Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
jééééj, čo by som ja za to dala, keby som nemusela štyri dni variť 😀 😀 😀 ale môj starší hladoš príde zo škly a hneď je v hrncoch,malý sa zobudí a už pusu otvára🙂 a tatik nám z práce príde hláááádny ako vlk 😀 😀 😀
Dnes cestoviny s kuracím mäskom v špenátovo syrovej omáčke 🙂
my zo vcera sosovicova polievka...a dnes ryza z kuracou pecienkou.mnamka... 🙂
granadír 🙂
palacinky s vanilkovym pudinkom a zeleninova polievka
dnes bude fazulova polievka a podla chute bud zamiesim cesto na pecene buchty alebo pizzu 🙂
u nás dnes plnený zapekaný baklažán s americkými zemiakmi, jablkovo -maková štrúdľa 😉
zapekane plnene sanpioniky s opekanymi zemiakmi a zeleninkovym salatikom mnamka
hovadzie dusene v keli s pucenymi zemiakmi a zeleninova polievka...a zajtra gulas,blee..to bude pre robotnikov 😀
a poobede budeme piecť s malou kakaové sušienky 🙂
ja idem konečne dojesť (poslednú porciu) z kapustnice 😝 😀
my dnes dojedame kremovu brokolicovu polievku a robim este privarok zo suchej fazule s klobaskou....uz sa celkom tesim.... 😀
@titkovamiriam prosim ta aka bola chutovo ta plnena paprika? ze by som kupila granulat aj ja a mam svaty pokoj s mletim masa 😅
cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a kuracie soté s ryžou
bravcove kocky s lecovou zmesou a tarhona, cesnakove pizza zemlicky 🙂
@titkovamiriam dávaš surovú či varenú ryžu?lebo ja napr.surovú ale treba dlhšie variť
musím to z tej sóji vyskúšať,musí byť granulát či aj kocky ked sa to rozmixuje?
na dnes spravim kuracie prsia s mrkvou a cuketou s omckou a k tomu ryza...
@gianni ja uvarenu 🙂 ,podla je to jedno aka soja to bude len aby potom bola ta zmes ako ked sa robí z masa 😉
Dnes Maggi napady, zapekané zemiaky so šunkou, či ako sa to volá. je to niečo ako Francúzke zemiaky.
cestoviny s omáčkou z mletého masa, bielej fazulky a paradajkového pretlaku a posypané syrom
@titkovamiriam sojova plnena paprika? nedas recept? prosiiim, to by som uvarila. ja robievam sojovy segedin s kurkumou, to mame radi.
zatiaľ hrachová polievka so slaninkou a potom sa uvidí, určite tu niečo nájdem 🙂
Takze dnes vyprazany karfiol a zemiacky a asi bude polievocka mam strasnu chut )))
my sme mali vyprazany karfiol bez vyprazania a zemiakova kasa

@adka7755 si vynahradzam 4 dni nevarenia 😀 😀 😀