icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
24. jún 2011

ahojte ešte na dnes neviem ,ale určite ničo bude 🙂 🙂 😉

akika722
24. jún 2011

@luciole aj olej ide do tej faširky+cesnak 😅

dadenka1
24. jún 2011

@henulienka ano, tak aby plávali...
@dankamat ony mi už aj v chladničke kysnú.. cesto rastie aj tam... mám ho v takej väčšej miske aby malo kde rásť a zakryté naolejovaným tanierom alebo sáčkom..

riana12
24. jún 2011

vcera 😅 cestovinový šalát (cestoviny, zelenina, smotana+majonéza) 🙂

akika722
24. jún 2011

prikladám foto tej cuketovej fašírky 😵

dankamat
24. jún 2011

@akika722 ja som ju tiež minule robila... aj karfiolovu fasirku som robila, lebo sa mi ho nechcelo obalovat 😀

akika722
24. jún 2011

@dankamat mne sa deti za tym šli roztrhať 😀

henulienka
24. jún 2011

@dadenka1 ďakujem, určite vyskúšam!!!

natalii6
24. jún 2011

dobre ranko..zenicky potrebovala by som nejaky dobry recept na parene buchty ale take aby boli nadychane..dakujem

lucikatn
24. jún 2011

dnes na obed bude polievka kulajda a karfiolove placky (pred par dnami som tu videla link na recept tak tie chcem skusit)

dadenka1
24. jún 2011

joj ano parené buchty.. aj ja zajtra chcem robiť, ale ešte nikdy som ich nerobila... tak počkám na receptík... 😉

majka35
24. jún 2011

@akika722 a to ja ešte prečo nemám recept od teba?

ja dnes urobím zapekaný karfiol a paradajkovú polievku

weverka11
24. jún 2011

s tatom sme sa vcera pohadali, takze ma dnes za trest lečo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja sa pojdem naobedovat niekde do mesta 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkat1
24. jún 2011

@weverka11 to je trest?🙂 moj manzel leco miluje🙂

weverka11
24. jún 2011

@zuzkat1 tak ja som mu ho spravila bez klobasky 😀 takze asi tak 😀 kde neni maso, to je za trest

akika722
24. jún 2011

@majka35 😀 tak ešte raz 😀
2velke cukety,30dkg syr tehla,30dkg dietna salama=nastruhať na slzičkovom strúhadle,cesnak,olej,4-5žltka/podla toho kolko cukety maš/ 2-3PL polohrubej-hrubej muky-ja davam aku mam po ruke 😅
a nakoniec sneh z bielkov...zmiešaš,daš na vymasteny a struhankou vysypany plech a daš piecť-pol hodku..uvidiš ked to bude 😉
jedli to obe deti,aj rpec,hltal vo velkom 😀 a si predstav že chlapi to spraskali-velky plech za deň 😅

akika722
24. jún 2011

@majka35 a ty ako zapekaš ten kafriol?syr smotana?????

titkovamiriam
24. jún 2011

cukety vynikajuci napad asi dnes spravím ak dostanem na trhu,lebo cez vikend mame u nas hody a to bude same maso,grilovacka 😀

petusko
24. jún 2011

my budeme mat rusny vikend, takze dnes taka mala nedela : slepacia polievka, rezne, varene zemiaky a uhorkovy salat. Piekla som zakusky na objednavku, par kuskov zostane aj doma, tak aj dezet bude 🙂
A vecer tradicne opekacka, dnes taka Svatojanska 🙂

bambi2
24. jún 2011

domace lasagne pre mm a malu a ja na obed mrkvovy salat 😉

akika722
24. jún 2011

@bambi2 možem poprosiť recept na lasagne?ja som to ešte v živote nerobila 😅

kibuk
24. jún 2011

tak a mame rozhodnute budu dukatove buchticky 🙂 🙂 😉
@bambi2 a ja mozem poprosit o receptik na lasagne? dakujem 🙂

abriela
24. jún 2011

Lasagne: http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=0
aj ked ja davam do masa, sampiony, olivy - to co mame radi a prevaram ich, tak ze ich necham asi minutu vo vode

bambi2
24. jún 2011

@akika722 jednoducho...
najprv si uvarim mäso..
-na olej cibulku, mäso, mrkvu, osolit, okorenit, ja davam aj provensalske korenie, to urobi super chut. niektori davaju iba pretlak a zaleju vodou, ja davam konzervu pokrajanych rajcin a zalejem trosku zeleninovym bujonom a trosku pretlaku... necham asi hodinu- 2 varit. a aby bola voda dobre vyparena

-beschamel sos na 25g masla, 750ml mlieka, a asi 70g muky. ja si muku dobre vymiesam v troske mlieka lebo nemam rada ked su hrcky v sose, ochutit kavovou lyzickou soli, ciernym korenim mozes tiez a trosku muskatovym orechom

platy kupujem cerstve, takze vylozim nimi omasteny pekac a striedavo davam najprv mäso, na to beschamel a trosku posypavam syrom. tusim 4 vrstvy robim a uplne na koniec dam iba beschamel a posypem syrom. peciem asi 45- 50 min. je to ale na velky pekac, robim z 1kg mäsa, kedze moji lasagne miluju tak maju aj na 2 dni alebo dam zvysok zamrazit... 😉

akika722
24. jún 2011

@abriela
@bambi2 dik kočky 😵

babullka1
24. jún 2011

Dnes plnene sampiony zemiakova kasa a hlavkovy salat....,piskotovo slahackovy kolac a slizovu polievku

bambi2
24. jún 2011

@akika722 a este som zabudla, ja robim taky hustejsi beschamel, necham ho dlhsie varit pokial nezhustne. lepsie sa na vrchu potom upece. a treba ho miesat stale pokial nevychladne lebo sa robi koza zakazdym... 🙂

akika722
24. jún 2011

@bambi2 ok dakujem..možno bud.tyždeň skusim 😉 AAA kolko balenia kupuješ?tie platy

tosomja
24. jún 2011

Dnes fazuľová polievka s údeným a večer si objednáme pizzu - tak som sa rozhodla 😅

majka35
24. jún 2011

@akika722 aj šunka, zemiaky, smotana s vajíčkom, a navrch tvrdý syr