icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
15. sep 2011

@adka7755 si vynahradzam 4 dni nevarenia 😀 😀 😀

adka7755
15. sep 2011

jééééj, čo by som ja za to dala, keby som nemusela štyri dni variť 😀 😀 😀 ale môj starší hladoš príde zo škly a hneď je v hrncoch,malý sa zobudí a už pusu otvára🙂 a tatik nám z práce príde hláááádny ako vlk 😀 😀 😀

elina313
15. sep 2011

Dnes cestoviny s kuracím mäskom v špenátovo syrovej omáčke 🙂

sasena033
15. sep 2011

my zo vcera sosovicova polievka...a dnes ryza z kuracou pecienkou.mnamka... 🙂

dicinka1
15. sep 2011

granadír 🙂

tinuskaha
15. sep 2011

palacinky s vanilkovym pudinkom a zeleninova polievka

dicinka1
15. sep 2011

@elina313 mnaaam,dala by som si,asi zajtra 🙂

riana12
15. sep 2011

dnes bude fazulova polievka a podla chute bud zamiesim cesto na pecene buchty alebo pizzu 🙂

miriamr
15. sep 2011

u nás dnes plnený zapekaný baklažán s americkými zemiakmi, jablkovo -maková štrúdľa 😉

lunana
15. sep 2011

@firstbaby Ďakujem 🙂 ale nám nechodia letáky z Kauflandu 😀

simonkato
15. sep 2011

zapekane plnene sanpioniky s opekanymi zemiakmi a zeleninkovym salatikom mnamka

sisanka
15. sep 2011

hovadzie dusene v keli s pucenymi zemiakmi a zeleninova polievka...a zajtra gulas,blee..to bude pre robotnikov 😀

kralicica
15. sep 2011

@gucz aj my 🙂

titkovamiriam
15. sep 2011

tak a fotecky z tyždna:šalat s cesnakovo-oreganovými žemličkami,palacinky,plnena sojova paprika,babovka s dvoma polevami a zvysok polevy je pohár višne v čokolade,tousty,ranajky s chlebíčkami,karfiolova polievka,kuriatko zajtra nestihla som...

gucz
15. sep 2011

a poobede budeme piecť s malou kakaové sušienky 🙂

ja idem konečne dojesť (poslednú porciu) z kapustnice 😝 😀

dida38
15. sep 2011

my dnes dojedame kremovu brokolicovu polievku a robim este privarok zo suchej fazule s klobaskou....uz sa celkom tesim.... 😀

luciferova
15. sep 2011

@titkovamiriam prosim ta aka bola chutovo ta plnena paprika? ze by som kupila granulat aj ja a mam svaty pokoj s mletim masa 😅

titkovamiriam
15. sep 2011

vieš co vinikajuce!!!!! len pozor ked ich budes robit oni napuchnu-vid foto.Ja som namocila tie granule do kuracieho vyvaru a po hodine som to normalne rozmixovala tyčovým mixerom,dochutila,dala vajcia ryzu a mnaaaaam 🙂

katushka16
15. sep 2011

cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a kuracie soté s ryžou

bambola
15. sep 2011

bravcove kocky s lecovou zmesou a tarhona, cesnakove pizza zemlicky 🙂

gianni
15. sep 2011

@titkovamiriam dávaš surovú či varenú ryžu?lebo ja napr.surovú ale treba dlhšie variť
musím to z tej sóji vyskúšať,musí byť granulát či aj kocky ked sa to rozmixuje?

anaxamon
15. sep 2011

na dnes spravim kuracie prsia s mrkvou a cuketou s omckou a k tomu ryza...

titkovamiriam
15. sep 2011

@gianni ja uvarenu 🙂 ,podla je to jedno aka soja to bude len aby potom bola ta zmes ako ked sa robí z masa 😉

lussy23
15. sep 2011

Dnes Maggi napady, zapekané zemiaky so šunkou, či ako sa to volá. je to niečo ako Francúzke zemiaky.

lumimi
15. sep 2011

cestoviny s omáčkou z mletého masa, bielej fazulky a paradajkového pretlaku a posypané syrom

fialkaa
15. sep 2011

@titkovamiriam sojova plnena paprika? nedas recept? prosiiim, to by som uvarila. ja robievam sojovy segedin s kurkumou, to mame radi.

jarunka111
15. sep 2011

zatiaľ hrachová polievka so slaninkou a potom sa uvidí, určite tu niečo nájdem 🙂

romanelka2
15. sep 2011

Takze dnes vyprazany karfiol a zemiacky a asi bude polievocka mam strasnu chut )))

zuziq
15. sep 2011

my sme mali vyprazany karfiol bez vyprazania a zemiakova kasa