icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimi21mimi
23. júl 2011

Opekane zemiaky v supke a kuracie masko na prirodno.

elise
23. júl 2011

grilované mäsko s ryžou, uhorkový šalát a domáci dresing, rajčinovú polievku a nepečenú tvarohovu tortu🙂
včera sme grilovali a mali sme a baklažán to si všetci pochvalovali🙂

zuzkalenka
23. júl 2011

vyprážaná cuketa a zemiaky s pertžlenovou vňaťkou a polievka šošovicová 🙂

akika722
23. júl 2011

my mame dnes "zaujímavy"obed 😀 😀 😀 ja s Paťkom sme dojedli špagety zo včera a ocko si rozkazal mliečnu ryžu s grankom 😀 😀 😀
a zajtra sa najeme vonku,ideme na vyletik

dadenka1
23. júl 2011

dievčatá ako zavárate uhorkový šalát? Ja som mala niekde recept, kde išli uhorky, paprika, cibuľka a nálev... a neviem ho nájsť... ak máte, podeľte sa prosím.. ďakujem

nelicefo
23. júl 2011

Maggi- cestoviny s omáčkou a brokolicou 🙂

lyongirl
23. júl 2011

nejaký dobrý tip, čo na zajtra? Niečo rýchle, nič piplavé, nechce sa mi stáť pri šporáku...

kukujka
23. júl 2011

zapekane bravcove maso s vajickom a zemiakova kasa

li_la
23. júl 2011

Ahojte 🙂 Mám príliš veľa zelenej papriky, chcela by som z nej niečo urobiť... lečo však nemáme radi... viete mi poradiť nejaký dobrý recept? 🙂

tanitta
23. júl 2011

@li_la naplnit kapustou a zavarit;)...

titkovamiriam
23. júl 2011

@tanitta mnaaaam to milujem 😉
ja dnes ten granatír a kuraciu polievku ,doobeda marhulový dzem a teraz som skoncila s uhorkami a zajtra vegetím a hotovo!!!!

zuziq
23. júl 2011

@li_la alebo plnena paprika mletym maskom, ci uz upecena v rure alebo varena s paradajkovou omackou 😉

zuziq
23. júl 2011

dnes to bola cuketa plnena plnkou z mleteho maska a udeneho syra a k tomu zemiakova kasa... taketo by sme mohli aj kazdy den 😵

li_la
23. júl 2011

@zuziq Plnenú papriku sme mali pred nedávnom... ohnivé gule ako to my voláme... :D
@tanitta Tak to som nepočula... A potom je z toho čo? Príloha? Alebo?

Ďakujem za tipy. 🙂

adelaida33
23. júl 2011

joj, a este som upiekla jablkovo-škoricovu (klasika) zemlovku a sme ju s mm celu spraskali do hodiny od dopecenia 😝

bonaquaba
23. júl 2011

@li_la tak ak nevies co s tou paprikou,tak ja by som aj kupila od teba, lebo u nas nic take nedopestujeme

li_la
23. júl 2011

@bonaquaba Juuj, veľmi rada, ale zas až toľko jej nie je. Navyše som z Levíc, takže pokiaľ by sa paprika dostala do Tvrdošína, neviem, ako by vyzerala.

bonaquaba
23. júl 2011

@li_la no jasne, ale ak by sa vam urodilo niecoho viac, tak treba aj hore na oravu poslat 🙂

li_la
23. júl 2011

@bonaquaba Vidíš, a ja sa teším, keď budem mať dom zo záhradou, ako budem "pestovať" trávu... Z tvojho pohľadu teraz musím byť riadne nevďačná, čo? 🙂

li_la
23. júl 2011

@tanitta Ďakujem, porozmýšľam, musím sa ešte manžela opýtať, či by vôbec také jedol... a navyše som ešte nezavárala... 🙂

murinka
23. júl 2011

ja som dnes robila soju+nove zemiaky a zajtra segedinsky gulas

libka1
23. júl 2011

zeleninovy mix peceny na plechu 😉

vvia
23. júl 2011

lokse (priprava na zajtra ku kacke 🙂, aby sme toho naraz nemali vela) pecena ryba na zelenine, varene zemiaky a grilovana zelenina, hlivova polievka.... 🙂

m_o_n_c_a_k
23. júl 2011

@li_la plnenu papriku

titkovamiriam
23. júl 2011

@dadenka1 šalat nezavaram ale nastruhane uhorky mrazím tak neporadím

mv1
23. júl 2011

ja som varila už aj na zajtra: nedelná polievka so slížikmi, zemiaková kaša a mleté rezne 🙂

lucikatn
24. júl 2011

@dadenka1 ahoj "susedka" 😀 pred nedavnom som tu pisala ako to robim ja - zeleninu (uhorky papriku a cibulu) nastruhame na tenke platky. Premiesame. Dame do poharov a zalejeme nalevom (ten isty ako davam do uhorkov) a sterilizujeme. Pomer zeleniny davam od oka - podla chuti (ale o nieco viac uhorkov kedze je to uhorkovy salat). 🙂

lydia22
24. júl 2011

Sosovicova polievka a ryzovy nakyp.

elina313
24. júl 2011

pečené kura, slovenská ryža