icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miminkad
3. sep 2011

kotlikovy gulas

katushka16
3. sep 2011

slepačia polievka s niťovkami,zemiaky,kur.mäsko varené so zeleninou a večer grilujeme

martinex
3. sep 2011

kelova polievka a francuzske zemiaky

tortelinka
3. sep 2011

@kralicica to kare so slivkami znie dobre, hodis recept?

iinuska
3. sep 2011

zapecena brokolica, zeleninova polievka

lucikatn
3. sep 2011

francúzska cibuľová polievka a pečené zemiaky v rúre s kuracími stehienkami a domáca cvikla

lucustek
3. sep 2011

u nas dnes karfiolova polievka a vyprazany karfiol 🙂) a vecer si dame fajnucku varenu kukuricu 🙂) no mnam mnam

libka1
3. sep 2011

kuraci vyvar, tekvicovy privarok a vajicko, vanilkovy puding s ribezlami a piskotami a spravila som malinovy sirup prvykrat v zivote, je fakt dobry, len ho je malo 😀

kralicica
3. sep 2011

@tortelinka ahoj cestovinka, takze tak:
1.kupis si bravcove kare bez kosti, vcelku cca 700-800g falat
2.pouzijes dlhy uzky noz /spikovaci/, narezes do toho masa z profilu cca 7 dlhych (cez celu dlzku siahajucich) otvorov - ja rezem a potom ich zvacsim ukazovakom
3. do kazdeho otvoru napchas susene slivky /do kazdeho otvoru cca 4-5))
4. maso zvonku osolis a okorenis ciernym korenim
5. Na hlbokej panvci ho opecies vcelku z kazdej strany do chrumkava aby sa zatiahlo, potom podlejes vodou cca 2dcl a 2 dcl cerveneho vina)
5. prikryjes a dusis 30 minut (aby sa maso urobilo aj zvnnutra)
6. vyberies maso, a do vypeku nalej jeden kelimok sladkej smotany, pripadne zvysne susene slivky (Alebo slivk. dzem), povar 5 minut a rozmixuj ponornym mixerom
7. vybrate maso mozes teraz narezat na platkym uvidis krasny profil a podavas poliate omackou, super je to s ryzou, knedlou ale aj zem. kasou, kedze je dost omacky 🙂 dobru chut, je to easy a velmi ocarujuce pre hosti aj manzela 🙂

gianni
3. sep 2011

dnes nič máme zo včera šošovicový prívarok a rybacie fašírky

titkovamiriam
3. sep 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41215 a ja robím so slivkami takto ale skusim aj recept od kralicica 😉

titkovamiriam
3. sep 2011

a dnesne kuchtenie,kura som dala recept tak to som uz nefotila,ale paci sa polievka paradajča,na večeru,,lečo na pekáči,, a kečup 😉

lussy23
3. sep 2011

vyprážaná cukyna a pečené zemiaky

zuziq
3. sep 2011

@titkovamiriam fiha ze leco na pekaci. Ako to chuti a ako to robis? len hodis vsetky prisady ako na leco na pekac a das piect? zakryte? mame kooopec zeleniny a leco milujeme a toto vyzera zaujimavo 😵

titkovamiriam
3. sep 2011

už to píšem na mmb tak to sem hodím...

lucka1987
4. sep 2011

segedin, zemiakove placky s domacou kyskou, a do mraziaka idem urobit kremovu zeleninovu polievku ( v pripade ze zajtra si ma v nemocke nechaju az ma mm co papat) 😀 a pudingovy kolacik 😉

adelaida33
4. sep 2011

Dojedáme zo včera, tak dnes len žemľovka a tiež spravím krémovú zeleninovú polievku, inšpirovala ma @lucka1987 a veľa zdravia a šťastia do ďalších dní 🙂 😉 .

ilona3
4. sep 2011

@lucka1987 aj ja dnes idem variť segedin, len mi ešte celkom nerozmrzlo mäso tak ešte musím chvíľu počkať. Držím palce zajtra v nemocke 🙂

moncicip
4. sep 2011

Ja dnes asi nic nevarim .... ved treba si uzit posledny volny den doma ... kedze zajtra ma caka nastup do nemocnice a sekcia.

lucka1987
4. sep 2011

@moncicip aj ja mam zajtra nastup.. ale hadam sa este vratim domov.. tak ty si musis uzit posledneho dniva 2 in 1 a riadne si vyobzeraj brusko.... 😀 zajtra uz nebude

mata71
4. sep 2011

polievka z bravčovej kosti ,sližiky,,bravčove rezne,ryža,uhorkovy šalat,,,,a zrejme čerešnovu bublaninu

alexa7
4. sep 2011

Tak ja dnes varím : Slepačiu polievku,Ryža+čína a SEBE si upečiem koláčik 😀 😀

zuziq
4. sep 2011

@titkovamiriam dakujem za receptik a link 😉

zuziq
4. sep 2011

manzel odkedy videl relaciu so Zidekom kde robil hamburgery sniva len o nich, tak mu ten sen dnes splnim, resp. si ho splni sam, kedze ich bude robit on 😀 takzde dnesne menu
Slizikova polievka a domace hamburgery s hovadzieho maska. Drobec bude mat kuracie masko so zemiakmi

moncicip
4. sep 2011

@lucka1987 Hm mam pocit ze miestami mi to nedochadza ze uz nebude ...... juj ale jak tu pisete o tom vareni .... neviem neviem ci aj ja neskoncim pri sporaku predsa len.

sniperka
4. sep 2011

Černohorský rezeň, zemiaky Horec,tatarka, šalátik a mramorová bábovka ku kávičke. 🙂

prahaxx
4. sep 2011

mrkvová polievka a gulášik

lucikan
4. sep 2011

kuracia slizikova a zapekane plnene papriky a poobede by som chcela robit jablkove pyte a tu sa chcem poradit - baby ako to robite, ze ta jablkova plnka je taka vlacna a cesto nie je rozpite stavou co pustia tie jablka?
Mam najskor tie jablka podusit az potom dat na kolac? Ci surove, len ich vyzmykat, aby neboli take stavnate? Dik za rady.

vivusika
4. sep 2011

kurací paprikáš alebo perkelt? s kolienkami a slepačia polievka, ku kávičke nám zostal od včera pudingoš 🙂