icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
24. aug 2011

dnešná chutovka broskynova zmzlina 😉

egyptanka
24. aug 2011

@titkovamiriam Mirka, tebe zakazeme pristup do tejto temy ... nam len chute vzdy narobis 😀 😀 😀

titkovamiriam
24. aug 2011

a čo ine sa da v tomto teple konzumovat ,ved aj varenie som si rozmyslela a zavolala do pizzerky po pizzu a kuracie salaty 😀

jajuuus
24. aug 2011

@pici že jaká kuchárečka 😉

ukana
24. aug 2011

@titkovamiriam , aj ja som dnes zavolala pizzu 😉 😉 😉 . zavarala som uhorky , baranie rohy, broskyne, tak som mala dosť státia pri sporáku 😝 😝 😝 😝

zajtra spravím ryžový nákyp s čerstvými broskyňami 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
25. aug 2011

už teraz ked je 23 st. viem ze zasa varit nebudem pojdeme na rybku k jazeru 🙂

kibuk
25. aug 2011

ahojte dnes nevarim-dojedame 🙂 😉

mata71
25. aug 2011

pečena krkovička na štave,knedla,a melon,,

lydia22
25. aug 2011

Cuketova polievka,bravcove kare na prirodno a zemiakova kaša.

petusko
25. aug 2011

studeny cestovinovy salat 😝

sniperka
25. aug 2011

Syrová polievka s hráškom odvčera, zemiaková kaša, pečená sekaná, ovocný koláč.

damiankad
25. aug 2011

zeleninová polievka a toľko ospevované šunkafleky....ktoré sme varili prvý raz a boli skvelé... 😉

nikinka008
25. aug 2011

co su sunkafleky?som to pocula v telke v reklame a potom v panelaku 😀 ale ja som rozumela sukafleky 😀

henulienka
25. aug 2011

bože baby, veď vy normálne varíte celé chody 😀 Veď ja som rada, keď zbuchnem deťom nejakú polievku a druhé, a už sa zo mňa leje. Mám v kuchyni pustený ventilátor, ale aj tak sa zo mňa leje.

A k téme - dnes sa varí segedín 🙂

daniz
25. aug 2011

čína + ryža, deti u babky už 2 deň.

jarunka111
25. aug 2011

šošovicová polievka na kyslo a palacinky 😉

@henulienka ja nemám ventilátor a teda leje so mňa tiež fajne a malý má horúčku, no chúďatko moje 😢

@nikinka008 šunkafleky sú zapečené cestoviny so šunkou (saláma alebo taká tá šunková rolka) zaliate smotanou alebo ešte všelijaké sú recepty na to 😉

tortelinka
25. aug 2011

grahamovy posuch a grilovana zelenina

henulienka
25. aug 2011

@jarunka111 no verím, ja lietam z jednej izby do druhej ako deti spia nepokojne a podchvíľou mrnčia, lebo sa z nich leje ... chúďatká moje!

ale jedno pozitívum - knedľa mi nakysla bleskovou rýchlosťou 😀

mariana0915
25. aug 2011

baby nejaky recept na sunkafleky??co to tam ide a ako sa robia 🙂

zamilovana
25. aug 2011

@mariana0915
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/
tu na stránke od od kibuk nejak v strede strany sú a sú super robila som 🙂

akika722
25. aug 2011

@mariana0915 je veeeeela sposobou..ja to robim tak ako kedysi moja mamina..nam to chuti:cestoviny fliačky uvarim..
osmahnem do ruzova cibulku,na nu dam na tenke kocočky nakrajanu šunku,osmahnem to a pridam rozmiešane vajička..cca-5-6
sol+korenie+červenu mletu papriku,urobim riedšiu praženicu a zmiešam spolu..hotovooooooooooo 😀

henulienka
25. aug 2011

@akika722 a už to potom nezapekáš? Mám doma moravské údené mäso, čisto teoreticky by som to mohla použiť miesto šunky, však?

akika722
25. aug 2011

@henulienka nie j to nezapekam.mam obavu že v tomto prevedeni by to bolo suche 😒
možeš kludne ak mate radi udene 😉 ja nemam rada udeniny 😅

henulienka
25. aug 2011

@akika722 ani ja, ale pre môjho muža sú jedlá, v ktorých nie je mäso len dezert 🙂
Ďakujem za rýchly a ľahký ( a lacný ) recept, prikladám do zbierky 😉

akika722
25. aug 2011

@henulienka za malo 😀 aj moj by vkuse jedol len mäso 😖

natalii6
25. aug 2011

my mame dneska kuracinku z fazulou a kukuricou ktomu zemiaky 😉

adelaida33
25. aug 2011

ja dnes spravím fašírky/placky, do ktorých dám - sójovú drť, postrúhané zemiaky, vopred namočené ovsené vločky (možno aj rožky) a vajíčka, nejaké korenie a uvidím, čo to bude a aké to bude 😀 a ked k tomu pôjde, tak si to dáme s kyslou smotanou.

chrumka
25. aug 2011

tak dnes to je kuraci vyvar s rezankami a kuracie prsia na kari s ryzou 🙂

monkap
25. aug 2011

poradite, ako zavarit maso na dovolenku? hlavne kuracie ... nikdy som to nerobila a vsade citam inac .... tak by som prijala nejake osvedcene postupy ... vdaka

damiankad
25. aug 2011

@mariana0915 @nikinka008 ja robím takto(šunkafleky) uvarím si 300g fliačkov cestoviny , cibulu ošmahnemm na oleji,pridám na kocky nakrájanú šunku, osolím, uvarene fliačky zmiešam so šunkou, dám do maslom vymastenej misy na zapekanie, a rozmiešam jednu kyslú smotanu,2 vajcia, trošku mčk a vegety...polejem zmes a dám pri 220stup. zapiecť asi 25 min a sú mňaaaaaaaaaaaaaam..ja som ešte do tej smotany pridala troška postrúhaného syra...