Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Karfiolové dolky
Potrebujete: karfiol, 4 vajíčka, 200g hladkej múky, 2dcl mlieka, 1 lyžica oleja, 1 lyžička soli, 100g mäkkej salámy, 4 lyžice nastrúhaného syra.
Karfiol uvaríme domäkka, zmiešame všetky ingrediencie dokopy a lyžicou robíme na panvici dolky, vyprážame, ako prílohu podávame varené zemiačiky.
Overené - fajné 🙂)
@jarunka111 super, určite to vyskúšam!
@henulienka neoľutuješ, my sme sa už aj napučili 😀
kuracie staky na oliv. oleji mnamka neskutocna a zemiakova kasa.
dojedáme a zajtra budú rezance s tvarohom
Neviete recept na bielkové pusinky? Chcela by som vedieť ten pomer, že koľko cukru na bielok....
@martinkatinka ja viem tak ze 7 Dg cukru na 1 bielok.
@martinkatinka ináč ja som dostala recept na toto že naplniť do lístkového cesta a pokrájať ,na fotke to vyzeralo super
dnes bola pizza z listkoveho cesta a uajtra netušiiiim 😅
včera na obed zemiakové pirohy, na večeru chlebové placky
dnes zemiaky na pokyslo + mäsové guľky, pečivo
paradajkova polievka, langose
dnes kalerabova kremova polievka a palacinky s tvarohom a cokoladou...mnamky 🙂
Dnes kuracie prsia so sampionami na smotane ktomu cestoviny a este kuracia polievocka so slizikami 🙂
tak ja dnes idem skusit sunkafleky,inspirovala ma reklama...dufam ze budu dobre,este som ich nerobila... 😀 a myslela som ze fazulovu polievku ale zabudla som vecer namocit fazulu...
kuraci perkelt + cestoviny
Kuracie pečienky s tarhoňou, uhorkový šalát a zajtra rajčinová polievka a lasagne 🙂
dnes dovarím len ryžu, lebo sa nám ešte zvýšili bravč. zvitky plnené udenou šunkou a syrom, aj kuracie plátky s mrkvou a jablkami. ale uvarím aj krupicu s grankom, lebo na ňu myslím už tri dni 😝 😔
Zapekane cestoviny
zemiakova na kyslo...cestoviny so syrovo sunkovou omackou a kuracie pecienky na cibulke s chlebikom, alebo varenymi zemiakmi...na veceru ovcnu bombu 🙂
dnes rizoto
@firstbaby karelabova kremova polievka. dobre to znie. mozem poprosit recept? dakujem.
zemiacky s domacou kyskou 😉 a gulas z mraziaka vytiahnem.. chlap nie je doma 😉
Paradajková polievka a palalacinky s jahodkovým džemom, čokoládou a šľahačkou 🙂
teraz rozhodnute 🙂 dukatove buchticky
leco
mliečnu karfiolovú polievku a ostala nám zemiaková kaša, tak sme k nej prirobili špekáčiky 🙂
v práci koložvárska kapusta 😉

Ja práve potím baklažány a idem ich vypražiť. 😀 S vareným zemiakmi a tatarkou alebo cesnakovým dresingom. Ale keby to niekto navaril za mňa, bolo by to lepšie 😀