Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes sme nevarili, máme zo včerajška, ale robíme koláčik, na inšpiráciu vkladám recept. My ho chceme trošku oživiť, takže na upečený koláč dáme zavárané marhuľky a na to potom kyslú smotanu s cukrom a na vrch čokoládovú ryžu 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/pudingovy-kola...
Rybacia pomazánka
Pudingový rez s černicovou želatinou
Paradajková polievka so syrom
Kuracie prsia so šampiónmi+ryža+mrkvový šalát
@romea mne si teda narobila riadnu chuť na koláčik, ale nič doma nemáme iba ak na bublaninu a tú nee, ja sa chystám v blízkej dobe, takže možno aj zajtra smotanovo-piškótovú tortu, ale teraz by som za sladký koláčik v mojom stave zabíjala... 😀
idem si opiecť cuketku s cesnakom + hrianka
inak my zo vcera luskovu polievku s koprom a pizzu sme si objedlali, nech mam trosku volno v kuchyni:P
dnes som od rána v kuchyni, keďže varím na etapy, mám chorú malú, takže skáčem okolo nej, od nej potom zas k malému, od neho k hrncom a tak dookola, ale podarilo sa mi dovariť okolo tretej. mali sme gulášovú polievku, plnenú papriku a aj na zemiakovú babu poniektorí mali chuť, tak som musela urobiť 😵
ešte riad keby mi aspoň niekto chcel prísť umyť
ahojte,ja som dnes piekla,podla tychto receptov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2291
a takto to dopadlo,neviem preco mi ta poleva nestoji tak dohora,mozno poradite,robila som salkovu,teda uvarit salko a vymiesat s maslom. ale inak su dobre 😀
a este mozno typ pre niekho,nemam formu na muffiny a vcera som poslala muza po kosicky,lebo uz sa minali a on doniesol alobalove male misky,ten druh,co sa dava na gril a teda som skusila v tom robit a podarilo sa 😝
ja tiez nerada skladujem nakrajanu cibulu, ona potom tak smrdi a aj inak chuti, uz sa mi ju hnusi niekam davat.. radsej ju vyhodim.. ani do natierok a salatov, ktore maju vydrzat, sa snazim cerstvu cibulu nedavat.. na natierku dam radsej cerstvu potom na vrch..
ale robievam z cibule falosny tatarak a ten cim dlhsie stoji, tym mi viac chuti 😀
a este k teme, co sme varili, dnes som piekla zemiaky v trube ku kuratu, co muz kupil este vo stvrtok a bolo take obrovske, ze sme ho tri dni nevedeli dojest 😀
a zajtra bude snad plnena paprika
my dnes sosovicovy privarok,lokse...kokosovo-kakaova babovka
najskôr som spravila tekvicový prívarok s vajíčkom a poobede dusené hovädzie s červenou fazulkou, rajčinami a chilli omáčkou, pečené zemiaky
baby ja mám hroznu chut na nejaký koláčik ,ale nechce sa mi moc piect niečo zložité len nejaku babovečku alebo niečo take rýchle ...dajte typ ...kým sa odtialto nezdvihnem 🙂
reanda a to je aký ??? daj receptík 🙂
@sybilka recept mam z knizky "recepty zo zivota", ale tento je tusim ten isty http://www.varime.sk/recepty/salamunov-kolac/
dakujem za tip ,idem skusit 🙂 niečo podobné som už dávno robila ale nezapísala som si recept.
dnes som urobila lupne lahky obed - duseny kel, varene zemiaky 🙂

čitam čitam a poriadne chutky mi robite 😀 😀 😅