Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
grilované mäsko s ryžou, uhorkový šalát a domáci dresing, rajčinovú polievku a nepečenú tvarohovu tortu🙂
včera sme grilovali a mali sme a baklažán to si všetci pochvalovali🙂
vyprážaná cuketa a zemiaky s pertžlenovou vňaťkou a polievka šošovicová 🙂
my mame dnes "zaujímavy"obed 😀 😀 😀 ja s Paťkom sme dojedli špagety zo včera a ocko si rozkazal mliečnu ryžu s grankom 😀 😀 😀
a zajtra sa najeme vonku,ideme na vyletik
dievčatá ako zavárate uhorkový šalát? Ja som mala niekde recept, kde išli uhorky, paprika, cibuľka a nálev... a neviem ho nájsť... ak máte, podeľte sa prosím.. ďakujem
nejaký dobrý tip, čo na zajtra? Niečo rýchle, nič piplavé, nechce sa mi stáť pri šporáku...
zapekane bravcove maso s vajickom a zemiakova kasa
Ahojte 🙂 Mám príliš veľa zelenej papriky, chcela by som z nej niečo urobiť... lečo však nemáme radi... viete mi poradiť nejaký dobrý recept? 🙂
@tanitta mnaaaam to milujem 😉
ja dnes ten granatír a kuraciu polievku ,doobeda marhulový dzem a teraz som skoncila s uhorkami a zajtra vegetím a hotovo!!!!
dnes to bola cuketa plnena plnkou z mleteho maska a udeneho syra a k tomu zemiakova kasa... taketo by sme mohli aj kazdy den 😵
joj, a este som upiekla jablkovo-škoricovu (klasika) zemlovku a sme ju s mm celu spraskali do hodiny od dopecenia 😝
@li_la nieco taketo http://mojerecepty.sk/konzervovana-paprika.html 😉
ja som dnes robila soju+nove zemiaky a zajtra segedinsky gulas
zeleninovy mix peceny na plechu 😉
lokse (priprava na zajtra ku kacke 🙂, aby sme toho naraz nemali vela) pecena ryba na zelenine, varene zemiaky a grilovana zelenina, hlivova polievka.... 🙂
@li_la plnenu papriku
@dadenka1 šalat nezavaram ale nastruhane uhorky mrazím tak neporadím
ja som varila už aj na zajtra: nedelná polievka so slížikmi, zemiaková kaša a mleté rezne 🙂
@dadenka1 ahoj "susedka" 😀 pred nedavnom som tu pisala ako to robim ja - zeleninu (uhorky papriku a cibulu) nastruhame na tenke platky. Premiesame. Dame do poharov a zalejeme nalevom (ten isty ako davam do uhorkov) a sterilizujeme. Pomer zeleniny davam od oka - podla chuti (ale o nieco viac uhorkov kedze je to uhorkovy salat). 🙂
Sosovicova polievka a ryzovy nakyp.
pečené kura, slovenská ryža

Opekane zemiaky v supke a kuracie masko na prirodno.