Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zemiakova omacka s udenym maskom a chlebom
womenne ahoj dievča 😵
pár strán dozadu dom dávala recept na banánové pampušiky/šišky/
ja dnes varím len pre drobca,este neviem presne čo...
a teraz som mu dorobila zdravu pomazánku na chlebík..maslo rozmiešane so žltkom,nastruhanou mrkvou,redkvičkoupetrzlenova vnať
guláš
budu pecene zamiaciky so zeleninovym salatom(koli diete)..inak by som k tym zemiakom spravila poriadny kus masa 😅
a už sa tu varíííí 😉
womenne, áno mukky tu dala recept na banánové šišky, na predošlej strane si pozri 😵
iinuska, dík, mám veru údené, tak k nemu urobím dačo, asi hrach.kašu alebo možno aj zemiakovú, ale ešte som veru takú nerobila 😕 😅
ja som tiez na diete,preto si dnes nevarím 🙄 a mm je v robote..kupil si bigos tak ten zje večer..
dnes bolo u nas na obed:
bryndzova polievka a hrachovy privarok
baby, závidím, že nemusíte variť, ja furt dookola 😝
ahojte,
ja dnes urobim p na veceru zemiak.placky plnene brav.masom s lecom,navrch syr 😲
ja tiez dieta,takze si nedam 😝
baby, keď chodievame dio IKEI, tak si tam zvyknem dávať LOSOVÝ KRÉM, a je strašne dobrý, neviete niekto na niečo také recept? 😕
apna nerob mi chute 😠 😠 ,mnam akurat som dnes rozmyslala o plackách 😀 😀 ale troska nám nezaskodi ani pri diete,či? 😀 ale len doobedu.. 🙄
Ahojte, u nás je dnes plnena paprika, včera bolo mlete masko so syrom a s opekanymi zemiakmi
majaxy nemohla by si dat recept do temy od a do z..ci je to nieco nove?ja robievam bocikove syrove rezne,je to rychle a vyborné,je to ono?dík
tak namisto placiek mal na veceru toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20079
a ja som porusila dietu a dala som si 😀 😀 😝 fajne zdrave 😀
ja dnes zeleninkovo-kuracie rizoto
rajčinová polievka a palacinky
apna, supertip, to spravím mojim chlapom 😉
aj ja dnes urobím rizotko
včera som robila tie banánové šišky, mne chutili,ale musím povedať, že deti sa mi na ne vypr... 😝 , trochu zjedli, ale že maminka ee 🙄
brokolicova polievka a zapekane kuracie rezne so zemiacikmi 🙂
na tie bananove sisky sa chystam cez vikend 😀
zmena, práve som zistila, že som včera omylom vytiahla hovädzie, tak bude hovädzie na horčici a tarhoňa. Som to vyberala podvečer a nemala som zasvietené a takto to dopadlo 😀 , keby som nebola lenivá si to vždy označiť, tak sa to nestane, ale neva, hovädzie máme radi, ibaže musím teraz ísť rýchlo variť 😝
apna tak si ten recept urobila?Vidím ze asi chutilo ked si si dala 😀 😀
ozi hlavne ze chutili tebe 😀 ,len je lepsie dať aspon 3 banány
ozi 😀 ,mnam,ja som si akurát kupila tarhonu po 100 rokoch....som ju robila volakedy dávno a boli gulicky velké ako golfové loptičky 😀 😀 😝 a to masko ma zaujíma...
ja dnes idem robiť vyprážanu brokolicu/mm ju už obvaril a obalil/ a k tomu hranolky do rury pre mm a pre mna zemiakove krokety pecené v rure..
najradsej mám k tomu zemiaky varené ale sme mali nedávno..
takže dnes som urobila fazuľovú sladkú polievku, k tomu len zemiaková baba a jablkový štrúdel - dôvod bol nasledovný, zemiaky už bolo treba rýchlo skonzumovať a jablká mi začínali hniť 😀
bazka ja varim tak isto. 😀 😀
dnes mam cestoviny penne so syrovou omackou a nadrobno tam oprazim kuracie prsko jedno. 😵
tak ja som dnes varila fazulovu polievočku mnamkovu 🙂 🙂 a bravčove na zelenine do velkeho hrnca 😀 😀 a zemiačky na križalky s maggy 🙂 🙂 🙂
pancake ako robiš syrovu omačku? dakujem
pancake ale čo urobím zajtra, som uvažovala že morčacie závitky, treba skonzumovať šunku 😀
baby ak mate nejaký super receptík oblubený a overený,budem rada ak sa s ním podelíte v téme o varení od a po z....dakujem 😉
u nas dnes segedinsky gulas so sladkou kapustou s kyslou nemame radi a parena knedla.
mukky, moje deti tarhoňu zbožňujú, teda malá ešte nie, ja ju orestujem do hneda na olivovom oleji, posolím a až potom zalejem takým istým množstvom vody, občasne miešam a keď sa voda vyparí, vypnem a zakryjem, vždy prídem občas trochu pomiešať, aby sa nezlepili 😉
a mäsko, stašne jednoducho, ak je sviečkovica, tak nenaklepávam, osolím a potriem horčicou, nechám postáť a potom prudko opečiem, vyberiem, orestujem nadrobno nakrájanú cibuľku, vložím mäsko, potom zalejem vývar, alebo horúca voda a bujón a zakryté dusím. Keď je mäso mäkké, tak zahustím, voda múka.
Je to jednoduché a ak máš tlakáč, tak aj rýchle, mne ho Ježiško nedoniesol, asi som neposlúchala, tak snáď na rok 😅
fašírky z vareného bravčového pliecka

ozi no dik za tip na zajtrajšok 😎
my mame dnes rizoto s kuracim meskom
čo su to pampušiky??