icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisanka
31. máj 2011

@titkovamiriam este som to nerobila ale mam v mraziaku zo zabijacky a stale rozmyslam ako to urobit...nemas nejaky recept???? 😉

lyongirl
31. máj 2011

ahojte, my dnes len špenátovú polievku a potrebujem poradiť, čo spraviť zo špargle...ďakujem 🙂

michele11
31. máj 2011

@lyongirl ja som sparglu varila v pare, potom som ju preliala maslom a jedlo sa to so zemiakmi a zeleninovym salatom. Ale viem, ze niektore baby ju aj piekli v rure.

titkovamiriam
31. máj 2011

@sisanka už som moj dala sem-zatial bez foto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40354

a dnesná večera:hliva na smotane,halušky este musim spraviť a paradajca 😉

lyongirl
31. máj 2011

@michele11 našla som pár dobrých receptov, len som chcela niečo overené a tiež zvažujem buď len uvarenú v pare so zemiakmi, alebo ešte šparglovú polievku, hlavne niečo rýchle, lebo sa mi nechce vôbec variť. Kamoška robila zemiakový prívarok, tak zvažujem ešte či ho nespraviť a špraglu naparenú podávať k tomu, len neviem, či by sa to hodilo...
ináč recepty ak by niekto chcel tu:
http://www.flora.sk/index.php?selected_id=167&a...
a nejaké aj tu:
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=spargla

titkovamiriam
31. máj 2011
reanda
31. máj 2011

@lyongirl ja robievam sparglu s kuracimi prsami - prsia na kocky podusim na cibuli s ciernym korenim, potom pridam na kusky nakrajanu sparglu, podlievam to bielym vinom a nakoniec troska zahustit mukou.. k tomu ryza a nejaky salat
robila som aj sparglove zavitky so sunkou a udenym syrom v listkovom ceste, bolo to dobre, ale radsej mam taku jednoduchsiu upravu spargle, len uvarenu s nejakou omackou, chystam sa vyskusat tu s holandskou od miriam 🙂

lyongirl
31. máj 2011

@titkovamiriam
@reanda
ďakujem vám za recepty, vyzerá to fakt zaujímavo, teraz neviem, čo vlastne vyskúšať 😀 a ešte jedna otázka, tú bielu šparglu treba aj ošúpať?

reanda
31. máj 2011

@lyongirl ano, treba ju osupat a poriadne, inac moze byt horka a ta supa sa neuvari a je tvrda.. to je to, co na spargli neznasam, vzdy mi trva pol hodinu, kym to skrabkou ocistim 😒 🙂

titkovamiriam
31. máj 2011

@lyongirl presne ako reanda 😉

titkovamiriam
31. máj 2011

a ja si idem zavariť jahody 🙂

bambi2
31. máj 2011

@lyongirl ja robievam sparglove rizoto ale zo zelenej spargli... ja ho milujem.. 🙂

miselka11
1. jún 2011

dnes kuracie masko na prirodno, ryža a hlavkovy salatik zo zahradky 😉

titkovamiriam
1. jún 2011

Dnes jahodový ryžový nákyp a špargľová kremova polievka 😉

claudica
1. jún 2011

Dnes bude vysmážaný karfiol na plechu, zemiaky a hrášková polievka, včera bola žemľovka a rajčinová polievka🙂

firstbaby
1. jún 2011

My dnes kysla polievka zo zelenych fazuliek so zemiakmi a este dojeme zo vcera bryndzove halusky...🙂

firstbaby
1. jún 2011

Kucharocky viete mi poradit dobru a vhodnu polievku smotanovej konzistencie pre 14 mesacne babo? Mrkvovu kremovu aj brokolicovu sme uz mali, sampinonovu este nechcem varit...dakujem za kazdu radu 😉

drobik1
1. jún 2011

dnes hraskova polievka a palacinky.. 🙂

chrumen
1. jún 2011

baby včera som robila pirohy ale upiekla som ich a oni mi po vychladnuti uschli - teda skôr stali akosi gumenne ☹ neviete poradit kde nastala chyba?! inak boli veľmi chutné ..... len teda škoda lebo potom akoby sme jedli podrážku 😀

prahaxx
1. jún 2011

kapustova polievka

gerci90
1. jún 2011

Dneska riadny obed ako sa patri ked už oslavuje sa aj u nas MDD ....
Kelová polievka s haluškami.... 🙂
Rizoto s mäskom a zeleninou.... a postruhaním syrčekom,a uhorkou (nie tou so Španielska, ale tou našou zavaranou ) 😀
a moja premiera... : Jablkovy koláčik .... 😅
Takže mam co robit,ale už sa neviem dockat na výsledok ... :O)

lunana
1. jún 2011

Poraďte mi prosím nejaký recept s kuracími prsiami na šťave, už mi dochádzajú inšpirácie

zuziatko
1. jún 2011

@firstbaby pórkovú, cibuľovú, kukuricovú, hráškovú.....

kaara1980
1. jún 2011

my dnes kurací perkelt s kolienkami

vera1132
1. jún 2011

pečené kura + ryža a ako polievka asi cesnačka

jonki
1. jún 2011

chlebova polievka a cestoviny s domacim uncle bens-potrebujem pominat stare zavaraniny

lucia1981
1. jún 2011

francúzske zemiaky...mňam...

smejkoh
1. jún 2011

fazulova polievka a pohankova kasa so zakysankou

smejkoh
1. jún 2011

@lunana My mame radi kuracie prsia na prirodno s horcicou a posypane syrom, priloha ryza a zeleninka.

titkovamiriam
1. jún 2011

@firstbaby zemiakovu,kalerabkovu s mrkvou,hraskovu...a myslím že vsetky zeleninky čo ta len napadne či už so smotany alebo bez 🙂
@lunana na masle opražiť hrašok mrkvu kalerab,na to prsia k tomu zemiaky 😉