Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
po obede rozmýšľam že spravím zamatovu roládu je to rýchle a dobre🙂
kuracia polievka a rizoto 🙂 a na zajtra(varim si už dnes) polievka co aj dnes a svieckova s cestovinou 🙂
baby neje tu nejaka ktora davalaokrem klasickej zeleniny(mrkva zeler ...) aj cuketu by som aj chela dat bude to dobre?????
u nás zo včera presolené mäso a neslaná ryža, mama poslala ešte zapečenú plnenú pariku a krumple a ja robím "údenú" fazulovú polievku
@titkovamiriam ako prosím ťa robíš tak krásne ten špekáčik?? Na obrázku vyzerá ako opečený nad ohnom 🙂
dnes len "špinavá polievka" t.j.: na cibulke spenená paprika , zo záhrady mrkva hrášok, petržlen, a haluštičky z celoznnej múky a zelerová vňať......
ja dnes podobnu polievku ako mrkvakatka, druhe iba sopsky salat - domace uhorky, rajcinky, cibulka, opecena oravska slaninka a feta syr. A zajtra bravcove platky na hubach, ryza.
kelova polievka, bolonske spagety
cestoviny so syrovou omačkou a poobede nepečena broskynovo-smotanova torta 😝
@titkovamiriam dakujem pekne 🙂 skúsim to takto teda. A uvidíme čo z toho bude 🙂
špenát, varené zemiaky a vajce 😉 klasika, ale veľmi dobrá 😵
bravcove rezne na sampionoch,tarhona a tiramisu 😵
pecene zemiaky na proveslanskom koreni a cesnakovo olivovom oleji,pecena paprika s cibulou a pecene parky.k tomu kysle miniuhorky,paradajky a varene vajicko. 😉
tak my dnes husto - raňajky robil MM (praženička s toskánskym chlebom a čerstvý grepfruit. džús, obed som robila pečené zemiačky v šupke (s paprikou a provens. korením) a k tomu hovädzí stroganov. na večeru už mám uvarené, lebo príde návšteva - zapekané palacinky s bryndzou. popoludní ešte chcem upiecť marhuľovo tvarohový koláč a uvariť marhuľovo egrešový džem a marhuľovo banánový džem podľa Oetkera... no jednoducho, celý deň v kuchyni 🙂
my dnes studenu matovu polievku s uhorkou a rajcinou, pecene kuriatko s opekanymi zemiakmi a uhorkovy salat 🙂
vcera som urobila natierku s cottage syra 😉 koncila zaruka no co s nim 🙂
perkeltik s cestovinami. mnaam 😀
dnes som myslela,ze urobim len rezance s makom lebo od rana bola dcerka strasne zla,ale zaspinkala tak som stihla zeleninovu polievku s pecenovymi haluskami,masove rizoto so sampinomni a este aj puding
tak ja som dnes stihla este aj lekvarove buchty a koprovnik, mnam mnam.
@kvojtanikova veru mnam mnam 🙂
Ja som dojedala zo vcera, priatelovi som spravila tagliatele s darmi mora a teraz idem spravit cheescake s ovocim na zajtra ako prekvapenie pre mojho mileho k narodeninam 😉
@veve39 tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14498 😉
Ahojte maminky 🙂 neviete nahodou ako sa robi to kung pao co robievaju v cinskych restikach? Nechcem tie sackove co sa daju kupit volne v obchodoch ale taky normaly domaci.V zoo sme jedli nieco podobne a velmi mi to chutilo 🙂 😝 boly tam hubky,kapusticka a omacka bola akasi magi alebo nieco take.Robili ste to babule? ak ano piste 🙂 dakujem
@dianka3 to by som aj ja chcela vediet mam plno receptov ale take ako v restike to nikdy nieje 🙂 urcite nam nejaka mamicka napise 😉
@lucka1371987 no ved to 🙂 a to je velka skoda a tie sackove co predavaju tie vitana ci jake tie su uplne nanic ☹ 😝 juuuj tak rada ma to ich papanicko 🙂 😝
idem najst na internete mozno sa mi podari zohnat original,co to za igrediencie tam pridavaju 😝

dnes špenátová polievka, pečené kuracie stehná z ryžou🙂