icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womenne
19. jan 2010

ozi no dik za tip na zajtrajšok 😎

my mame dnes rizoto s kuracim meskom

čo su to pampušiky??

iinuska
19. jan 2010

zemiakova omacka s udenym maskom a chlebom

mukky
19. jan 2010

womenne ahoj dievča 😵
pár strán dozadu dom dávala recept na banánové pampušiky/šišky/

ja dnes varím len pre drobca,este neviem presne čo...
a teraz som mu dorobila zdravu pomazánku na chlebík..maslo rozmiešane so žltkom,nastruhanou mrkvou,redkvičkoupetrzlenova vnať

evitkamalicka
19. jan 2010

guláš

renuliq
19. jan 2010

budu pecene zamiaciky so zeleninovym salatom(koli diete)..inak by som k tym zemiakom spravila poriadny kus masa 😅

ozi
autor
19. jan 2010

a už sa tu varíííí 😉

womenne, áno mukky tu dala recept na banánové šišky, na predošlej strane si pozri 😵

iinuska, dík, mám veru údené, tak k nemu urobím dačo, asi hrach.kašu alebo možno aj zemiakovú, ale ešte som veru takú nerobila 😕 😅

mukky
19. jan 2010

ja som tiez na diete,preto si dnes nevarím 🙄 a mm je v robote..kupil si bigos tak ten zje večer..

neurologia
19. jan 2010

dnes bolo u nas na obed:
bryndzova polievka a hrachovy privarok

ozi
autor
19. jan 2010

baby, závidím, že nemusíte variť, ja furt dookola 😝

apna
19. jan 2010

ahojte,
ja dnes urobim p na veceru zemiak.placky plnene brav.masom s lecom,navrch syr 😲
ja tiez dieta,takze si nedam 😝

ozi
autor
19. jan 2010

baby, keď chodievame dio IKEI, tak si tam zvyknem dávať LOSOVÝ KRÉM, a je strašne dobrý, neviete niekto na niečo také recept? 😕

mukky
19. jan 2010

apna nerob mi chute 😠 😠 ,mnam akurat som dnes rozmyslala o plackách 😀 😀 ale troska nám nezaskodi ani pri diete,či? 😀 ale len doobedu.. 🙄

majaxy
19. jan 2010

Ahojte, u nás je dnes plnena paprika, včera bolo mlete masko so syrom a s opekanymi zemiakmi

mukky
19. jan 2010

majaxy nemohla by si dat recept do temy od a do z..ci je to nieco nove?ja robievam bocikove syrove rezne,je to rychle a vyborné,je to ono?dík

apna
19. jan 2010

tak namisto placiek mal na veceru toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20079
a ja som porusila dietu a dala som si 😀 😀 😝 fajne zdrave 😀

evitkamalicka
20. jan 2010

ja dnes zeleninkovo-kuracie rizoto

mili77
20. jan 2010

rajčinová polievka a palacinky

ozi
autor
20. jan 2010

apna, supertip, to spravím mojim chlapom 😉

aj ja dnes urobím rizotko

včera som robila tie banánové šišky, mne chutili,ale musím povedať, že deti sa mi na ne vypr... 😝 , trochu zjedli, ale že maminka ee 🙄

babulina
20. jan 2010

brokolicova polievka a zapekane kuracie rezne so zemiacikmi 🙂
na tie bananove sisky sa chystam cez vikend 😀

ozi
autor
20. jan 2010

zmena, práve som zistila, že som včera omylom vytiahla hovädzie, tak bude hovädzie na horčici a tarhoňa. Som to vyberala podvečer a nemala som zasvietené a takto to dopadlo 😀 , keby som nebola lenivá si to vždy označiť, tak sa to nestane, ale neva, hovädzie máme radi, ibaže musím teraz ísť rýchlo variť 😝

mukky
20. jan 2010

apna tak si ten recept urobila?Vidím ze asi chutilo ked si si dala 😀 😀

ozi hlavne ze chutili tebe 😀 ,len je lepsie dať aspon 3 banány

ozi 😀 ,mnam,ja som si akurát kupila tarhonu po 100 rokoch....som ju robila volakedy dávno a boli gulicky velké ako golfové loptičky 😀 😀 😝 a to masko ma zaujíma...

ja dnes idem robiť vyprážanu brokolicu/mm ju už obvaril a obalil/ a k tomu hranolky do rury pre mm a pre mna zemiakove krokety pecené v rure..
najradsej mám k tomu zemiaky varené ale sme mali nedávno..

blazka24
20. jan 2010

takže dnes som urobila fazuľovú sladkú polievku, k tomu len zemiaková baba a jablkový štrúdel - dôvod bol nasledovný, zemiaky už bolo treba rýchlo skonzumovať a jablká mi začínali hniť 😀

pancake
20. jan 2010

bazka ja varim tak isto. 😀 😀
dnes mam cestoviny penne so syrovou omackou a nadrobno tam oprazim kuracie prsko jedno. 😵

kibuk
20. jan 2010

tak ja som dnes varila fazulovu polievočku mnamkovu 🙂 🙂 a bravčove na zelenine do velkeho hrnca 😀 😀 a zemiačky na križalky s maggy 🙂 🙂 🙂

kibuk
20. jan 2010

pancake ako robiš syrovu omačku? dakujem

blazka24
20. jan 2010

pancake ale čo urobím zajtra, som uvažovala že morčacie závitky, treba skonzumovať šunku 😀

mukky
20. jan 2010

baby ak mate nejaký super receptík oblubený a overený,budem rada ak sa s ním podelíte v téme o varení od a po z....dakujem 😉

milocka29
20. jan 2010

u nas dnes segedinsky gulas so sladkou kapustou s kyslou nemame radi a parena knedla.

ozi
autor
20. jan 2010

mukky, moje deti tarhoňu zbožňujú, teda malá ešte nie, ja ju orestujem do hneda na olivovom oleji, posolím a až potom zalejem takým istým množstvom vody, občasne miešam a keď sa voda vyparí, vypnem a zakryjem, vždy prídem občas trochu pomiešať, aby sa nezlepili 😉

a mäsko, stašne jednoducho, ak je sviečkovica, tak nenaklepávam, osolím a potriem horčicou, nechám postáť a potom prudko opečiem, vyberiem, orestujem nadrobno nakrájanú cibuľku, vložím mäsko, potom zalejem vývar, alebo horúca voda a bujón a zakryté dusím. Keď je mäso mäkké, tak zahustím, voda múka.

Je to jednoduché a ak máš tlakáč, tak aj rýchle, mne ho Ježiško nedoniesol, asi som neposlúchala, tak snáď na rok 😅

lyongirl
20. jan 2010

fašírky z vareného bravčového pliecka