icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miracko
13. júl 2010

@dusanab ja tieto perky z MMB robievam a su vyborne aj ja asi zajtra spravim 😀

miracko
13. júl 2010

Ešte vám sem hodím extra rychly ale super napad ked nebudete vediet co rychlo na veceru,,,,nasla som ho na MMB, skusila je to fakt rychle, lacne, da sa urobit aj stylom co chladnicka dala 😀 a je to fakt dobre, navyse upotrebite starsi chleba
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24969

elixia
13. júl 2010

plnena paprika...akurat bez papriky 🙂

atrami
13. júl 2010

@miracko , robievam len namiesto vajíčka, dávam kečup, alebo kyslú sotanu+soľ+cesnak.

atrami
13. júl 2010

@dusanab , vyskúšam, zajtra dnes mi deti a manžel zjedli rožky ☹

denne73
13. júl 2010

@monkula . No dobrá a terfná poznámky . vieš ja ako robot okolo deti a pece 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monkula
13. júl 2010

@denne73 asi sa mi prehrial mozog, ale nejako som to nepochopila.. takže čo ste doteraz jedli? 😀 😀 😀 😀 😀

denne73
13. júl 2010

@monkula . Neprehrial. Rôzne. napr. dnes mali vyprážany syr a kapustnicu a včera palacinky a tak. 😀 😀 😀 😀 😀

monkula
13. júl 2010

@denne73 ježíííš 😀 😀 ale hlavne že to deti prežili.. 😀 😀

a nemáš k tomu vzťah, či ako? a čo ťa to teraz popadlo?

denne73
13. júl 2010

Ale nie. Proste nemám fantáziu vymyšlať jedlá. ja sné že varím to by asi zahynuli a môj mm je teda velký jedák 😀 😀 😀 . len ked som tu čítala tie príspevky a každý den niečo špeci tak uffff?? baby vy nepracujete?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denne73
13. júl 2010

@denne73 xixixixi popadla ma to pred 15 rokmi ked som sa vydala 😀 😀 😀 😀 . Tu naberám inšpirácie 😉

denne73
13. júl 2010

@monkula super znova sebe to z toho tepla 😀 😀 😀 😀

monkula
13. júl 2010

@denne73 nie, ja nepracujem.. a nemám pocit, že vyváram špeciality... 😕

petulka_1
13. júl 2010

ja som dnes robila jahodove gule a sulance s makom, polievka este je rezancova

berika
13. júl 2010

v takomto teple navarím, asi by som sa v kuchyni upiekla, mám nejaké jedlá zmrazené to si zohrejeme, a maximálne urobím lečo.

janac1974
13. júl 2010

ahojte kucharocky...tak akurat so dovarila segedinsky gulas...dufam,ze budem mat dva dni pokoj s varenim

daniz
14. júl 2010

tak u nás hríbový perkelt s cestovinou penne-inú k tomuto naši nechcú/a nemusia ani halušky -ako dobre 😀 😀 😀 a kalerábovú polievku. na večeru asi pizzu alebo vafle s džemom a šľahačkoou - uvidíme...

atrami
14. júl 2010

NEVARíM.Deti majú cestoviny s grankom. Polievka sáčková pre deti, no snáď to na nich nenechá následky 😅

janemari
14. júl 2010

tak mi mame kapustovy obed:polievka paradajkovo kapustova a druhe fliacky s kapustou.

denne73
14. júl 2010

farncuzske zemiaky, kapustová polievka 🙂

denne73
14. júl 2010

oprava- Francuzske zemiaky

bebebrumik
14. júl 2010

...dievčata, nemate nejaký fajnový receptik na zapekane cestoviny s cuketou a kjopou iných veci... 😉

vladkaz1
14. júl 2010

kuracie sote na zelenine plus tarhona

monkula
14. júl 2010

pirohy z rožkového cesta... 😀

kostri
14. júl 2010

hrachova polievka zo sacku 😕 😅

kostri
14. júl 2010

@denne73 uz som si chcela pytat recept na farncuzske krumpe 😀 😉

lalus
14. júl 2010

kostri, dnes to flakas 😀 ja som zvladla rano fazulovu polievku - kopec bôbu, zemiakov, mrkvky, petržlenu a trochu vody k tomu 😀 druhe nic... 😅

teraz mam pred sebou kavu a zamrazenu ribezľovu drt...mňam

denne73
14. júl 2010

@kostri 😀 😀 😀 😀

kostri
14. júl 2010

ze krumpe 😀 chcela som napisat krumple 😕 😀
lalus,no ty si toho tez moc nepovarila 😅 😀 😀 😀 ribezlovu dren som mrazila aj ja ,aj jostovu a do nej som dala aj smotanu a je taka jemnejsia

lyongirl
14. júl 2010

práve si robím americké zemiaky a vysmážaný syr, všetko polotovary z Lidlu a robím to v rúre, hehe, to je strava 😀
kto by v tomto horku varil, ak ešte aj neviem čo ☹