icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veve39
17. sep 2011

@zuzana76 ahoj mozes dat prosim recept na tie zapekane papriky ? dakujem pekne 🙂

ivetah
17. sep 2011

porova kremova polievka, lasagne

adelaida33
17. sep 2011

dnes sme sa boli najesť na oslave narodenín nášho krstňaťa, mali sme šunku s chrenom a šlahačkou a čerstvá zelenina, vývar so zeleninkou, mäskom a rezancami, kuracie medailónky na leče a zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou. a torta bola karamelová. dobre bolo 😉 .

blanblan
17. sep 2011

@nikak23 sol nedavam vobec, je tam ten bujon dost koncentrovany tak je slany. lad nedavam, ale minimalne na pol dna do chladnicky. korenie nedavam koli malej, inak trosku pikantne by to mohlo byt dobre.

zuzana76
17. sep 2011

@veve39 na paprikach odkrojime vrch s jadernikom, pripravime si zmes na panvici oprazime na troche oleja nakrajanu zemlu, len nech chyti trocha korku, ale nespali sa, pridame 2 rozslahane vajcia, nakrajanu sunku na kocky a na kocky nakrajany syr feta, na tej panvici to spracuejeme len tak, aby sa vajco nelialo a ta zemlicka bola trosku chrumkava ale nie spalena. potom zmesou naplnime papriky - mne tato davka stacila na 4 velke papriky, tie dame na omasteny pekac a zapecieme, ja som piekla na 200 stupnoch asi 30-45 minut, pozerala som to, nech mi to nezhori-ta paprika.

mimi21mimi
17. sep 2011

@lucinenka001 Ahoj ja ju robím tak ako pre nás - dám variť kúpenú hŕstku, soľ a bobkový list a potom keď je skoro mäkká, dám na panvicu opražiť na troške oleja mrkvu, petržlen a zemiak nakrájané na malé kocky, zalejem to troškou vody a pridám do polievky, na konci zásmažku z oleja, hladkej múky, červenej papriky... Na koniec dám ešte majoránku alebo petržlenovú vňať a teraz som dala aj sušenú pažitku.

veve39
17. sep 2011

@zuzana76 vyzera to byt zaujimave...mame radi plnenu papriku, skusim pre zmenu tuto alternativu, dakujem 🙂

mrkvakatka
17. sep 2011

tak som ukuchtila fazuľové lečo...... s cuketou

ukana
17. sep 2011

my sme dojedali sviečkovú z bravčovinou, knedľa......

@mrkvakatka , krásne fotky, vyzerá to dobre, to si zavárala? 😉

sharmana
17. sep 2011

hovädzí guláš🙂

nikita308
17. sep 2011

dnes fazuľová sladká, vykostené kuracie stehienka v cestíčku a zemiaková kaša... a k tomu ešte cigánska z jarmoku... 😉 a samozrejme niektorí členovia aj burčák mali... 😵

mrkvakatka
17. sep 2011

@ukana vďaka áno zavárala

penelope2066
17. sep 2011

Ahojte baby 🙂 Mam doma v mrazaku pstruhy, poradite mi nejaky chutny a nenarocny recept?

nelicefo
17. sep 2011

Dnes nič resp. oslavovali sme,tak tradične,šalát a rezne. Potom grécky šalát,tortička a tak.

A včera fašírky a zemiaky

akika722
17. sep 2011

dnes boli bryndzové+kapustové halušky+večer grilovačka 🙂

lucinenka001
17. sep 2011

@mimi21mimi

Ahoj mimi 🙂, dakujem za receptik. Este ak sa mozem spytat , hrstku nejak treba vo vode premyt alebo ju rovno mozem dat do hrnca varit? Pytam sa preto, lebo ryzu zvyknem tak premyvat pod vodou chvilu 🙂

lucka1371987
17. sep 2011

fliacky s kapustou,parky v listkovom ceste a kolacik dunajske vlny 🙂

mimi21mimi
18. sep 2011

@lucinenka001 Áno áno a ešte ju predtým aj namočím, keď nezabudnem.... 🙂

zuzikkaa
18. sep 2011

manzel vari segediiin,, nieje nic lepsie ako ked vam niekto obedik nachysta 😝 😀 😝 😅

zuzana76
18. sep 2011

dnes kuraci vyvar so zeleninou a rezancami a maskom, cibulove zemiaky s uhorkovym salatom, varena kukurica a pecena tekvica butternut - to je taka sladka, namiesto zakusku, netradicny nedelny obed, ale my maso velmi nepotrebujeme, staci nam z polievky

romea
18. sep 2011

Ahojte u nás je dnes bryndzová polievka, bravčové na smotane s cestovinou a akurát idem robiť ako dezer palacinky 🙂

pipi1211
18. sep 2011

my dnes varime takzv. babickyne zemiaky 🙂 podusene bravcove masko supneme na plech kde su zemiaky poukladane ako na francuzke zemiaky, prelejeme kyslou smotanou a smotanou na varenie a na to opat poukladame zemiaky 🙂 supneme do truby a po dvoch hodinkach mame super obed 🙂 mnam uz sa na to tesim 🙂

adelaida33
18. sep 2011

francúzska polievka, mrkvové placky, zemiaková kaša a zelený šalát

attena
18. sep 2011

manzelik varil,kura na paprike /perkelt/ varene rozpucene zemiaciky a od mamy mam kapustovy salatik

attena
18. sep 2011

@romea ako sa robi bryndzova polievka?

adriana1712
18. sep 2011

My máme dnes kuracie rezne z prsíčiek a zemiakovú kašu, k tomu uhorkový šalát a ráno nám pani susedka doniesla kýblik černíc, tak vymyslíme aj nejaky mňaam koláčik 🙂 a na zajtra segedín 😀

attena
18. sep 2011

@mrkvakatka to vyzera veeelmi dobre a chutne

tortelinka
18. sep 2011

grilovana makrela, zelenina, jogurtovy dresinf, pecene zemiaky a polievka

nelly3
18. sep 2011

zapekane rybie filety so zeleninou, zemiaky varene, uhorkovy salat 😉

katushka16
18. sep 2011

my sme dnes papali kuraciu polievku so slížami a zemiakové placky s pečienkou