Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás dnes tekvicový prívarok, klobáska a varené vajíčko a pre menšieho makové rezance, už včera mal na ne chuť... 😉
zemiaková kaša a mleté rezne.. 🙂
peceny bocik, knedla a kapusta. Ako dezert dojedame veterniky od vcera - tymto dakujem @titkovamiriam a @lussy23 - zase mam nejaku novu specialitu na rodinne oslavy. A svokra sa vyjadrila, ze si mozem otvorit cukraren, tak to uz je aka pochvala 😉 😉
lekvárovo - tvarohové pirohy 😝
@kvojtanikova môžem prísť na obed? 😀 A recept na tie veterníky by sa nenašiel? 😀 😀 😀
Ináč aj zemiakové halušky sú výborné, keď do nich nastrúhate aj cuketu. Sú také jemnejšie. Mňam.
kuraci vyvar zo vcera a placky zo zemiakov, kyslej kapusty a oprazenej slaninky
@duplinka pozri stranu 586 hore, tam davala link miriam. A plnku som robila podla receptu od lussy - slahacka a karamelovy puding.
@kvojtanikova ďakujem 🙂 🙂
ja dnes varim toto " polievka z korenovej zeleniny so syrovymi knedlickami, plnena tortila s kuracim maskom, cerstvou zeleninou a cesnakovym dressingom a kokosove muffinky 🙂 🙂 🙂
dnes morčacia polievka z krku a rizoto zeleninové
ahoj, nemate nahodou niektora dobry recept, kde by som uplatnila creme fraiche. kupila som a teraz neviem, co s nim. predstavujem si nejake dobre cestovinky alebo co. dakujem 🙂
kuracia polievka zo včera a zemiakový prívarok s volským okom
včera paradajková polievka, pečené kuriatko s ryžou + zeleninkový šalátik . V sobotu hríbový perkelt s haluškami a cesnačka. a puding s piškótami pre deti.
dnes ešte nemocničná strava 😉 😉 😉
dnes brokolicova kremova polievka s krutonmi (oblubena mojej dcery) a zeleninove rizoto s kyslou uhorku a struhanym syrom.
@fialkaa: akekolvek napr. zapekane jedlo - zemiaciky, kuracie prsia, syr + creme fraiche alebo len take upecene zemiaciky posypane bylinkami zaliate creme fraiche k nejakemu masku, da sa pouzit vsade tam, kam ide aj slahackova smotana u nas.
sosovicova polievka z cervenej sosovice, makove rezance
Síce kúpené,ale ako inšpirácia hádam poslúži..🙂
špagety Bolognese
Kung Pao
Thajské Kari
Vyprážaný syr
🙂
šunkovo-syrová pizza
dnes kuracia polievka a tvarohove lokse 😀 😀 😀 mnamka
Vcera slepaci vyvar so zeleninkou, maskom a slizikmi, vyprazany kuraci rezen, ryza, zeleninovy salat. 😵
Dnes maskova rolada z mleteho maska plnena sunkou a syrom na studeno, tzaziky... 🙂

bravčový černohorský rezeň, ryža, zemiačky a uhorkový šalát 🙂