icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

riana12
13. sep 2011

@natalii6 myslela som skor na to, ze co presne si z toho syra robila 🙂

titkovamiriam
13. sep 2011

@henulienka jasne ja už len tak ,,vyprazam,, maso,ryby,zeleninu,syr,tofu....-setrim si statie pri sporaku a hlavne olej 🙂

henulienka
13. sep 2011

@titkovamiriam no super, mne ide hlavne o ten čas, a aj to, že nevyprážam, lebo neznášam mastné 😵

riana12
13. sep 2011

@natalii6 robila si klasicky obalovany? ak hej, ja zvyknem obalovat muka - vajce - muka - vajce - struhanka...

henulienka
13. sep 2011

@natalii6 ja mám dojem, že kúpiť dobrý syr na vyprážanie je už len vecou šťastia... nech má hocikoľko %, občas sa aj tak roztečie. Ja už preto obaľujem dvakrát, aj keď to nenávidím.

natalii6
13. sep 2011

@riana12 obalila som ho klasika 3obal a dala na plech na ktorom som mala papier na pecenie

titkovamiriam
13. sep 2011

@riana12 pre syr najlepsie 🙂 🙂 ,este musim vymysliet ako cesticko lebo deti maju radi rezne v roznych ochutenych cestíčkach a to sa fakt inak neda ako v prudkom oleji...

natalii6
13. sep 2011

@titkovamiriam a na akom stupni ho treba robit mozno v tom bol problem 😒

titkovamiriam
13. sep 2011

na 250 a v rozohriatej aby sa stihol ,,zapiect ,, a ja mam aj teplovzdusnu robim radsej na nej -je to take rovnomerne 😉

natalii6
13. sep 2011

@henulienka ja ked som ho robievala klasicky na oleji tiez mi vytiekol tak som sa kamosky pytala ako to robia v kuchyni ze im nevytecie a ze to treba robit stale na jednej teplote a to som ja tak nerobila

natalii6
13. sep 2011

@titkovamiriam tak ruru som mala rozohriatu ale mala som len 200

riana12
13. sep 2011

takisto takto obalujem aj syrove korbaciky... no, to mi pripomenulo, mohli by sme ich opat dakedy mat 🙂

titkovamiriam
13. sep 2011

@riana12 mnaaam

natalii6
13. sep 2011

@titkovamiriam a teplovzdusu mam aj ja tak hadam nabuduce sa to podari lepsie...som zvedava ako to ofrfle muz 😀 ..a tebe sa podari vyzorovo ako ked sa vysmaza na oleji alebo je bledsi?

tanika5
13. sep 2011

brokoličkovú polievku a druhý chod : rezne naopak a do výpeku na panvici som pridala cibulu, cesnak, horčicu, kečup a vytlačila Bambino, trošku vody, potom to dať na rezniky a zapiecť 🙂 MNAAAM

riana12
13. sep 2011

@titkovamiriam veru, mnamka velka 🙂

lussy23
13. sep 2011

@kvojtanikova - poslala som receptík IP. Keby aj z vás baby niekto chcel, rad apošlem =)
Inak dnes ešte dojedame perkelt. Vždy nám vydrží také tri dni 😀

eva7780
13. sep 2011

gulášová polievka a kolienka s vajcom 😀

jania023
13. sep 2011

zeleninova polievky a halusky z bryndzou...mnam mnam..

lydia22
13. sep 2011

Baby ja kupujem michalovsku tehlu este sa mi nikdy neroztiekla.

svetlankat
13. sep 2011

rada vas tu citam a uz vela receptikov som od vas vyskusala, len som chcela prispiet k tomu syru, nam poradil znami kuchar, ze naozaj ta michalovska tehla je na vyprazanie najlepsia a jedina sa nerozteka.

titkovamiriam
13. sep 2011

este k tomu syru ,ak sa niekto boji ho robit klasika-spravte ho ako mufunky:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992
ja som dnes mala skolkarske rodicko tak palacinky spravil Michal a tvarohovu plnku Milan-foto hodim zajtra dnes mam dost sediet 2h na mini stolicke 😀 😀 😀 😀 😀

jja
13. sep 2011

baby ,poradte mi, ked mi ostalo kopec zemiakovej kase..co s nou?

tortelinka
13. sep 2011

@jja cez ozdobne vrecko nastriekat na plech, posypat syrom a zapiest

titkovamiriam
13. sep 2011

@jja vymiešat s nastruhanym chrenom,zapiect a podavat s osmaženou cibulou a mliekom 😉

angela1
13. sep 2011

@titkovamiriam prosím ťa ako sa robí odpalovane cesto? ďakujem Angela

nelynka18
13. sep 2011

@jja nam ked zostane kasa robime tzv.pirohy.....z kase si 3/4 tinu oddelis na cesto a ostatne nechas na plnku....cesto:kasa,polohruba muka a vajce,vypracujes si cesto take aby sa dalo vyvalkat,vyvalkas ho asi na pol centimetra,narezes na stvorce a do stredu das zvysnu kasu,das napoly ako piroh a okraje popritlacas.....das obvarit....ked chces pirohy podavat,tak ich len vysmazis 🙂 my si ich este vieme potriet tatarskou a osolit....vynikajuce vrelo odporucam 🙂 a inak len take obvarene mozes nechat v chladnicke aj par dni a len na rychlo podavat 😉

titkovamiriam
13. sep 2011

no uvaris muku vo vode alebo v mlieku,potom ked vychladne pridas vajcia-kuknem niaky postup na nete-tu je to pekne popisane:
http://babca.blog.cz/0710/odpalovane-testo

jej tam su super recepty!!!!!

jja
13. sep 2011

@tortelinka
@titkovamiriam
@nelynka18 dakujem za typy🙂 pirohy robievam skoro kazdy vikend, ale takto mi to nenapadlo🙂