icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
24. júl 2011

Dojedame kuracie sote zo vcera, len k nemu dnes uvarim ryzu, lebo zemiakov uz niet 😀 + broskynovy kompot a ladovy salat

renatad
24. júl 2011

zaleninová polievka so slížikmi - už je hotová, hovädzie" španielske vtáčiky" s ryžou a šalát s čínskej kapusty 😎 a koláč s broskyňami

denne73
24. júl 2011

No ja veru neviem , idem hľadať tuto inšpiráciu🙂

romea
24. júl 2011

Dnes nevaríme 🙂 ideme k švagrinej na krštiny 🙂

denne73
24. júl 2011

Dievčata ako sa robia tie syrové rezne ?? mlete mäso, nastrúhaný syr, myslím vajičko a dáál????? 😉 😉 😉

kacickah
24. júl 2011

pipinkovu polievku 🙂 🙂 🙂 🙂

happy8051
24. júl 2011

mrkvovo-hraskova polievka s krupicovymi knedlickami, morcacie prsia na paradajkach a horcici, ryza, uhorkovy salat s jogurtovym dresingom

tanitta
24. júl 2011

slizikova nedelna polievka, bravc.panenka v slaninke a slivkova omacka pecene zemiaky a detsky bravcovy gulas s ryzou

dena
24. júl 2011

my toho mame dnes dost, okrem polievky...vykostene kuracie stehna vyprazane, kuracie stehna pecene s kridielkami, majonezovy salat, ryza a maso na stave 🙂 a to este malej idem robit dukatove buchticky, ale len puding, lebo buchticky sme vcera kupili 😀 uz mam skoro vsetko hotove, len ten puding bude treba urobit 😉 co uz ked som pozvala svokra na obed a pride aj sestra s muzom 🙂

titkovamiriam
24. júl 2011

polievka zo vcera,pecene kura s cukinovými prstienkami ,zeleninova ryza a predsa som len zavarala zopar flias ruslí-foto podvečer

tinuskaha
24. júl 2011

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami,čína s ryzou a ako dezeret eskimo rezy 😉

mia258
24. júl 2011

Mrkvová krémová, zapečené tofu a tiramisu 😵

gianni
24. júl 2011

u mamy bryndzová polievka a tekvicový perkelt s br. mäsom

kukujka
24. júl 2011

dnes budu bryndzove halusky,ale len vecer ked pride manzel s prace nech ich ma teple lebo studene su o nicom len dufam,ze vtedy bude dcerka buvat aby som to stihla

ivetah
24. júl 2011

dnes mame vyvar a vepro-knedlo-zelo, kapusta je cervena, na francuzsky sposob 🙂

dadenka1
24. júl 2011

@lucikatn jejej ahoj... a z ktorých Stankoviec? tak podobne som aj ja robila, len som nechcela niečo pokaziť, nebola som si istá, či tam nejdú nejaké koreniny... a skúsila som hodiť aj feferónky a dva poháre aj do umývačky na 70tku, tak uvidím, či budú ok... vďaka

mata71
24. júl 2011

kuraci vyvar s rezancami,plneni zajac na slanine,uhorkov šalatik,škoricovy pernik . 😝

riana12
24. júl 2011

francuzske zemiaky 🙂

titkovamiriam
24. júl 2011

víkendové foto-lekvár,polievka-cestoviny som nerobila ale kúpila,tieto ,,červíky,,sú zábavné,menu,veselý pekáčik,rusle a dnešne prstienkové kura

estterka
24. júl 2011

sosovicovo-zeleninova polievka s parkom na zelanie,plnene kuracie stehna,ryza,puding 🙂

kralicica
24. júl 2011

tak my sme dnes dojedli tekvicový prívarok a zajtra máme nedeľu 🙂 pečené kuriatko s ryžou a polievočka zeleninová...

sharmana
24. júl 2011

dusené bravčové stehno s ryžou.. 🙂

ikika
24. júl 2011

pecene morcacie stehna, zemiakove pyre a snad sa mi cez den podari spravit aj nejaky salatik (asi spravim ladovy salat, paprika, paradajka, uhorka, olivovy olej, stipka soli a balzamikovy ocot... mozno do toho aj mrkvu nastruham, cibulu, ...) 😵

mimi21mimi
25. júl 2011

Lusková polievka a zapekané cestoviny s brokolicou a kuracím mäskom

sisanka
25. júl 2011

tak my budeme dojedat zo vcera 😀 mali sme krstiny...kotlikovy gulas, grilovany kapor, grilovana krkovicka, cuketa, baklazan...marlenka,tiramisu...esteze som kazdemu nabalila domov aj vysluzku lebo inak neviem neviem...a aj tak este dost ostalo 😀

adelaida33
25. júl 2011

hovädzie varene, kôprova omáčka, knedľa 😝 😀

romea
25. júl 2011

Hrstkova polievka s mrkvou a cestoviny s bravčovým mäsom a syrovo-brokolicovou omáčkou. Mäsko a syr sa mi musia rozmraziť (zabudla som to večer vytiahnuť, tak bude neskorší obed ) 🙂

martinex
25. júl 2011

cibulova polievka, bryndzove halusky pre chlapov a pre mna grecky salatik 😵

kralicica
25. júl 2011

pečené kuriatko s ryžou, uhorkový šalát, polievka zo suchého hrachu

evita266
25. júl 2011

ja dnes cesnakovy posuch