icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cestovatelkaandrea
14. júl 2011

dnes budu u nas asi zapecene plnene sunkove rolky a k tomu varene zemiaky 🙂

adelaida33
14. júl 2011

@cestovatelkaandrea mňam, a čím budu plnene?

cestovatelkaandrea
14. júl 2011

@adelaida33 budu plnene sampionmi, kukuricou, rajcinami, pelisovanym cesnakom, a na vrchu ich polejem kyslou smotanou a posypem syrom.

adelaida33
14. júl 2011

@cestovatelkaandrea mňaaam 😝

romea
14. júl 2011

dnes ideme spraviť špenát so zemiakmi a pizzu z lístokového cesta - chcem sa opýtať, to lístkové cesto už bolo raz rozmrazené (lebo sme si to vtedy rozmysleli) bude ok ak ho znova rozmrazím, snáď sa nepokazilo

bridget
14. júl 2011

Ked citam vsetky tie dobroty, co dnes varite, az sa slinky zbiehaju 🙂 U nas dnes paradajkova kapusta s fasirkou a pecivom.

mastulka
14. júl 2011

Ahojte babulky, prosim poradte nejaky nepeceny kolacik, mam cele balenie tych dlhych piskot a rada by som z toho nieco spravila, na to mozno nejaky krem a ovocie, alebo nieco podobne...

babullka1
14. júl 2011

@belusa uplne jednoducho,len si na panvicke najskor osmazim narychlo kuracie prsia ktore som si predtym ochutila korenim a solou a potom to vsetko naukladam na plech a zalejem to omackou spravrnou zi smotany,bambina a byliniek..je to rychle a chutne

kralicica
14. júl 2011

ja dnes niič 🙂 mám cestovinový šalátik od včera 🙂

kralicica
14. júl 2011

@mastulka skús klasickú smotanovú tortu alebo tiramisu

bbarboraa
14. júl 2011

ja dnes smotanovy bales a zemiakovu polievko... no amen sa mi nechce :D

chrumen
14. júl 2011

tekvicový prívarok s vajíčkom 🙂 mnam mnam

jonki
14. júl 2011

noky s kuracinou na spenate so smotnaou

crysmile
14. júl 2011

pečene kuracie prsia a opekane zemiaky..

exupery
14. júl 2011

Vysmazany syr,zemiaky,tatarka,duseny bob...a malej som robila panenku s cukonou parmezanom a cestovinou..,

exupery
14. júl 2011

@mastulka ja robim domaceho pribinacika.poukaldas piskoty,miwnes nato ovocie ake mas,vylejes nato,potom tvaroh vymiesas s maslom ala mascarpone plus vanilkovy cukor a napatlas to nato...

zuziq
14. júl 2011

zeleninkova polievka s hraskom, vyprazana tekvica v zemiakovom cesticku, nove zemiacky na cibulke a cervenej paprike a uhorkovy salat... okrem muky vsetko vlastne domace produkty 😵

zuzikkaa
14. júl 2011

@exupery ja miesam tvaroh so smotanou na slahanie ,mam to s MMB...ze slahacku vyslahas,tvaroh rozmixujes s cukrom a pomaly to zmiesas do kopy a pridavas ostatne podla chuti... 😀
moj maly to teda vobec nemusi 😖 zato manzel si da aj zanho! 😅 😅 😅

exupery
14. júl 2011

@zuzikkaa aj nad tym som rozmyslala,len sa bojim v tomto teple....ale skusim...

zuzikkaa
14. júl 2011

@exupery ved to nie su vajicka 😉 pokial to budes mat v chlade tak sa tomu nic nestane,,aj tak sa to hned vsetko spapa takze sa to ani nestihne pokazit 😅 😅 😅

belusa
14. júl 2011

@babullka1 to vyskúšam vyzerá to dobre dakujem 😀

eva7780
14. júl 2011

madarský guláš s knedlou(kupovanou),bude aj na zajtra 😵 skoro som sa uvarila v kuchyni 😝

miruska15
14. júl 2011

My dnes vysmažany karfiol a brokolica,zemiačky tatarka mnam. 🙂

00vladka00
14. júl 2011

ja iba špagety

nelynka18
14. júl 2011

baby poradte....moj muz nemoze smotanu,ani syry mäkke ani mlieko ani maslo ani nic biele ako tatarka a rozne dresingy,neytajte sa peco 😀 sama neviem jednoducho z toho vracia 😅 chcem robit plnene zemiaky a do vsetkych ide bud bambino,smotana alebo maslo....cim by som to nahradila aby to nemal suche?

mia258
14. júl 2011

Ja som dnes mala ryžový papier plnený zeleninovo-jogurtovou zmesou 😀

titkovamiriam
14. júl 2011

@nelynka18 ako francuzaky či plnene uvarene cele zemiaky?

lalus
14. júl 2011

restovana kuracia pecen, zemiakova kasa (zvysena odvcera 😉 ), k tomu kysla uhorka

nelynka18
14. júl 2011

@titkovamiriam plnene cele zemiaky...

elise
14. júl 2011

@nelynka18 ak zemiaky potreš olivovým olejom a dáš trošku korenia(bylinky rozdrvené, cesnak) je to mňamka🙂 a mliečne výrobky môžeš nahradiť mäskovou zmesou v kombinácii s hribikmi a tým naplniť zemiaky🙂