti ostavalo 🤪
@adriannasvk dcera ma taku mega placku 😂mi hovor.. Len keby mi mal kto struhat tie zemiaky kua.. Musim kupit ten robot na zeleninu 🙊
@mimiqa tak ked detom chuti vedia zjest porciu za dospeleho 😅 no ja nerajbem rucne cosi,by ma vystrelo,vsetko do robota hadzem 😅ja som si vzdy prsty orajbala 🤣
Polievka a là "upratujem", čiže zbytky co som našla - kúsok hokaida, kúsok batatu a mrkvy, cibuľa, cesnak, trocha vlociek, rozmixovať, pridať varenú čiernu šošovicu. Neviem prečo, ale vždy takéto vymýšľance majú u muža najväčší úspech. Druhé boli tuniakove fašírky so zemiakmi. Dcéra (12r.) upiekla bábovku.

Dcerka zrobila cinu