icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

martuskag
19. sep 2011

bravčový černohorský rezeň, ryža, zemiačky a uhorkový šalát 🙂

luba142
19. sep 2011

@irriss dobre typy, na buduce leto, teraz uz sme docuketovali 🙂

claudica
19. sep 2011

U nás dnes tekvicový prívarok, klobáska a varené vajíčko a pre menšieho makové rezance, už včera mal na ne chuť... 😉

mv1
19. sep 2011

zemiaková kaša a mleté rezne.. 🙂

kvojtanikova
19. sep 2011

peceny bocik, knedla a kapusta. Ako dezert dojedame veterniky od vcera - tymto dakujem @titkovamiriam a @lussy23 - zase mam nejaku novu specialitu na rodinne oslavy. A svokra sa vyjadrila, ze si mozem otvorit cukraren, tak to uz je aka pochvala 😉 😉

irriss
19. sep 2011

@luba142
ta pizza je vyborna, kdyz pouzijes i zmrazeny spenat ci brokolici....(cuketu jsem zmrazenou nevidela)..
prodluz si leto a dej mi vedet 😉 🙂

luba142
19. sep 2011

@irriss cuketu mrazenu som mala ked som robila pre nasu malu prve prikrmy teraz uz som do mrazaku nedavala 🙂

duplinka
19. sep 2011

lekvárovo - tvarohové pirohy 😝

luba142
19. sep 2011

@irriss mozes mi tie receptiky takto nejako v strucnosti napisat aj do IP, dakujem ?

duplinka
19. sep 2011

@kvojtanikova môžem prísť na obed? 😀 A recept na tie veterníky by sa nenašiel? 😀 😀 😀

duplinka
19. sep 2011

Ináč aj zemiakové halušky sú výborné, keď do nich nastrúhate aj cuketu. Sú také jemnejšie. Mňam.

zuzana76
19. sep 2011

kuraci vyvar zo vcera a placky zo zemiakov, kyslej kapusty a oprazenej slaninky

kvojtanikova
19. sep 2011

@duplinka pozri stranu 586 hore, tam davala link miriam. A plnku som robila podla receptu od lussy - slahacka a karamelovy puding.

duplinka
19. sep 2011

@kvojtanikova ďakujem 🙂 🙂

mimikett
19. sep 2011

ja dnes varim toto " polievka z korenovej zeleniny so syrovymi knedlickami, plnena tortila s kuracim maskom, cerstvou zeleninou a cesnakovym dressingom a kokosove muffinky 🙂 🙂 🙂

mimikett
19. sep 2011

@tosomja jeeej my sme mali kuracie prsia v liskovom ceste dla Kvetky vcera u maminy a bolo to mnam mnam, len mne k tomu ako priloha bohato stacil salat

adulikka
19. sep 2011

dnes morčacia polievka z krku a rizoto zeleninové

fialkaa
19. sep 2011

ahoj, nemate nahodou niektora dobry recept, kde by som uplatnila creme fraiche. kupila som a teraz neviem, co s nim. predstavujem si nejake dobre cestovinky alebo co. dakujem 🙂

katushka16
19. sep 2011

kuracia polievka zo včera a zemiakový prívarok s volským okom

daniz
19. sep 2011

včera paradajková polievka, pečené kuriatko s ryžou + zeleninkový šalátik . V sobotu hríbový perkelt s haluškami a cesnačka. a puding s piškótami pre deti.

gianni
19. sep 2011

dnes ešte nemocničná strava 😉 😉 😉

lussy23
19. sep 2011

@adulikka - kde najdem ten recept na tie kuracie prsia v listkovom ceste podľa Kvetky?

egyptanka
19. sep 2011

dnes brokolicova kremova polievka s krutonmi (oblubena mojej dcery) a zeleninove rizoto s kyslou uhorku a struhanym syrom.

veronicka1901
19. sep 2011

@fialkaa: akekolvek napr. zapekane jedlo - zemiaciky, kuracie prsia, syr + creme fraiche alebo len take upecene zemiaciky posypane bylinkami zaliate creme fraiche k nejakemu masku, da sa pouzit vsade tam, kam ide aj slahackova smotana u nas.

ivetah
19. sep 2011

sosovicova polievka z cervenej sosovice, makove rezance

nelicefo
19. sep 2011

Síce kúpené,ale ako inšpirácia hádam poslúži..🙂
špagety Bolognese
Kung Pao
Thajské Kari
Vyprážaný syr
🙂

adelaida33
19. sep 2011

šunkovo-syrová pizza

mika1979
19. sep 2011

dnes kuracia polievka a tvarohove lokse 😀 😀 😀 mnamka

ikika
19. sep 2011

Vcera slepaci vyvar so zeleninkou, maskom a slizikmi, vyprazany kuraci rezen, ryza, zeleninovy salat. 😵
Dnes maskova rolada z mleteho maska plnena sunkou a syrom na studeno, tzaziky... 🙂