Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninovy vyvar s rezancami a spagety.
@chanae mam grilovaciu panvicu, super vec, tiez som bola skepticka ked som ju dostala,ale som s nou velmi spokojna 🙂
a kedze dosli mrazene jahody, kupila som 100 % /xixi/ dzus borievkovy, takze urobim nanuk a-la ochutena voda 🙂 nasim je to jedno, hlavne,ze maju nieco studene a ze nanuky maju zo supravy CARS. 😀
@eva7780 jedna plechovka salka-sladene mlieko je to a 200g kokosu a mandle do stredku ked formujes gulicky.salko sa zmiesa s kokosom vtlacis tam mandlu a gulicku obalis v kokose a das do kosicka super to je mnam aspon mne to chuti 😉
hokaido tekvica - placky
baby?a nejaky recept na cuketove placky? 😅 mam jeden čo ide do rury vcelku ale ide tam syr aj šunka..niečo bez toho by som chcela-ako zemiakove.ale z cukety 😒 hm?
@akíka722
naposledy som si ulozila
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18259
@akika722 ja robim presne ako zemiakove, ziaden syt ani sunka
@tortelinka nič špecialne???
@jarunka111 tak kolacik sa mi podaril 🙂 malemu chutil takze urcite ho budem piect 😉 tu je foto
@akika722 nie, klasicky ako zemiakove
@nadhera Paťko je všetko 😀 jasné že aj čokoladu ale tu ma na pridel lebo je potom besny a ja idem scvoknuť 😀
@tortelinka no ak sa podaria hodim zajtra foto 😀
maminy - ak mate lievanicku, tak robte v nej cuketacky, zemiakplacky . deckam sa taketo "jednohubky" sta do ruky pacia. Ja v tom robim aj volske oka a jasne aj lievance. 😀

@chanae
@tosomja suhlasiiim, super napad, vianocne pernicky. Hned by som si dala v tychto 30C horkach.