icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
12. sep 2011

a francuzaky hotove-dneska doslova co dom dal kusok toho kusok toho vela vajec a mnaaam 🙂

bibi1711
12. sep 2011

@titkovamiriam , aj u nas dnes francuzske🙂 som myslela, ze bude na dva dni...nebude🙂

natalii6
12. sep 2011

ahojte uz som sa to tu raz pytala ale dako som zabudla ked chem robit vyprazany syr ale len tak na plechu staci spravit 3obal a dat ho na peciaci papier?

titkovamiriam
12. sep 2011

@natalii6 jasne mozes ho pre istotu obalit dva razy,no na plechu by ti nemal vytiect 😉

claudica
13. sep 2011

U nás bude dnes hrášková polievka a ryžový nákyp... 🙂

tinuskaha
13. sep 2011

dnes francuzske zemiaky a uhorkovy salat

adelaida33
13. sep 2011

mliečna fazuľková polievka so zemiakmi a žemľovka

kibuk
13. sep 2011

dnes hrachova alebo gulas, uhliarske spagety. a torta pre moju princeznu 🙂 🙂

ludka77
13. sep 2011

kuracie soté v zemiakovej place, zastrúhané syrom, mňam 🙂

mata71
13. sep 2011

granadirsky pochod,,zeleninovy šalat.

mimi21mimi
13. sep 2011

Vysmážaný strúhaný syr so šunkou, hranolky, tatarská omáčka a pre malú rizoto so zajačikom.

henulienka
13. sep 2011

Zapekané cestoviny s mletým mäsom a zeleninou.

henulienka
13. sep 2011

@natalii6
@titkovamiriam akože normálne obaliť a miesto vysmážania upiecť v rúre???? To som ešte nepočula 😲 Minule ma tu naučili robiť týmto spôsobom karfiol, a teraz vidím, že aj syr sa dá..... a baby, treba ho aj otočiť v tej rúre? A keď mám silikonový papier na pečenie, môžem aj ten použiť, však? To bud asi ešte lepšie...

anaxamon
13. sep 2011

dnes budem len koprovu polievku varit, nic ine asi nestiham....
vcera bola ryba (sumec) zemiakova kasa a ceresnovy kompot pre mna a uhorky kysle pre manzela 😝

adelaida33
13. sep 2011

môj mm prišiel domov, tak idem ešte chytro urobit prírodné bravčové rezne na šampiňonoch, nech má aj chlap čo jest 😀 .

akika722
13. sep 2011

taakže zapekane plnene zemiačiky
foto pred a po pečeni 😵
foto po pečeni sa stratila 🙄 😅

akika722
13. sep 2011

takže aj foto po 😀 😀 😀

kvojtanikova
13. sep 2011

@titkovamiriam ale aj ostatne baby, urcite mi budete vediet poradit osvedceny recept na veterniky - z odpalovaneho cesta. Nikdy som este toto cesto nerobila, ale mam teraz cerstve vajicka a aj mam chut na daco karamelove... Dakujem velmi pekne.

kvojtanikova
13. sep 2011

a inak ja dnes varim tekvicovy privarok, zemiaky a opecene parky k tomu, alebo volske oko, co kto chce. Kedze som vcera mala zlcnikovy zachvat, musim dnes len dietnejsie 😉

sniperka
13. sep 2011

Zeleninová polievka, palacinky s nutelou, zmrzlinou, šľahačkou a obliate čokoládou. 🙂

veronicka1901
13. sep 2011

Dnes varim len pre seba, lebo pracujem z domu - spagety so smotanovo - nivovou omackou s kuracim masom a brokolicou, bez polievky 🙂.

katushka16
13. sep 2011

demikát a bryndzové halušky s cibuľkou a slaninkou,malá papala karfiol.polievku a farebné cestoviny so smotanou kyslou

silvia31
13. sep 2011

zapečená brokolica s cestovinami a syrovo-smotanovou omáčkou a ak drobec pospí dlhšie, tak aj koláčik kokosový bude 😉

salma22
13. sep 2011

dnes zeleninove rizoto s hubami a chcem sa opytat kolko by sa mali varit huby? dakujem

natalii6
13. sep 2011

@titkovamiriam ahoj tak som robila ten syr a vsetok mi vytiekol 😒

natalii6
13. sep 2011

@henulienka ahoj ja som to robila dneska prvy x a sa mi roztiekol a na pohlad nevyzeral ako ked sa vysmaza ale taky prezlovy ale chutovo sa to celkom dalo 😀 a karfiol robim v plechu ale ten trosku pofrkam olejom a je mnam mnam 🙂

gab
13. sep 2011

kysla kapusta, dusene bravcove mäsko a knedla..... nekonecne jedlo, ked z jednoho pochybi, dolozis, potom musis dalsie a tak dookola, ale chuti baaaaaaaaaaaaajecne 😝

riana12
13. sep 2011

@natalii6 aky syr si robila?

natalii6
13. sep 2011

@riana12 aidam 45%

titkovamiriam
13. sep 2011

@natalii6 divné mne nevytecie nikdy -syr alebo aj encian, hmm tak skoda ☹