Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajkova polievka s kuskusom alebo kremova cuketova, este som sa nerozhodla 🙂, paradajkova fazula s klobasou, este nam ostalo z vcerajsej zapekanej zeleniny briam, tak aj tu dojeme hadam 🙂
a chystam sa na malinovy sirup, tak drzte palce, este som to nerobila tak som zvedava ako dopadnem...
nasla som zaujimavy recept, tak mozno niekoho zaujme 😉
zeleninková polievka, kuracia pečeň na smotane a cestovinky 🙂
zeleninova polievka a domace cestoviny s vajickom len na rychlo v tej horucave nebudem vyvarat a podvecer budem robit calamadu 😉
kolozvarsku kapustu a mala chce cestoviny s kakom 🙂
no my dnes sme mali brokolicovu polievku s opecenym chlebikom a rizoto so syrom
@zuzinr ten sa nemusi varit, staci ho dat do misky, kusok masla a zaliat vriacou vodou, zakryte nechat par minut, hotovo
@zuzinr praveze ho prekvapivo vobec netreba varit 😉 poradili mi baby tu ako nan a odvtedy ho robievam dost casto 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/poznate-recepty-s-kuskusom-vhodne-aj-pre-deti/
@libka1
@tortelinka jej super baby to som vobec nevedela tak ho musim kupit a vyskusat , dakujem 🙂
@zuzinr ale to je len taky zlepsovak, original marocky cousous sa nesmie dotknut vody, robi sa na pare dost dlho, ale je dobry aj tak, ja na tom zijem cele leto, rychlost instantnej polievky, so zeleninou je to super obed, akurat u nas je drahy,vo francuzsku som na tom zila ako na velmi lacnom jedle
my dnes cestoviny zo zeleninkou na studeno 😉
pórová polievka a studený cestovinový šalát, ktorý bol naprosto dokonaly v tento horký deň.
Ale čo zajtra? Vobec neviem na čo by som mala chuť, teším sa na dovču kedy nebudem musieť variť 😵
@tortelinka no ja som to jedla v tunisku a myslela som si ze sa to vari nejako podobne ako ryza alebo tarhona, tak uz sa tesim musim to vyskusat 🙂
bravcove stehienko s mrkvou a hraskom + tarhona a polievka zo vcerajska zeleninkova....
@l.lara http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42168 toto myslíš 🙂
ja dnes len rychle cestoviny a mletým maskom a gazpacho
brokolicova kremova polievka a cestoviny zo syrom od vcera.
dnes len tousty,aj to na večeru
Nevarím, manžel dojedol včerajší obed, Vikinka mala zeleninkovú polievočku, ja nič - nemám chuť na jedlo 😅 "olizujem" jahodovú dreň 🙂
nam ostali rezne na prirodno zo vcera, tak k tomu dnes dorobim ryzu 😉
prvý krát v život som robila mužovi gemerské guľky, podarili sa na výbornú, tak dúfam, že mu aj budú chutiť a pripomenú detstvo 🙂
@henulienka prosim ta napis recept alebo daj link na ne 😉
@cestovatelkaandrea nech sa páči, našla som kopec receptov, ale keďže neviem, aké robievali doma, tak som si vybrala tento, pozdával sa mi najviac. Keď u nás na maďaroch nikto ani netuší, čo to je a opýtať sa nemám koho... 😅
@cestovatelkaandrea jaj a ten recept http://varecha.pravda.sk/recepty/gemerske-gulky...
dnes vyprazana cuketa v syrovom cesticku a zemiakova kasa
ahojte , ja som dneska urobila karfiolove placky...

Zeleninová polievka, kuracie rizoto na vrch kooopec postruhaneho syra. Príloha jablkový kompot.