Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@eva7780
2cukety, 2 kuracie prsia, 3 paradajky, bazalka, olej, worchestrová omáčka, soľ, korenie, cesnak, 100g tvrdého syra, 300ml mlieka, vajce
Mäso nakrájaš, naleješ naňho olej a worchestrovú omáčku a necháš trochu odstáť. Potom ho opečieš, osolíš, okoreníš, a pridáš cesnak (ak nemáš rada cesnak, nemusíš dávať).
Cuketu olúpeš, nakrájaš na kolieska. Poukladáš na pekáč a osolíš. Navrch poukladáš mäso, na to paradajky nakrájané na kolieska. Posypeš bazalkou.
Syr zmiešaš s mliekom a vajcom a poleješ po povrchu.
Pečieš 30minút.
Ja som miesto kuracieho mäsa urobila časť aj so sójovým. Jedla som to bez prílohy, ale môžeš jes´t aj so zemiakmi 🙂
Tasticky z listoveho testa plnene Nutellou, syrem, marmeladou, spenatem a brokolici...
prave som dorobila čerešnovu bublaninu 😵 mm ju vzal na nočnu 🙂
baby,pestujem v kvetinači bazalku a už je privelka 😅 čo s nou??? 😕 do čoho ju dať???
@mia258 A ake jedlo by to asi malo byt? Masove, alebo bez? Co tak nejake steaky s omackou? Alebo svieckova, plnene rezne, coq au vin, nieco z ryb, napr. zapekany losos, alebo napr. toto, to je moje oblubene: http://kuchar.mojerecepty.sk/tag/recept-na-brav... . Ked nic z toho nebude pasovat, budem vymyslat dalej 🙂
@akika722 1,presadit do zahrady/ak mas/
2,nasusit
3.zamrazit
4,variť a variť 🙂
@sisaha
@michele11
@titkovamiriam ďakujeeeeem 😵
@akika722 vsade kede das paradajky 😉 a potom ako pise michele na cestoviny,zemiaky-hlavne dnes ked su nové tak bazalka ich vynikajuco dochutí 😉
@lyongirl A do cestovin s vajickom ja pridavam za tepla este bambino syr v crievku nam 🙂
Dnes bryndzové halušky, zajtra pečené kuracie stehná, ryža, zeleninový šalát.
dnes bol prezlovy karfol, zemiakovy salat s cibulkou
Ja dnes ten kel s gulasom ,a budem piect korpusy na torty 😉 -orieškovu,sacher a chcem niaku jahodovu no neviem este ake cesto 😉 a prví raz aj slanu,vcera som nasla take super huseničky že som neodolala 😉 a chcem to skusit:
http://www.m.toprecepty.cz/recept/12906-slany-d...
je ich niekolko na inspiraciu
ahojte kocky potrebujem poradit...rano som zistila ze nam ostal skoro cely chleba...co by som z neho mohla urobit?lebo ako cerstvy uz moc pouzitelny nie je...a vyhodit mi ho je luto....ak mate nejake osvedcene recepty tak napiste,budem sa rada inspirovat 😉
@sisanka oprazit a spravit ,,krutonky,,vydrzia aj viac dni,topinky,chleba vo vajci a mnamka je dat ho da pekac na to maslo,sunka,zeleninka a zapiecť,posypať syrom a mnam mnam 😉
u nas dnes karfiol, nove zemiaky varene, jarna polievka zo zeleniny zo zahradky 🙂
@titkovamiriam ahoj ako robiš z chleba krutonky? 🙂 diki
@kibuk chleb si nakrajam na kocočky,alebo povykrajujem a potom ho hodím na rozhorucený olej.upražím a pred dokoncením dam bud cesnak,papriku,kari korenie,alebo aj syr.ked robím len take obycajne pražím ich nasucho na panvici.
my dnes kapustnicu.
karfiolovo- hraskova polievka, vysmazany karfiol v rure, varene zemiaky, tatarska,
my dojedáme zo včera 🙂 a cez víkend ideme k svokre na all inclusive pobyt 😀
@kibuk mne sa zdaju krutony z chleba robene na panvici s olejom moc mastne....ja ich robim na plechu bez oleja a v trube 🙂
ja dnes kočky idem robit takzvaneho Sedliaka 😀 chlebove bochnicky plnene maglajzom a zapecene v trube mnamkaaa 🙂 a gulasova polievka je...
a mate neaky fajny recept na zeleninovu polievku?stale robim len taku klasicku zeleninka a zemiacky a tak.nieco take huste ale nie so smotanou.hm???
zajtra polievka rajčinová, alebo vajíčková a dusené kur. pečienky na šťave + ryža,
v nedeľu hov. vývar s rezancami a čína - poobede ideme na oslavu k segre - synovec mal meno 😎 😎 😎
cestoviny s mletym masom, syrom a drvenymi rajčinami, spenatová polievka a dukatove buchtičky pre maleho 🙂

@mia258 možeš napísať recept na tú cuketu? 😉Dík