icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucka1987
26. júl 2011

svieckova na smotane s knedlou, a karfiolova polievka a tekvicovy privarok... navarim si viac, zajtra dojde mm tak potom nebudem musiet stat pri sporaku ale mozem v klude travit chvilky s mm, kym bude doma 😉

janka46
26. júl 2011

@mimi21mimi ďakujem, vyskúšam 😉

mia258
26. júl 2011

@dida38 nič špeciálne, idú tam krájané paradajky, olej, cibuľa, mlieko, bazalka a troška jedlej sódy 🙂

gianni
26. júl 2011

dnes boli plnené cukety mletým mäsom a ešte plnená paprika

happy8051
26. júl 2011

dnes som nevarila, cestovali sme tak obed sme vybavili v IKeA, ako vzdy som si dala svedske masove gulicky s omackou a opekanymi zemiakmi, zeleninkovy salat a kremovu polievku, a este aj dezert.... takze som uz potom nejedla nic 🙂

ikika
26. júl 2011

vcera bryndzove halusky - slovenska kuchyna 😀
dnes spiziky z bravcoveho kare (slaninka, cibula, cukina, baklazan, paradajka, paprika) a k tomu grilovana zeleninka (taka ista, ako na spizikoch) 😵

titkovamiriam
27. júl 2011

palacinky s tvarohom,alebo s makovou plnkou s jablkami 😉 Polievku uvarí hovadziu Michal bol v noci na Ibiza party-tak je rozbabraný

romea
27. júl 2011

dnes budeme robiť hydinové fašírky, k tomu šťuchané zemiačiky, tatárska, kečup a nejaký šalátik. Polievku dojedáme ešte zo včera, a ostali nám nejaké zákusky zo švagriných krštín 🙂

natalii6
27. júl 2011

ahojte poprosila by som niektoru z vas o recepr na fajne palacinky dik 😉

riana12
27. júl 2011

@natalii6 ja robievam tieto palacinky - 400 g hladkej múky, 800 ml polotučného mlieka, 1 šľahačkovú smotanu, 3 polievkové lyžice kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 3-4 čerstvé vajcia, pol balíčka prášku do pečiva

lvka
27. júl 2011

Velku chut ste mi narobili kocky 🙂) uz viem preco som tuto diskusiu neotvarala skor 🙂 mnam, idem nieco vybrat z vasich inspiracii

adelaida33
27. júl 2011

cestoviny s tuniakovou omačkou, krupica so škoricou a krupica s grankom

claudica
27. júl 2011

Včera bolo lečo, no a dnes poobede spravím tekvicový prívarok, mamina ma obdarila 😀 , k tomu varené vajíčko, chlapom trošku klobásky a chlebík. My ho mávame bez knedle, majú ho radšej s chlebom... 🙂 Ešte polievku musím vymyslieť nejakú...

mayocka
27. júl 2011

jaternice so zemiakmi 😉

elina313
27. júl 2011

mexická fazuľka

ivetah
27. júl 2011

@natalii6 1dcl vody, 1dcl mlieka, 1 vajicko, 100g hladkej muky - nasobis podla toho, kolko chces. ja robievam z 2 alebo z 3 😉 z 2 mi vyjde cca 10, z 3 mam zhruba 14 palaciniek.

berus222
27. júl 2011

my budeme mat spenatovu kremovu polievku a zapekanu cukinu s mletym masom a zemiaky.

ivetah
27. júl 2011

chcem robit cukinove placky, mozete mi prosim dat dobry recept? dakujem 🙂

firstbaby
27. júl 2011

dnes privarok zo zelenej fazulky so zemiakmi a karfiolova polievocka s mrkvou a zemiakmi 😉

zuziq
27. júl 2011

ostali mi kusky z grilovaneho kuriatka, tak to pooberam, osmahnem na cibulke, zalejem smotanou a budeme mat cestoviny a kuriatko na smotane 😵

jarunka111
27. júl 2011

@ivetah ahoj, mne sa osvedčili takéto placky: nahrubo cuketa, syr, vločky, 1-2vajíčka podľa množstva ostatných surovín, cesnak, soľ, obaliť v strúhanke, trocha potrieť/postriekať olejom, dať na papier a piecť do rúry 😉

zuziq
27. júl 2011

@natalii6 ja som robila minule tieto palacinky a prvy krat v zivote sa mi vydarili a manzel si velmi pochvaloval 😀 z toho mnozstva ich vide asi 13, ja som musela robit dvojitu davku

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654

nikulqa
27. júl 2011

neviem co mam dnes varit 😒 skor by som upiekla nejaky super kolac ,ale tiez nemam ani sajnu...nejaka inspiracia??? 😀

ivetah
27. júl 2011

@jarunka111 dakujem, vyzera to vyborne. hlavne to, ze ich nesmazis, ale pecies v rure! diki 😵

hhenike
27. júl 2011

mam mozzarellu a netusila som co s nou 🙂.
toto som nasla http://www.dobre-recepty.sk/detail/5594-zemiaky...
dufam, ze budu fajne 🙂

parvitas
27. júl 2011

bravčové pečené, dusená kapusta, knedľa (ale tú som kúpila)

pami2
27. júl 2011

@jarunka111 wow, idem hned vyskusat, dik. kolko ich asi pecies v trube?

kukujka
27. júl 2011

kuraci perkelt s haluskami

vvia
27. júl 2011

mnaaam perkelt, dobry napad.

murinka
27. júl 2011

zeleninove rizoto