icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veverina
25. júl 2011

Tak my uz mame masa po krk,tak dnes len jednoduche spagety s kecupom a syrom 😉

evita266
25. júl 2011

recept

hladka muka tak necele pol kila podla toho kolko chcete, do vlasnej vody rozpustime kvasnice,premiesame pridame stipku soli,stipku cukru,dame do muky,premiesame,dame hned na mukou vymasteny plech /netreba cakat dokaila sa vykysne/ posypem kminom mozem pridat aj slaninku pokrajanu na drobno a dam do rury cca 200stupn.
ked je upecene vybrat a este teple potriet pripravenou vodou studenou,kde som primiesala cesnak a sol

nikulqa
25. júl 2011

domace buchty na pare 😀

kukujka
25. júl 2011

zapecena brokolica v syrovej omacke a zemiakova kasa

kibuk
25. júl 2011

dnes fazulova polievka a rizoto 🙂

gucz
25. júl 2011

zeleninová polievka
cestoviny s omáčkou (červená s olivami) a syrom
cukinová výživa (zaváraná )
a MM dojedá guláš

petaboo
25. júl 2011

nič 😉

lyongirl
25. júl 2011

zatiaľ nevarím nič, dojedáme zo včera, robila som zemiaky so sampionmi a hermelinom podľa @norita a k tomu vysmažila baklažán. Poobede upečiem jaterničky s chlebom...

hobit
25. júl 2011

@mia258 mozem poprosit recept na zapecene tofu? dakujem

daniz
25. júl 2011

sobota- špenát + zamiačky + vajíčko, šamp. polievočka,
nedeľa- rezančeková polievka a bravč. stroganov + ryža, hranolky, uhorkový šalát
dnes dojedáme

bambulla
25. júl 2011

vyprazanu cuketu a zemiaciky

ivetah
25. júl 2011

my dojedame zo vcera a na veceru pre zmenu brokolicovy quiche 🙂
rozmyslam, ci zajtra budu len makove rezance a nejakou polievkou, nech mame trosku pauzu od masa 😀

nelynka18
25. júl 2011

a ja som dnes robila nieco 1krat a je to mnaaaamka.....na spajdlu som napychla sampion,syr,ananas a obalila som to v cesticku a vysmazila a k tomu zemiacky 🙂

mia258
25. júl 2011

@hobit ahoj 🙂
To je zapečené tofu so syrom:

tofu, plesňový syr (množstvo podľa tofu - ak dáš 2-3 balíčky tofu, tak k tomu 250g syra), 1 šľahačková smotana, biele korenie, soľ, olej, cesnak, sójová omáčka

Tofu si rozkrojíš na polovicu, pokvapkáš sójovou omáčkou a opražíš na oleji. Pekáč potrieš olejom a cesnakom a vložíš dnu tofu. Na to poukladáš syr (môže byť nakrájaný na plátky, alebo postrúhaný). Poleješ osolenou a okorenenou smotanou a zapečieš.
Ja k tomu dávam zemiaky a zeleninu 🙂

mia258
25. júl 2011

Dnes bol pečený losos so zemiakmi a jogurtovou zeleninou 😵 A ku káve pečiem croissanty s čokoládou a jahodovým džemom 🙂

titkovamiriam
25. júl 2011

vysmazana cukina,paradajkova polievka 😉 a ,,dozreli ,,mi kvasaky 😀

veronicka1901
25. júl 2011

mia258: Mnam, mnam a este raz mnam 😀. Ake delikatesky ty vyvaras a vypekas. Zajtra idem na to tofu 🙂.

adelaida33
25. júl 2011

@mia258 a ja si prosim recept na croissanty 😀

fomarik
25. júl 2011

Segedínsky guľáš

happy8051
25. júl 2011

dnes tekvicovy privarok s volskym okom a pecivom, zemiaky. polievka este od vcera

sofinka18
25. júl 2011

hribova polievka s cesnakovymi haluskami, ryza kuracie na prirodno dusena zeleninka, medovy mrezovnik

hobit
25. júl 2011

@mia258 dakujem, vyskusam 🙂

romea
25. júl 2011

@fomarik aj my sme robili minulý týždeň, len sme jedli skoro 5 dní, dedko bol na dovolenke tak sme to neodhadli 🙂))

titkovamiriam
25. júl 2011

@sofinka18 napis recept na ten mrežovník-dakujem 😉

fomarik
25. júl 2011

@romea ved aj nám to ostane do aleluja. Ale zajtra budu asi palacinky....mnamka 😵

fomarik
25. júl 2011

@sofinka18 veru ten mrežovník vyzerá hriešne. Aj ja poprosím receptík 😉

dena
25. júl 2011

my dnes nic, zo vcera ostalo a aj tak o 22.40 nam leti lietadlo do Turecka a tam sa o nas postaraju 🙂

titkovamiriam
25. júl 2011

@fomarik super napad aj ja spravim zajtra palacinky 😉

fomarik
25. júl 2011

@titkovamiriam ja zvyknem do cesta ešte nastruhať jablká-mm to má rád. Ja radšej plnené pudingom alebo klasikuš s džemíkom 😉

titkovamiriam
25. júl 2011

ja zasa tvarohové 😀