icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tin007
16. sep 2011

@kvojtanikova dakujem za recept, uvazovala som podobne len s tym, ze nedam olej, ale platok masla a bez cibule (hoci so solou a ciernym korenim). este neviem, ako dlho to tam necham, ale tipujem, ze pol hodky by malo stacit

babullka1
16. sep 2011

my dnes len pizzu..prerabame kuchynu-tak sa neda varit 😝

kukujka
16. sep 2011

plnena paprika

janka0007
16. sep 2011

zeleninova kremova,cukinove placky a pudingovo-smotanovy kolac.

mykky
16. sep 2011

Ahojte, nemáte nejaký osvedčený recept na jablkovú detskú výživu?

anaxamon
16. sep 2011

@mykky ja som robila velmi jednoducho jablka ocistit nakrajat na stvrtky, dat varit s hnedym cukrom, cukor od oka a podla kyslosti resp. sladkosti jablk, a varit do kase, treba miesat, nepridavat vodu..napokon ponornym mixerom vymixovat, dat do poharov este take horuce a otocit vieckom dole az do vychladnutia...nemusis zavarat ale ja som pre istotu este ano

nikak23
16. sep 2011

@blanblan ahoj, posles mi nejaky overeny recept na gazpaco please? ja tam asi davam vela chleba alebo co...je to taky geblajz🙂 vdaka

zebra41
16. sep 2011

my dnes talianske kura so spagetami

blanblan
16. sep 2011

@nikak23 no ja robim len tak od oka, chleba davam asi 1a pol platka toastoveho, dlej asi 4rajciny, 1uhorku, 1papriku, jednu mensiu cibulu, jeden strucik cesnaku. asi 300ml kuracieho bujonu, olivovy olej a balzamikovy ocot. Na tom chlebe asi zalezi lebo ked som robila z normalnym chlebom tiez to nebolo buhvi co.

zabka4
16. sep 2011

ja som po dlhej dobe urobila jaterničky so zemiačkami a cviklou...mňam....zajtra brdyndzáky...ideme na jarmok, takže niečo rýchle 😀

nikak23
16. sep 2011

@blanblan no ved prave to...aj mne sa to vzdy tak zgrclo🙂 a potom asi som nedavala super sladke paradajky. A davas do ladu ochladit na celu noc? alebo rovno pridavas lad a podavas tak? davas aj sol a cierne resp. biele korenie?

elise
16. sep 2011

v sobotu u nás budú pečené rebierka a zemiačiky a cesnačka🙂

lucikatn
17. sep 2011

dnes dojedame fazulovu omacku na kyslo a k nej urobim parene buchty. Zajtra bude dobrotka podla Kulyho z Desmodu: kuracie prsia nakrajame na sliziky a posypeme solou a mck. Osmazime na troske oleja do makka. Pripravime si natierku (tatarska omacka + postruhana mrkva + vela cesnaku + bambino) a natrieme na opecene bagetky. Masko papame s ladovym salatom a natretymi bagetkami. Je to v podstate rychle jedlo a hlavne fantasticky chuti 😀

sniperka
17. sep 2011

Syrová polievka s hráškom, zapekaná kuracina s tatarkou, zemiaky, hlávkový šalát.

nelynka18
17. sep 2011

nevarim ,mame od vcera ale idem robit tvarohovy,nepeceny dezert 🙂 1krat na odporucenie 😉

mirage
17. sep 2011

Zapekany baklazan s rajcinovou omackou, hranolky domace v trube.

dena
17. sep 2011

my dnes budeme na zahrade grilovat...tak vsetko co ku grilovacke patri 🙂

lucikan
17. sep 2011

my si dnes do lesa pojdeme ugrilovat pstruhov (mala rodinna grilovacka v trojici), k tomu zeleninka a upeciem marhulovo visnovu bublaninu s posypkou

mimi21mimi
17. sep 2011

My máme švédske mäsové guličky s hranolkami a malá má hŕstkovú polievku.

lucinenka001
17. sep 2011

@mimi21mimi

Ahoj, smiem sa opytat prosim Ta ako robis hrstkovu polievku pre vasu dcerku? Chcela by som aj ja urobit nasmu malemu ale pravdu poviem nemam s nou skusenost?

Dakujem

eva7780
17. sep 2011

pirohy s lekvárom,na vrch zo struhankou

lussy23
17. sep 2011

ahojte- potrebujem poradiť. nemáte nejaký chutný a lacný recept? Len nech to nie je nič vypražané. idem budúci týždeň na vyšetrenie a vyprážané by som nemala pred tým jesť.

kibuk
17. sep 2011

dnes zeleninova polievka s karfiolom, zeleninove rizoto s kuracim maskom 🙂

petusko
17. sep 2011

pecene plnene zemiaky, grilovane kur. stehna vykostene, zeleninovy salat so syrom 🙂
dezert orechovo-cokoladova torta 🙂

zuzana76
17. sep 2011

cira cesnacka so syrom, pre deti kuraci vyvar, zapekane plnene papriky - plnene fetou, sunkou, zemlou a vajcom

smejkoh
17. sep 2011

rajcinova polievka so syrom, pohankova kasa so zakysankou

irsina83
17. sep 2011

sladka fazulova polievka, pre malu varene zemiacky, grilovana kuracinka a brokolicova omacka bez mlieka a my zemiakove placky s masovou plnkou

vera1132
17. sep 2011

pečienky a ryža 🙂

vera1132
17. sep 2011

baby, robili ste niektora kolač čo piekol števo bez servítke? ? ? ak hej, dobrý je?

tortelinka
17. sep 2011

spenatove lasagne a salatik