Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes len pizzu..prerabame kuchynu-tak sa neda varit 😝
plnena paprika
zeleninova kremova,cukinove placky a pudingovo-smotanovy kolac.
Ahojte, nemáte nejaký osvedčený recept na jablkovú detskú výživu?
@mykky ja som robila velmi jednoducho jablka ocistit nakrajat na stvrtky, dat varit s hnedym cukrom, cukor od oka a podla kyslosti resp. sladkosti jablk, a varit do kase, treba miesat, nepridavat vodu..napokon ponornym mixerom vymixovat, dat do poharov este take horuce a otocit vieckom dole az do vychladnutia...nemusis zavarat ale ja som pre istotu este ano
my dnes talianske kura so spagetami
@nikak23 no ja robim len tak od oka, chleba davam asi 1a pol platka toastoveho, dlej asi 4rajciny, 1uhorku, 1papriku, jednu mensiu cibulu, jeden strucik cesnaku. asi 300ml kuracieho bujonu, olivovy olej a balzamikovy ocot. Na tom chlebe asi zalezi lebo ked som robila z normalnym chlebom tiez to nebolo buhvi co.
ja som po dlhej dobe urobila jaterničky so zemiačkami a cviklou...mňam....zajtra brdyndzáky...ideme na jarmok, takže niečo rýchle 😀
v sobotu u nás budú pečené rebierka a zemiačiky a cesnačka🙂
dnes dojedame fazulovu omacku na kyslo a k nej urobim parene buchty. Zajtra bude dobrotka podla Kulyho z Desmodu: kuracie prsia nakrajame na sliziky a posypeme solou a mck. Osmazime na troske oleja do makka. Pripravime si natierku (tatarska omacka + postruhana mrkva + vela cesnaku + bambino) a natrieme na opecene bagetky. Masko papame s ladovym salatom a natretymi bagetkami. Je to v podstate rychle jedlo a hlavne fantasticky chuti 😀
Syrová polievka s hráškom, zapekaná kuracina s tatarkou, zemiaky, hlávkový šalát.
nevarim ,mame od vcera ale idem robit tvarohovy,nepeceny dezert 🙂 1krat na odporucenie 😉
Zapekany baklazan s rajcinovou omackou, hranolky domace v trube.
my dnes budeme na zahrade grilovat...tak vsetko co ku grilovacke patri 🙂
my si dnes do lesa pojdeme ugrilovat pstruhov (mala rodinna grilovacka v trojici), k tomu zeleninka a upeciem marhulovo visnovu bublaninu s posypkou
My máme švédske mäsové guličky s hranolkami a malá má hŕstkovú polievku.
Ahoj, smiem sa opytat prosim Ta ako robis hrstkovu polievku pre vasu dcerku? Chcela by som aj ja urobit nasmu malemu ale pravdu poviem nemam s nou skusenost?
Dakujem
pirohy s lekvárom,na vrch zo struhankou
ahojte- potrebujem poradiť. nemáte nejaký chutný a lacný recept? Len nech to nie je nič vypražané. idem budúci týždeň na vyšetrenie a vyprážané by som nemala pred tým jesť.
dnes zeleninova polievka s karfiolom, zeleninove rizoto s kuracim maskom 🙂
pecene plnene zemiaky, grilovane kur. stehna vykostene, zeleninovy salat so syrom 🙂
dezert orechovo-cokoladova torta 🙂
cira cesnacka so syrom, pre deti kuraci vyvar, zapekane plnene papriky - plnene fetou, sunkou, zemlou a vajcom
rajcinova polievka so syrom, pohankova kasa so zakysankou
sladka fazulova polievka, pre malu varene zemiacky, grilovana kuracinka a brokolicova omacka bez mlieka a my zemiakove placky s masovou plnkou
pečienky a ryža 🙂
baby, robili ste niektora kolač čo piekol števo bez servítke? ? ? ak hej, dobrý je?
spenatove lasagne a salatik

@kvojtanikova dakujem za recept, uvazovala som podobne len s tym, ze nedam olej, ale platok masla a bez cibule (hoci so solou a ciernym korenim). este neviem, ako dlho to tam necham, ale tipujem, ze pol hodky by malo stacit