Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@cestovatelkaandrea mňam, a čím budu plnene?
@adelaida33 budu plnene sampionmi, kukuricou, rajcinami, pelisovanym cesnakom, a na vrchu ich polejem kyslou smotanou a posypem syrom.
@cestovatelkaandrea mňaaam 😝
dnes ideme spraviť špenát so zemiakmi a pizzu z lístokového cesta - chcem sa opýtať, to lístkové cesto už bolo raz rozmrazené (lebo sme si to vtedy rozmysleli) bude ok ak ho znova rozmrazím, snáď sa nepokazilo
Ked citam vsetky tie dobroty, co dnes varite, az sa slinky zbiehaju 🙂 U nas dnes paradajkova kapusta s fasirkou a pecivom.
Ahojte babulky, prosim poradte nejaky nepeceny kolacik, mam cele balenie tych dlhych piskot a rada by som z toho nieco spravila, na to mozno nejaky krem a ovocie, alebo nieco podobne...
ja dnes niič 🙂 mám cestovinový šalátik od včera 🙂
ja dnes smotanovy bales a zemiakovu polievko... no amen sa mi nechce :D
tekvicový prívarok s vajíčkom 🙂 mnam mnam
noky s kuracinou na spenate so smotnaou
pečene kuracie prsia a opekane zemiaky..
Vysmazany syr,zemiaky,tatarka,duseny bob...a malej som robila panenku s cukonou parmezanom a cestovinou..,
zeleninkova polievka s hraskom, vyprazana tekvica v zemiakovom cesticku, nove zemiacky na cibulke a cervenej paprike a uhorkovy salat... okrem muky vsetko vlastne domace produkty 😵
madarský guláš s knedlou(kupovanou),bude aj na zajtra 😵 skoro som sa uvarila v kuchyni 😝
My dnes vysmažany karfiol a brokolica,zemiačky tatarka mnam. 🙂
ja iba špagety
baby poradte....moj muz nemoze smotanu,ani syry mäkke ani mlieko ani maslo ani nic biele ako tatarka a rozne dresingy,neytajte sa peco 😀 sama neviem jednoducho z toho vracia 😅 chcem robit plnene zemiaky a do vsetkych ide bud bambino,smotana alebo maslo....cim by som to nahradila aby to nemal suche?
Ja som dnes mala ryžový papier plnený zeleninovo-jogurtovou zmesou 😀
@nelynka18 ako francuzaky či plnene uvarene cele zemiaky?
restovana kuracia pecen, zemiakova kasa (zvysena odvcera 😉 ), k tomu kysla uhorka
@titkovamiriam plnene cele zemiaky...

dnes budu u nas asi zapecene plnene sunkove rolky a k tomu varene zemiaky 🙂