Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bryndzove halusky ....
rizoto z kuracím mäsom a zeleninovú polievku
karfiolová poliveka a mäsovo-zeleninové rizoto 🙂
po týždňom nevarení, som dnes robila fazuľovú polievku s rezancami a marhuľovú žemľovku s tvarohom, 😵 večer grilovačka 😉
my dnes pizza
dnes leco konecne z nasej papriky.. len na paradajky este musime pockat
zajtra nas caka totalne obzerstvo na dolniackej oslave tak dnes tak dietnejsie- duseny kalerab s ryzou
@akika722 ja ľúbim tuniakové cestoviny, ale nikto mi to neje, tak ich nerobím ☹
zavarené lečo vyliať do hrnca, nechať prehriať, do toho dať bambino a kúsky tuniaka vo vlastnej šťave a šup na cestoviny, neviem, či ťa to zaujme, ale ľúbime to celá "moja rodina" - z mojej strany, mama, sestry 🙂, deti a MM eee
a ináč ľúbim aj cestovinovo-tuniakový šalát, no nie je tam šťava, ale suchý mi zas nepripadá...
cestoviny, do toho tuniak, ľadový šalát, kukurica, rajčiny, olivy, proste kto čo ľúbi, môže ísť aj cesnak, alebo cibuľa, osoliť, trošku poliať oliv. olejom, popr. trochu citr. šťavy
@akika722 ja robim uplne jednoducho, osmazim cibulu, dam na to tuniaka (ak mam vo vlastnej stave dam trosku stavy, ak v pleji, tak len torsku totho oleja), jeden maly pretlak, provenskalske bylinky, bazalka, ak je to moc huste, dam asi pol deci vody a necham trosku prebublat. potom uvarene cestoviny pridavam postupne k omacke a premiesavam. kto chce si da na to kecup alebo/aj syr. my to jeme vacsinou len tak 🙂 a mala to zboznuje 🙂
len necakaj velmi vyraznu chut 😀 je to tak akurat pre deti 😉
@akika722 http://diva.aktuality.sk/recept/21746/cestoviny... boli dobré, len ten tuniak mal byť možno,
nakoniec som obed trochu zmenila: krémová brokolicová polievka, a kuracie rezne pomúčené, opražené a nakoniec udusené s ryžou na cibulke..
ahojte kocky, poradte nejaky dobry kolac, mangel mi kupil robot a treba ho vyskusat, len neviem co upect,t ak sup sem s receptami, dik
my mame zajtra hovadzi vyvar so slizikmi,masko na cinsky sposob s ryzou a dezert zatial netusim.asi kolac od svokricky,ak nejaky ostal alebo puding sme davno nemali
Dnes granadír a uhorkový šalát

šošovicová polievka a palacinky,zajtra bude mletý rezen zo syrom a zemiaková kaša