icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elina313
1. júl 2011

u nás dnes fazuľová s údeným kolenom a domácimi rezancami 🙂 maminka si vyberie zeleninku a na večer nejaký šalátik so syrom 😉

vtom
1. júl 2011

ja sa chystam robit rezniky s ryzou a aj daco sladke - domace slize s kakaom 😀

elina313
1. júl 2011

@titkovamiriam @traktor

Kočky, prosím nemáte nejaké tipy na dobrý marhuľový koláčik ? máme ich v záhrade požehnane a je mi ľúto, že len tak hnijú ... alebo tipy na uskladnenie okrem zavárania, na to naozaj priestor nemám ... ďakujem

lucikatn
1. júl 2011

@elina313 sice otazka nepatrila mne 😀 😀 😀 ale ja robievam tento a nam velmi chuti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25577 😉

kralicica
1. júl 2011

mame bratrancovych synov na prazdniny, tak muz s nimi ide dnes na kuracie kridelka a na veceru mame objednanu pizzu, vsetko cez zlavove kupony... chvala Bohu, nemusim varit 🙂

elina313
1. júl 2011

@lucikatn ďakujem za tip, no ja som sa obrátila na ostrieľané kuchtíčky 🙂 aby som minimalizovala, že mi nikto neodpíše 😀 😀 😀 😀 😀

romea
1. júl 2011

u nás sa dnes robia francúzske zemiaky, zeleninový šalát a tvarohovo-smotanovo-ovocný pohár 🙂

miriamr
1. júl 2011

rajčinová polievka so syrom, kapustné fliačky pre nás a pre malú s tvarohom 😵

romea
1. júl 2011

@elina313 ahoj, mi robievame dosť často tento koláčik marhuľový s tvarohom, je jednoduchý a rýchly http://varecha.pravda.sk/recepty/marhulovy-kola...

miriamr
1. júl 2011

@elina313 aby si mala z čoho vyberať.. http://varecha.pravda.sk/recepty/marhulovy-kola... 😉 a mimochodom, je výborný 😵

mimi21mimi
1. júl 2011

Zo vcera mame sosovicovu mliecnu polievku a langose, ktore sa mi konecne podarili aj v inej konzistencii ako lietajuce taniere 🙂

mukiii007
1. júl 2011

Halušky a krídielkový perkelt. 🙂

elina313
1. júl 2011

@miriamr tak tento mi zaimponoval zatiaľ najviac 🙂 mňamííííííííí

miriamr
1. júl 2011

@elina313 nebudeš ľutovať 😀 u nás aj deti ho zbožňujú 😉 ,ale najviac asi mm 😀 robím ho aj so slivkami na jeseň

mimikett
1. júl 2011

u nas dnes zeleninove rizoto a este idem narychlo dorobit sosovicnu mliecnu polievku...

Vcera som nevarila,len som spravila taku pochutku z listoveho cesta pre navstevu - sunkova,syrova rolada a skusala som aj krabie tycinky v listovom ceste. To som vycitala na internete. A na moje prekvapenie sa po tom len tak zaprasilo 😉 Takze urcite som to nerobila naposledy 🙂 Prikladam fotecky pre inspiraciu.

dida38
1. júl 2011

my mame zo vcera kelovy privarok s klobaskou 😀 a vtedy polievku nerobim.... 😀 😀

dida38
1. júl 2011

@mimikett fotky mnam,mnam a nehodis sem aj receptik???? diiiiiik 😀

labus
1. júl 2011

pečene kuracie stehná a nove varene zemiaky

nanulik
1. júl 2011

hlivový paprikáš a knedla z lidla 😀

mimikett
1. júl 2011

@dida38 nech sa paci, nie je to nic zlozite. Inspirovali ma zienky na internete.
Ku krabej tycinke, ktore nerozmrazujeme, som dala pasik tvrdeno syra a zabalila som to do listoveho cesta. Cesto som si vyvalkala a nakrajala na take asi 5-7 cm siroke pasiky. No a potrela som to rozslahanym vajickom a posypala grilovacim korenim. Najprv mi to grilovacie korenie k tomu moc nesedelo, ale vysledny efekt bol super. Piekla som to tak 15-20 min. K tycinkam som spravila dresing pozastavajuci len z majonezy a kecupu 🙂

dida38
1. júl 2011

@mimikett dakujeeeeem, vyskusam to....

sisanka
1. júl 2011

my dnes zeleninovu polievku,zapekane cestoviny a rozmyslam aj nad sunkovo-syrovo-cesnakovymi kolieskami na vecer...len ci sa mi bude chciet sa s tym prplat 😀 chut by aj bola na to 😉

bubinko83
1. júl 2011

@sisanka čo su sunkovo-syrovo-cesnakove kolieska?

ivetah
1. júl 2011

kuracie prsia dusene s baklazanom, povodne mala byt k tomu ryza, ale dcerka si vybrala zemiaky.

ivetah
1. júl 2011

@miriamr vyzera vyborne! mam rebarboru, tak cez vikend vyskusam 😉

sisanka
1. júl 2011

@bubinko83 slane kolieska z kysnuteho cesta...cesto vyvalkat,natriet maslom zmiesanym s cesnakom,pripadne este aj syrokremom,osolit...naukladat syr a sunku,zrolovat,nakrajat na kolieska,potriet vajickom,posypat kminom a upiect 🙂

silvia.t
1. júl 2011

@mimikett vyzera to uzastne 😀 asi idem zbehnut na listkove cesto, a urobime si k telke 😉
my dnes mame palacinky s džemom a tvarohom

ivetah
1. júl 2011

@miriamr otazockaa, najprv si urobim kvasok a tak ho dam k muke alebo drozdie len rozdrobim k muke? poznam obe varianty, tak preto...dakujem.

miriamr
1. júl 2011

@ivetah ak robím z čerstvého droždia, tak robím kvások, ale ak zo sušeného, tak ho len nasypem do múky

eva7780
1. júl 2011

dnes nevarim,robila som cuketový šalát,čo tu bol pred par dnami recept ,zajtra bude tekvicový privarok a urobím zapekané palacinky