Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 je je je syrove gulky..tak to s prosim recept 😵
@kibuk aj zajtra do prace si bere 😀 ďakujem
dnes rezance s makom uz som ich 100rokov nejedla
dnes kelova polievka, kuracie stehna na pive so sampinonmi, hraskova ryza
@titkovamiriam jeeeeeeeeeeeeej ja som si až teraaz všimla tie linky.ďakujeeem si užasna 😵
tak a niake fotecky:
rajcinkova polievka , obalovane rezne zo zemiakmi a domaca pizza .. to na zajtra.. ma dojst mm 🙂
@titkovamiriam no ty si suca dieuka teda, ako robys tu ryzu, mnam, ty si fakt sikulka ze to vsetko stihas, klobuk dole teda 🙂
@titkovamiriam oh a este mas recept na tie ceresnove knedle tie zneju Bozsky ci ako sa to pise hi hi hi - dik za odpoved
@bronia13 ja som už stara paka 😀 😀 pre mna je najväcsie vzrúšo varenie 😀 😀 a to su fotky z celeho tyzdna lebo nestiham fotit ani fotky upravovat a akurat tato dneska ryza je uplne jednoducha-sackova 14 min varenia a hotovo,nechcelo sa mi šupat zemiaky 😀 😀 😀 a pretože netradicne ryza lebo tak som lečo este nerobila-bud chlieb alebo zemiaky 😀 😀
@bronia13 akurat som to dopisala na mmb
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40219
Ahojte devy, chcem prilozit moj najuspesnejsi recept, pre trosku vacsie deti, vsetky si vzdy pytaju duplu a duplu duple 🙂 Kuracie prso v kari-smotanovej omacke a ryza s kukurickou. Hotove za polhodinu - zarovno s ryzou.
Centimetrove pasiky z kuracich prs na cibuli osmahnem, hojne okorenim ciernym korenim, ovegetim bio vegetou, chvilku necham troska podliate dusit. Ked sa masko trochu scvrkne, znizim teplotu, prisypem KARI za kopcovitu cajovu lyzicku, niekedy prihodim biele tofu nakrajane na male kocky - potom zas prisolim alebo ovegetim, prehrejem este chvilocku spolu a pomaly vlejem smotanu na varenie, v ktorej je rozmiesany Gustin (cca lyzica). Miesam kym nezhustne ak je moc, prilejem este trosku smotany, alebo mlieka. K tomu ryzu parboiled, ktoru pripravujem na cibuli a ked vstrebe zhruba polovicu vody, prihodim do nej mrazenu kukuricu a necham dojst.
Fakt odporucam, aj moj muz to zboznuje - my dospelaci si ho este zdobime hustou sladkou karamelovou sojovou omackou.
@titkovamiriam Dakujem ti velmi pekne za receptiki, ked budes mat este nejake ine tak mi prosim ta napis nabronia13@yahoo.com ak by si mohla,dakujem ti zatial, receptik vyskusam urcitee. mnam nam uz sa tesim
@titkovamiriam sorry ten mail je: bronia13@yahoo.com inac tie knedliky vyskusam zajtra , uz sa tesim super, ja hrozne rada varim len nevim co a manzel by len sladke jedol kotuha jedna hi hi hi
@bronia13 moje recepty najdes na MMB 🙂 uz ich tam mam cez 300 🙂 a stale doplnam ako varím nieco nove 🙂
Dnes zemiakova polievka-dam tam jednu kápiu,srdiečko zo šalatu,vela cesnaku ....mnam mnam,a mam kuracie mäsko nasolene v sojovej omácke v chladnicke tak len opeciem,zeleninka a pecene nove zemiaky.
@akika722 -tie gulky 😝.. postruhat syr, (ja som dala eidam asi pol kila) ,2 vajcia a 3 lyzice krupice,alebo polohrubej muky,vymiesit rukou a robit male gulky a obalit v struhanke...dufam,ze budu chutit 😀 😀 😀
paradajkovu polievocku a cestovinovy salat 🙂
dnes kalerabova polievka, kuracia pecen s jablkami a ryza
dnes hrášková polievka (inšpirovala ma titkovamiriam, len bez tej slaninky...) a vyprážaný syr so zemiakmi (tentoraz nie hranolkami...) a dojeme včerajší marhuľovo-tvarohový ľahký koláč (veľa z neho nezostalo...)
@lululka555 jeeej ďakujem 😵
dnes lečo s párkom, nič iné sa mi nechce...
spagety s tuniakom 🙂
Šošovičný prívarok ale bez múky a iných somarín, pekne s kyslou smotankou, mňam a k tomu volské oči a mňamkový chlebík 😀

syrove gulky s varenymi zemiakmi ,salatova polievka ...mnam 😝 😝 😝