Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ešte vám sem hodím extra rychly ale super napad ked nebudete vediet co rychlo na veceru,,,,nasla som ho na MMB, skusila je to fakt rychle, lacne, da sa urobit aj stylom co chladnicka dala 😀 a je to fakt dobre, navyse upotrebite starsi chleba
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24969
plnena paprika...akurat bez papriky 🙂
Ale nie. Proste nemám fantáziu vymyšlať jedlá. ja sné že varím to by asi zahynuli a môj mm je teda velký jedák 😀 😀 😀 . len ked som tu čítala tie príspevky a každý den niečo špeci tak uffff?? baby vy nepracujete?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som dnes robila jahodove gule a sulance s makom, polievka este je rezancova
v takomto teple navarím, asi by som sa v kuchyni upiekla, mám nejaké jedlá zmrazené to si zohrejeme, a maximálne urobím lečo.
ahojte kucharocky...tak akurat so dovarila segedinsky gulas...dufam,ze budem mat dva dni pokoj s varenim
tak u nás hríbový perkelt s cestovinou penne-inú k tomuto naši nechcú/a nemusia ani halušky -ako dobre 😀 😀 😀 a kalerábovú polievku. na večeru asi pizzu alebo vafle s džemom a šľahačkoou - uvidíme...
NEVARíM.Deti majú cestoviny s grankom. Polievka sáčková pre deti, no snáď to na nich nenechá následky 😅
tak mi mame kapustovy obed:polievka paradajkovo kapustova a druhe fliacky s kapustou.
farncuzske zemiaky, kapustová polievka 🙂
oprava- Francuzske zemiaky
...dievčata, nemate nejaký fajnový receptik na zapekane cestoviny s cuketou a kjopou iných veci... 😉
kuracie sote na zelenine plus tarhona
pirohy z rožkového cesta... 😀
hrachova polievka zo sacku 😕 😅
kostri, dnes to flakas 😀 ja som zvladla rano fazulovu polievku - kopec bôbu, zemiakov, mrkvky, petržlenu a trochu vody k tomu 😀 druhe nic... 😅
teraz mam pred sebou kavu a zamrazenu ribezľovu drt...mňam
ze krumpe 😀 chcela som napisat krumple 😕 😀
lalus,no ty si toho tez moc nepovarila 😅 😀 😀 😀 ribezlovu dren som mrazila aj ja ,aj jostovu a do nej som dala aj smotanu a je taka jemnejsia
práve si robím americké zemiaky a vysmážaný syr, všetko polotovary z Lidlu a robím to v rúre, hehe, to je strava 😀
kto by v tomto horku varil, ak ešte aj neviem čo ☹

@dusanab ja tieto perky z MMB robievam a su vyborne aj ja asi zajtra spravim 😀