icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

s_i_s_a
27. máj 2011

dnes smotanova hribikova polievka s melencekom, k tomu zemiakove posusiky...

daniz
27. máj 2011

dnes mám chuť deťom urobiť vynikajúcu večeru-palacinky so šľahačkou, alebo lievance so šľahačkou. 🙂 🙂

malka
27. máj 2011

opat mam otazocku na vas baby, chcela som dnes upiect kolac z kysleho mlieka, ale som zistila, ze nemam kysle mlieko 😉 , tak ci mozem nahradit kysle mlieko, ze si zmiesam kyslu smotanu s polotucnym mliekom, dalo by sa to?
dik 🙂

simi251
27. máj 2011

Prave sme dopapali rybie file na masle s trskou grilovacieho korenia, varene zemiaciky a tie dlhe tmavozelene fazulove struky, neviem ako sa volaju na Slovensku tu su to Haricots, uvarene vo vode a s troskou masla. Mnam...velmi dobry a zdravy obedik.

simi251
27. máj 2011

@dazdovka Aj my sme cela rodinka zatazeni na taketo jedla. Moj syn sa toho nevie dojest. 😉

eva7780
27. máj 2011

polievka s pečenovými haluškami a zemiakové placky 🙂 zajtra netušim,chcelo by to niečo rýchle

simi251
27. máj 2011

@titkovamiriam Tie ceresnove gule vyzeraju lakavo. Akurat ze tam mas spomenute aj maslo aj margarin. Predpokladam ze masielko bude asi lepsie na to, ze? Mnam. Si mi narobila chute zase. A maly pomocnik je zlaty.

daniz
27. máj 2011

@malka neskúšala som, ale teoreticky by to šlo. Skoč kúpiť zakysanku-tá v pohode.

kočky niekedy sa tu motal koláč s gaštanovým pyré. Na obrázku bol taký kúsok z okrúhleho koláča odkrojený. Alebo nejaký super recept-mamina mi dala včera pyré a neviem čo a ako. Receptov je moc ale odskúšaný je odskúšaný. Ďakujem Vám.

bambi2
27. máj 2011

ja dnes kolienka s mletym mäsom ( gehacktes mit Hörnli ) pre malu... a ja ako vzdy na obed iba zeleninovy salat... 🙂

malka
27. máj 2011

@daniz dik 😉 , som myslela, ze ci to niekto takto neskusil, ja to asi vyskusam s tou kyslou smotanou 😉

daniz
27. máj 2011

@malka tak napíš, či vydalo... 😉

malka
27. máj 2011

@daniz napisem 🙂

titkovamiriam
27. máj 2011

@simi251 jasne že maslo!!!ja margaríny nepoužívam vôbec v kuchyni blee-brrr-fuj 😀 😀

titkovamiriam
27. máj 2011

@malka jasne že ano 😉

slamienka
27. máj 2011

Ahojte, babenky, nikde nemôžem nájsť recepty na nejaké rolády...Ale také, čo sa robia vo forme na srnčí chrbát. V rodine máme oslavu a chcem pripraviť niečo netradičné, lebo obložené chlebíky mi už nikto neje. Prosím vás, poraďte receptíky, alebo stránky na nete, kde by som niečo dobré našla. Ďakujem 😝

miselka11
27. máj 2011

@mata0377 tak zase boli grcky.. aj ked som to robila podla obalu, cize pred slahanim, aj vcera ked som to robila podla teba.. tak meviem.... ☹

lucikatn
27. máj 2011

dnes na obed boli zeleninovo-sojove lasagne a ked uz bola rura vyhriata tak aj kokosovy kolac s jablkami a pudingom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19155

mia258
27. máj 2011

Dnes som robila cestoviny s paradajkovou omáčkou, pestom a syrom. Zajtra bude asi grilovaný syr a zemiaky 😵

titkovamiriam
27. máj 2011

polievka,kuracinka so zemiakmi a rebarborový koláč

reanda
27. máj 2011

@miselka11 pises o tej slahacke a stuzovaci? stuzovac do slahacky az po vyslahani, spolu s cukrom a uz neslahat, len lyzicou premiesat.. tak robievam

titkovamiriam
27. máj 2011

riešite šlahacku- ja stužovač davam pred slahaním,premiešam a vyšlaham 😉 a drží ako čert 😉

miselka11
27. máj 2011

@reanda... ano o slahacke... no super, urcite vyskusam.... dakujeem 😉

miselka11
27. máj 2011

inak ja som dnes robila chilli con carne so smotankou a s bagetkami..

miselka11
27. máj 2011

zajtra kuraci vyvar a spageti carbonara na obedik a vecer chceme grilovat, mlete masko..

slamienka
27. máj 2011

@titkovamiriam dakujem velmi pekne, presne to som mala na mysli 😅

kibuk
27. máj 2011

@maculik odpovedam asi neskoro ale nie nemaju byt celkom zaliate

dada1212
27. máj 2011

Dnes kurací perkelt s haluškami.

kralicica
27. máj 2011

dnes som prvý raz robila plnenú papriku podľa receptu z mimibazáru a bola to riadna mňamka, ostalo aj na zajtra a asi aj na pondelok 🙂

matakrok
27. máj 2011

kuracie maso so zelerom