icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
3. júl 2010

Drahy na splave, jedno dieta u babky, druhe bude papat kuracie na prirodno s ryzou a kukuricou,to lubi a rozvoniava po byte kuracia polievka. Zajtra cakame splavnikov /par ich tu ude nocovat/ ,takze polievky je dostatok a upeciem kurcata , knedliky kupene , cervena kapusta dusena k tomu. Snad si posmaknu. 😉 . a na veceru malemu palacinky s jablckami.

iinuska
3. júl 2010

zapecena brokolica so syrom a dusene zemiaky s petrzlenovou vnatkou

atrami
4. júl 2010

dnes klasika= kura, ryža, šalát.

iinuska
4. júl 2010

zivanska, ladovy salat 😝

petulka_1
4. júl 2010

zemiakovy privarok s fasirkou 😀

lukika
4. júl 2010

Dnes máme zo včera tú cukinovú polievku a dnes som upiekla k nej kura s tarhoňou. Môj manžel ryžu moc nemusí, radšej zemiaky a tarhoňu sme už strašne dávno nemali. Do tej cuketovej som pridala aj smotanu. A teraz sa napchávam s rozmixovanými, zmrznutými jahodami s cukrom.

atrami
4. júl 2010

@lukika ako robíš cukinovú polievku?

berika
5. júl 2010

Dnes robím cestovinový šalát, večer pečieme ryby a ako dezert som sľúbila dcérke palacinky

iinuska
5. júl 2010

mame zo vcera

mukky
5. júl 2010

včera americké zemiaky s cesnakom a olivovým olejom,bravčová panenka so slivkou a oravskou slaninkou,este som si nechala masko ,tak dne to urobím opäť

dusanab
5. júl 2010

obed smotana na kurati a opekane zemiaky a na veceru spravim zapekanu brokolicu s cestovinami

atrami
6. júl 2010

krúpová polievka, cestoviny s paradajkovou omáčkou alebo s makom

lukika
6. júl 2010

Atrami tú cukinovú polievku som robila zo strany 54. Recept na ňu dávala Diabambulka. Ale ja som tam pridala aj smotanu. Ale zvyknem robievat aj takú nekrémovú, My tomu hovoríme -dzinovica, lebo to robievame aj z dyne. Tú robím tak že dňu alebo cukinu ošúpem, nastúham na mixéri a dám variť do trocha vody. Uvarenú osolím a urobím zásmašku- maslo múka mlieko. Nalejem do dzinovice a pridám tam ešte smotanu a môžeš to ochutiť na tanieri octom ale ja tam dávam do nej trocha kyselky málinko a ešte vegetu a niekedy zaziky a môžeš podávať s chlebo a vajíčkom. Alebo ako omáčku ak to urobíš hustrjšie a dáš tam uvarené zemiaky v šupke a ošúpané, nakrájané na štvrťky, alebo aj mäsko. Ak nechceš robiť zásmašku môžeš urobiť iba zátrepku - rozmiešaná múka s mliekom ale potom daj do omáčky aj kúsok masla aby to bolo lepšie

iinuska
6. júl 2010

spenat

medyna
6. júl 2010

slepacia polievka a rizoto so zeleninou a kuracim maskom 😉

lyongirl
6. júl 2010

my sme dnes na hríboch 😀
hlivová polievka a cestoviny so šampiónovo-smotanovo-syrovou omáčkou

daniz
6. júl 2010

dnes paradajková polievka, zemiakovo-bryndzové pirohy.

petulka_1
6. júl 2010

zeleninova polievka s kuriatkami a mrvenickou a zapekane tvarohove rezance.

virgin15
6. júl 2010

zemiakova polievka

vi3ka
6. júl 2010

langoše a polievku čo dom dá 😀

kostri
6. júl 2010

dnes tekvicove placky,vcera len opecene masko narychlo, v nedelu svieckova 😎 taaaaka bola fajnova 😀 v piatok tvarohove slize 😉 a viac dozadu si nepamatam,dlho som tu nebola 😔

kostri
6. júl 2010

@atrami mnam krupova polievka!!davno som nerobila,najblizie uvarim,dik za inspiro 😎

terez34
6. júl 2010

dnes cesnakova polievka s mrvenickou fasirka zemiakova kasa a ladovy salat nakyslo mnam

monika127
6. júl 2010

dnes krémová hráškova polievka a zo včera nam ostala paradajková omáčka s mäskom a knedlami.

petulka_1
6. júl 2010

@daniz ako robievas tie pirohy?

atrami
6. júl 2010

@petulka_1 ja robievam zo zamiakov uvarených v šupke. Cesto- zemiaky, múka , vajce a plnka zemiaky, bryndza, pažítka, soľ.

dusanab
7. júl 2010

rostenka s uhorkovou omacku a tarhona, na veceru asi paradajkova polievka, pripadne ak ma inspirujete aj nieco ine 😉

atrami
7. júl 2010

deti u babiek, tak dojedáme od včera cestoviny 🙂

luga
7. júl 2010

pecene nove zemiaky s bryndzovo-smotanovo-cesnakovou omackou

elixia
7. júl 2010

kolozvarska kapusta od vcera 🙂
@luga nehodis recept? znie to dobre....