Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak dneska bol cestovinový šalát Milujeme ho:
kedže zakaždým obmieňam ingrediencie ten na fotke je : penne, rajčiny, paprika, uhorky, kukurica, syr, šunková saláma, tatarka a šalátové korenie od vitany
inak dávam normálne namiesto salámy osmažené mäso a aj zelený šalát, olivy, udený syr, krabie tyčinky, šampiňony....atď
a ešte jedna fotečka...jahodovo-mandľová tortička..bola úúúplne ale úúplne mňam
dnes sme mali file (polovicka celej ryby, pekne odkostena, s kozou) z heika pecene v rure a opekane zemiaky a zo vcera sme este pecene buchty s lekvarom dojedali 🙂
dnes u nas bude kuraci perkelt a halusky 🙂
dnes sviečková na smotane (no čo už so mnou, keď mám také chute)... 😉
dnes bryndzove halušky .. 🙂
lečo so zemiakmi a kalerabkovu polievku s krupicovými haluškami
Ja by som aj pizzu upiekla, len musím nájsť nejaké dobré cesto 😀 doma máme kopec rajčín od svokry zo záhrady a kadeaké zvyšky syra v mraziaku...
@martinkatinka ja som min. tyzden robila perfektnu pizzu, cesto nam velmi chutilo
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38550
dnes mame ryzovy nakyp s ceresno/visnami a pre drobca este spenatova polievka so zemiakovou struhanickou
@zuziq sranda recept, takú som ešte nerobila. Nedávno som skúšala taký jednodúchý recept od alani v téme domace pekárne a tá bola teda fantastikuš.
@mrkvakatka pekná tortička, recept by nebol ? prosím prosím prosím. Dcéra má dnes meniny a neviem zohnať tortu asi budem musieť volačo upiecť :(
zo včera hov.polievka a dnes urobím šošovicový prívarok
Kelova polievka a palacinky
@martuska75 my sme tiez kukali ze pivo a med 🙂 ale to cesto je tenke a aj napriek tomu makkucke a velmi chutne.. a hlavne sa ani nevysusi a ani nie je mokre pod oblohou
Ja dnes robim granatir... polievku ziadnu, lebo som zabudla kupit veci na fazulkovu rychlu, ktoru som planovala....
paradajky plnene zeleninovym kuskusom a zeleninova polievka
HMMM.... zemiakovy privatok s vajickom.... 😉
Zo segedínskeho nezostalo nič, dnes som musela spraviť len nejakú rýchlovku - halušky s tvarohom, ale ešte ideme k mamke, prišla sestra z Anglicka, tak určite bude niečo dobré na papanie 😅 😀 Veď po troch rokoch konečne normálna strava 🙂
dnes kapustova polievka a spagety zo syrom a cez vikend nevarim ideme do Michaloviec na krstiny 😉
paradajkova polievka s muslickami a sisky s dzemom 🙂
@katkapapacova Mňam, šišky s džemom milujem. 🙂 Ja dnes : dusená ryža, pečené morčacie stehná, paradajkový šalát, polievku máme od včera mrkvovo kalerábovú.
dnes dojedame cuketove placky a k nim dorobim len nejaky zeleninovy salatik 😉
😀 😀 😀 Nic.napiekla som vcera masovy a tvarohovy zavin a o chvilu ideme k babke 😀 😀 😀
@sniperka mnam to by som si dala zasa ja 😀
@katkapapacova Tak príď do Skalice, dám ti a prines aj šišky. 😀 😀 😀
kuracia pecen s ryzou........ ja si inak vacsinou planujem dopredu co budem varit.....robime velke tyzdenne nakupy...a funguje to tak skvele....aspon nemusim kazde rano vymyslat co bude na veceru ( u nas sa ako hlavne jedlo je vecera nie obed).....
prvýkrát pravé domáce nefalšované slivkové gule a sú fakt mňam 🙂 A ešte kelová polievka

dnes bol kotlíkovy guláš 😵