icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
25. jún 2011

kelovy privarok s maskom a chlebom

dannynka
25. jún 2011

@luciferova neni zač potom daj vediet ako sa chutilo 🙂 😉

luciferova
25. jún 2011

@dannynka genialna je, inu uz robit nebudem 😉

rora
25. jún 2011

kuracie stehienka a zemiacky 😉

nikita308
25. jún 2011

hrášková polievka, palacinky, moravské koláčiky... 😉 a ideme ešte na guláš... 😎

titkovamiriam
25. jún 2011

zanedbávala som fotenie lebo som nestíhala hranie s fotečkami no dnes zopár:masko na kečupe s cestovinami,masová polievka,rohličky,štrúdle,zavarené jablka

nadhera
25. jún 2011

@titkovamiriam rohlicky sami pacia 🙂 🙂 🙂 prosim navod 😀

reanda
25. jún 2011

fasirka v trube, knedla, koprova omacka

lussy666
25. jún 2011

ahojte, myslite, ze by sa dala urobit kolozvarska kapusta zo surovej kapusty, nie z kyslej?

andreaju
25. jún 2011

@iinuska aj u nas🙂

akika722
25. jún 2011

ahojte,my mse dnes obedovali vonku,tatko nas pozval na Vinne jazero tak som obed nemusela variť 😀
ale teraz som varila cestoviny so syrovo-smotanovou omačkou,bude aj na zajtra 😎 /kuracie prsia,šampinony,kukurička,syr-taveny a smotana 12%/ 😵

sasiki
25. jún 2011

večera - pizza z lístkového cesta s ananásom a nivou
čerešňový koláč (robil manžel) 🙂

bonaquaba
25. jún 2011

@harper vdaka moc, najblizsie ked budem robit buchty vyskusam, ja sa len bojim toho kvasku, lebo mne to drozdie nikdy nedostane sa hore na to mlieko ale mi ostane vzdy dole, no nie je to potom kvasok, ale nieco hrozne, dufam, ze sa mi to najblizsie podari vdaka moc za radu

bonaquaba
25. jún 2011

@vinka vdaka moc za radu, uz sa ucim a dufam, ze sa mi nabududce podaria

bonaquaba
25. jún 2011

@titkovamiriam sikovna mamina, este tolko stihas pri tom malom, ja mam doma niekedy tak ze neviem kdem i hlava stoji a nieto este piect kolaciky, no ale sa musim poelpsit a daco tiez take ukuchtit, receptiky fajn vyskusame

titkovamiriam
25. jún 2011

@bonaquaba ty mas malicke deticky,pockaj ked vyrastu a budu ti pomahať 😉

judka
25. jún 2011

@bonaquaba neviem ci je pravda ale vraj od tej masti su napufkane vacsinou ani nerobim kvasok len tak rozdrobim drozdie ale ked som mala drozdie len z mraznicky tak som ho rozpustila v horucom mlieku iba
cukor a sol som pridala k muke
ale viac sa mi to paci s cerstvym drozdim

aspinka
25. jún 2011

poslednu dobu nejako neoblubujem varenie ale dnes som sa utrhla kedze sme sa nevedeli dohodnut a ja som od rana mala namocene na hrstkovu a moji najblizsi chceli spenatovu kremovu urobila som obe zajtra mangel slubil cinu a polievku kto si aku vyberie 😀

dadia
25. jún 2011

segedínsky guláš s http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36772. 🙂

evelyn11
25. jún 2011

my sme dnes dojedali bravcove srdce na smotane a k tomu knedlu.a deticky si rozkazali spagety s kecupom a so syrom. 🙂 ôzajtra budeme mat masovu polievku,pecenu krkovicku,dusenu kapustu na karameli a knedla k tomu. 😵

dannynka
25. jún 2011

@luciferova to som rada 🙂 inak aj my sme si ju dnes večer z bratom a švagrinou robili 😀 😀 😀

dana_l
25. jún 2011

plnenu papriku (bez papriky), shepards pie, butter chicken.

dana_l
25. jún 2011

@dadia mnam. aj ja som rozmyslala. ale najskor musim kupit kapustu aj maso.

denne73
26. jún 2011

Ránečko. Dievčata poraďte čo navariť z krkovičky okrem pečenia.???.

denne73
26. jún 2011

@reanda od teba si poprosím recept a hlavne návod🙂 na faširku v trube. skúšala som no dopadlo to katastrofalne.

natalii6
26. jún 2011

@denne73 ahoj ja robim fasirku v trube vsetky prisady ako na normalnu fasirku a tu zmes dam do srncieho chrbata ktory som si potrela olejom a vysipala struhankou(ja davam struhanku aj navrch) do stredu tej zmesy mozes dat aj uvarene vajicka

00vladka00
26. jún 2011

ja dnes kung pao a ryžu.

00vladka00
26. jún 2011

@titkovamiriam mne sa paci keď tam dávate tie fotky.ale celkovo ste vyborna kuchárka.

denne73
26. jún 2011

@natalii6 ´ďakovám 😉 😉 😉