Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rezniky a zemiakovy salatik
Nedeľná polievka so slížikmi, mäsko obalené v strúhanke, vaciach - vysmažené a potom upečené. K tomu ryža a uhorkový šalát
polievka od včera- zeleninová, grilované kuriatko+ ryža, pangas+ zemiaky
tak som dnes navarila polievocku slepaciu a vyprazane stehienka s kasou a salatik. Este vcera vecer som upiekla kolacik broskynovy, takze super obedik bol. A najlepsie, ze aj na zajtra bude tak sa nebudem musiet smazit pri sporaku v tej horucave zas.
na obed rizoto, teraz podvečer som ešte spravila tvarohovú strechu z bebe keksov....celú zimu som to nerobila, aj som zabudla, aká je to dobrota...a hlavne studená 😉
Ahojte, som rada, ze som objavila vasu diskusiu, dnes som robila vas recept na cuketovy chlieb a je fakt vybornyyyy
mlade zemiaky, vyprazane kuracie prsia, uhorkovy salat......a tento vyborny kolacik http://zena.pluska.sk/bajecna-zena/ostatne/vase...
dnes len hrachovú polievku, inak máme od včera.
Ahojte tak u nás v sobotu zeleninová polievka, hov.pečienka na šťave + ryža, a zeleninový šalát, na večeru čo kto uchytil. V nedeľu u známych paradajková polievka a grilovačka , zeleninový šalát, ovocný šalát,.... proste suprový deň. 😎 😎
Samé mňamky 🙂 Už viem čo navarím zajtra pečené zemiaky s kysl. mliečkom, zeleninovú polievku
cestoviny so syrovou omacku dnes na veceru a zajtra na obed bude karfiolovy paprikas asi s haluskami
deťom cestovin so syrovou omáčkou a sebe výmysel, nastrúhanú cuketu som pomiešala s nastrúhaným cesnakom, opražila som to na olivovom oleji, keď cuketa zmäkla pridala som na kocky nakrájané paradajkyy, osolila som to, okorenila, primiešala cestoviny ,na tanieri som si to posypala parmezánom a čerstvo nakrájanou bazalkou
ahojte,tak ja idem urobiť pizzu, obed samozrejme bol,ale niečo na zobnutie a možno 😅 aj na ráno 😉
dnes vecer vyskusam rozkove pirozky co ste tu dali niektora link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
omáčka z bielej fazuľky, poliata mäsom so šťavou, k tomu chlieb
kôprovú omáčku, knedlík, údenú rolku...už sa teším :o)
ja som varila hráškovú polievku a domácu pizzu....rozdelila som ju na 4 časti a na každú som dala to, čo si kto želal, tak sú všetci spokojný, len sa rýchlo zjedla tak teraz zase vymýšľať, čo mám variť na večeru 🙄 ale tu je kopa receptov, tak sa idem inšpirovať 😎
dostala som chuť na koláčik, asi spravím šumienkový...piškótu natriem tvarohom zmiešaným s kyslou smotanou, vanilkovým cukrom, trošku citrónovej kôry a mám aj ovocie, tak to trošku spestrím mandarinkami...a na to vylejem želatínu zo zlatého klasu, vody šumienky citrónovej...mňamka

Kurací perkelt s cestovinami, zajtra pečené morčacie stehná s ryžou