icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pancake
4. sep 2011

no navareny mám gulaš a vyvar, ale kedze nás babka pozvala na sviečkovu tak gulas zostane cez tyzden 😎

sisanka
4. sep 2011

ja som vcera vecer zavarala pozbieranu urodu...uhorky a cviklu..a este aj zopar cernicovych kompotov..dnes na obed budeme mat kuraci vyvar s rezancami...pecene kuracie stehna s cervenou kyslou kapustou na karameli a knedlik..a poobede sa chystam piect tvarohove buchty...teda ak sa mi bude chciet a bude cas 😉

nadhera
4. sep 2011

polievka uvarena - klasika , kuracia, ale v noci som davala do pacu masko, ideme grilovat a este teraz som hladala recept na "cuketu na gril" , takze rychlo idem pripravit a za 2 hodky vyrazame 😉

dena
4. sep 2011

nic 🙂 ideme sestre na obed...su u nich hody, takze my budeme papat, kacicu, lokse, kolace a ine dobroty 😉

alexa7
4. sep 2011

@lucikan Surové jablká nastrúhať a vyžmýkať pridať škoricu 😵

zuziq
4. sep 2011

@lucikan ja zvyknem jablka premiesat s trochou podrvenych piskot a potom netecu. samozrejme ked ich nastruham, stavu s nimi na kolac nedavam 😉

tinuskaha
4. sep 2011

kuracia polievka s rezancami,mäsko kuracie(od vecera v paci)prudko oprazit k tomu zemiaky a saltik a dezert orechovy a makovy zavin

kralicica
4. sep 2011

zeleninova polievka, ryza s kuracim na smotane

maculik
4. sep 2011

ahojte, dlho som tu nebola, mali sme pokazeny net..
my dnes kuraciu polievku s rezancami a druhe mlete mäso (s vajcom a koreninami), na tom platky mozzarelly, na to rajcinka a posypane kukuricou. Zapecene v janskej mise, k tomu zemiaky. Robim prvykrat, sama som zvedava, ake to bude 🙂

egyptanka
4. sep 2011

zapekany pangas s mozzarelou, anglicka zelenina a varene zemiacky 🙂 .... maminka napiekla tvarohovy struhany kolacik.

monika2712
4. sep 2011

vybornu sladku paradajkovu polievku so slahackou som prave spravila.. priprava 30 minut max.. mnamka

adulikka
4. sep 2011

Plnenú papriku zo zemiakmi ,knedlu nemali a robiť sa mi nechcelo .
A od včera fazuľovú polievku ešte .

martuskag
4. sep 2011

sviečková na smotane, knedľa, a na popoludnie dobrý pudingový koláčik

iinuska
4. sep 2011

pecene kuracie stehna, dusene zemiaky, paradajkovy salat, a makovo-jablkova strudla

ivetah
4. sep 2011

kuracia polievka, pecene stehna so zemiakmi, kysle uhorky a muffiny z babovkoveho cesta 😅

titkovamiriam
4. sep 2011

kedže mi ostali zemiaky od včera tak som len udusila k nim maso na hrasku a mrkve,tak vepřo zelo knedlo spravím na budúci týžden a ešte som piekla štrudličky z jablkami 😉

titkovamiriam
4. sep 2011

a jedalny listok na tyzden:
pondelok:jablková žemlovka s tvarohom,paradajková polievka
utorok:cukinové placky plnené soté,zemiaková na kyslo
streda:dusené maso na rasci ryža,dufam že polievka z utorka
štrvtok:šošovicový prívarok s parkom,karfiolova polievka s krupicovými knedličkami
piatok:guláš s haluškami
sobota:na obed ,,len,,slivkové gule s makom,kuracia polievka vecer grilovacka
nedela:maso,knedla,kapusta polievka so soboty 😉

sonka31
4. sep 2011

@titkovamiriam Odpadnem... Ty uz mas plan na cely tyzden? Ale to je super, mala by som aj ja robit takto, nech sa nenervujem, co varit. Zaujalo ma, dufam polievka z utorka. Ja teda polievky robim len pre mna a syna, mm nechce, ale ked varim nieco s cielom na 2 dni, tak NIKDY nie je na 2 dni. A ked zvysi, tak za 2 pol. lyzice, akurat sa na to hnevam. :DDD

titkovamiriam
4. sep 2011

No ved aj u nas je to tak,len take kysle robím do velkeho hrnca tak vzdy dufam že ostanu 🙂 my sme vsetci polievkový 🙂

sonka31
4. sep 2011

@titkovamiriam Ved aj my doma, polievka musela byt. Ale moj mm, to je iny "druh", oni tu polievky vobec nejedia :D Salat namiesto polievky. My pekne aj polievka, aj salat, no nie? :D Ale malemu robim.

nelynka18
5. sep 2011

tak a ja karfiolove placky so zemiakmi a zeleninovou oblohou a polievka zeleninova so zemiakmi a krupmi 🙂 mäso mi uz lezie hore krkom 😝 😀

zuziq
5. sep 2011

my dnes zapekane cestoviny bolognese..
inak tiez sa snazim pisat si zoznam na cely tyzden, ale malokedy ho dodrzim, vzdy mi bud nieco ostane, alebo sa vyskytne nieco ine 😀 ale potom mam aspon inspiraciu, ked uz neviem co varit, vzdy nakuknem do zoznamu a nieco z neho vyberiem 🙂

iwuskaaa
5. sep 2011

Slepačí vývar s rezancami, pečený bôčik a zemiaková kaša, uhorkovo-paradajkový šalát 🙂

tinuskaha
5. sep 2011

dojedame 😉

sisanka
5. sep 2011

ja som dnes sama..maly je v skolke a mm v praci...od vcera mame napecene tvarohove buchty tak to bude na veceru a ja si uvarim nejake cestovinky...a polievka je este od vcera kuracia...

bambi2
5. sep 2011

ja dnes pre malu omacku z kuriatok (hriby) a k tomu spätzli... 🙂 a ja ako vzdy, odstavenu zeleninovu stavu 😀

gucz
5. sep 2011

My dnes na raňajky domáci šalát ala krab, na obed hovädzia polievka (varená v tlakovom hrnci) a guláš z hovädzieho mäsa (taktiež varený v tlakovom hrnci) s chlebíkom

gucz
5. sep 2011
miriammario
5. sep 2011

@tinuskaha Aj mi🙂

babullka1
5. sep 2011

zeleninova polievka a palacinky