icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucadra
24. aug 2011

Zeleninová polievka, kuracie rizoto na vrch kooopec postruhaneho syra. Príloha jablkový kompot.

libka1
24. aug 2011

paradajkova polievka s kuskusom alebo kremova cuketova, este som sa nerozhodla 🙂, paradajkova fazula s klobasou, este nam ostalo z vcerajsej zapekanej zeleniny briam, tak aj tu dojeme hadam 🙂
a chystam sa na malinovy sirup, tak drzte palce, este som to nerobila tak som zvedava ako dopadnem...

libka1
24. aug 2011

nasla som zaujimavy recept, tak mozno niekoho zaujme 😉

http://www.apetitonline.cz/recepty/4-rybi-polev...

atiatko
24. aug 2011

zeleninková polievka, kuracia pečeň na smotane a cestovinky 🙂

tinuskaha
24. aug 2011

zeleninova polievka a domace cestoviny s vajickom len na rychlo v tej horucave nebudem vyvarat a podvecer budem robit calamadu 😉

dena
24. aug 2011

kolozvarsku kapustu a mala chce cestoviny s kakom 🙂

zuzinr
24. aug 2011

@libka1 jej ako varis ten kuskus? ja som ho jedla na dovolenke a velmi mi chutil ale doma som to este neskusala.

zuzinr
24. aug 2011

no my dnes sme mali brokolicovu polievku s opecenym chlebikom a rizoto so syrom

tortelinka
24. aug 2011

@zuzinr ten sa nemusi varit, staci ho dat do misky, kusok masla a zaliat vriacou vodou, zakryte nechat par minut, hotovo

libka1
24. aug 2011

@zuzinr praveze ho prekvapivo vobec netreba varit 😉 poradili mi baby tu ako nan a odvtedy ho robievam dost casto 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/poznate-recepty-s-kuskusom-vhodne-aj-pre-deti/

zuzinr
24. aug 2011

@libka1
@tortelinka jej super baby to som vobec nevedela tak ho musim kupit a vyskusat , dakujem 🙂

tortelinka
24. aug 2011

@zuzinr ale to je len taky zlepsovak, original marocky cousous sa nesmie dotknut vody, robi sa na pare dost dlho, ale je dobry aj tak, ja na tom zijem cele leto, rychlost instantnej polievky, so zeleninou je to super obed, akurat u nas je drahy,vo francuzsku som na tom zila ako na velmi lacnom jedle

natalii6
24. aug 2011

my dnes cestoviny zo zeleninkou na studeno 😉

womenne
24. aug 2011

pórová polievka a studený cestovinový šalát, ktorý bol naprosto dokonaly v tento horký deň.
Ale čo zajtra? Vobec neviem na čo by som mala chuť, teším sa na dovču kedy nebudem musieť variť 😵

zuzinr
24. aug 2011

@tortelinka no ja som to jedla v tunisku a myslela som si ze sa to vari nejako podobne ako ryza alebo tarhona, tak uz sa tesim musim to vyskusat 🙂

lenkaks
24. aug 2011

bravcove stehienko s mrkvou a hraskom + tarhona a polievka zo vcerajska zeleninkova....

titkovamiriam
24. aug 2011

@l.lara http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42168 toto myslíš 🙂
ja dnes len rychle cestoviny a mletým maskom a gazpacho

egyptanka
24. aug 2011

brokolicova kremova polievka a cestoviny zo syrom od vcera.

sofinka18
24. aug 2011

@womenne ahoj aky cestovinovy salat robis? s jogutom? aj ja chcem urobit ale nemam biely jogurt, ci kyslu smotanu...

eva7780
24. aug 2011

dnes len tousty,aj to na večeru

tosomja
24. aug 2011

Nevarím, manžel dojedol včerajší obed, Vikinka mala zeleninkovú polievočku, ja nič - nemám chuť na jedlo 😅 "olizujem" jahodovú dreň 🙂

cestovatelkaandrea
24. aug 2011

nam ostali rezne na prirodno zo vcera, tak k tomu dnes dorobim ryzu 😉

henulienka
24. aug 2011

prvý krát v život som robila mužovi gemerské guľky, podarili sa na výbornú, tak dúfam, že mu aj budú chutiť a pripomenú detstvo 🙂

cestovatelkaandrea
24. aug 2011

@henulienka prosim ta napis recept alebo daj link na ne 😉

henulienka
24. aug 2011

@cestovatelkaandrea nech sa páči, našla som kopec receptov, ale keďže neviem, aké robievali doma, tak som si vybrala tento, pozdával sa mi najviac. Keď u nás na maďaroch nikto ani netuší, čo to je a opýtať sa nemám koho... 😅

womenne
24. aug 2011

@sofinka18 kočky mi tu včera poradili zálevku som robila s bieleho jogurtu a kyslej smotany. Nakrájala so s uhorku, paradajku a bondulle mix, šunkaa cestoviny. Fantasticke, ja som to sporciou riadne prehnala 😀

kukujka
24. aug 2011

dnes vyprazana cuketa v syrovom cesticku a zemiakova kasa

akika722
24. aug 2011

zajtra bude čina 😎 nechce sa mi variť v tom teple tak si dnes nachystam mäso a začnem variť o 6tej ked sa maly zobudi 😒
aaaaaaaaaaaaaa za dva dni ma krpec meniny tak som dnes urobila toto 😀
karamelova torta 😎

pici
24. aug 2011

ahojte , ja som dneska urobila karfiolove placky...