icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelynka18
2. okt 2011

baby otazocka: ked sa ide piect hus musi sa potriet mliekom....idem piect kacku,mam aj tu potriet mliekom?ono sa to robi preto aby bolo koza chrumkavejsia nie?ci? 😕 dakujem 🙂

lydia22
2. okt 2011

Brokolicova polievka,kuracie rezne,zemiaky a uhorkovy salat.

babullka1
2. okt 2011

dnes len rychlovka.,..sme pozvany na obed k mojim rodicom ..takze robim len hranolky,tatarka a vyprazany plesnivec 😉

sharmana
2. okt 2011

zo včera zeleninová polievka, kurací paprikáž s kolienkami 🙂

nelicefo
2. okt 2011

Dnes bravčové na paprike a slovenská ryža ; slepačí vývar. 🙂

veverina
2. okt 2011

dnes nic.....ideme s mm a dvojickami na vylet a potom do jednej drevenice na bryndzove halusky..mnaam

eva7780
2. okt 2011

segedinsky

nanulik
2. okt 2011

kôprová omáčka s maskom, knedlou a vajcom 🙂

tinka274
2. okt 2011

@nelynka18 ja nepotieram mlieckom .. ja iba asi 10 min pred koncom .. odkrijem a necham tak zapiect do chrumkava.. 😀
@nanulik neposlem mi v Ip receptik na koprovu omacku .... :D vdaaaka 😝 😝 😝 😝 😝
no a ja dnes sampionova polievka a kuracie prsia na samp. ryža hranolky.... :D dnes mam hubovy den ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

adelaida33
2. okt 2011

kurací paprikáš s kolienkami

miriamr
2. okt 2011

hrášková polievka s haluškami, obrátené rezne http://varecha.pravda.sk/recepty/madarske-obrat... s ryžou a jablkový závin 😵

titkovamiriam
2. okt 2011

kuracia polievka,sedliacke kura a pyre

irsina83
2. okt 2011

my sme vcera boli na zabijacke, tak dnes pecene maso, jaternicky , zemiaky a kysla kapusta a spravila som brokolicou polievku...

irsina83
2. okt 2011

@nelynka18 ano, ked potries s mlieckom bude pekna cervena 😉

irsina83
2. okt 2011

@nelynka18 ale staci uplne pred koncom 😉

katushka16
2. okt 2011

my dnes slepačia polievka a karé na cibuľke s ryžou a pre malé kur.prsia na zelenine

lucikatn
2. okt 2011

dnes mala byt zeleninova polievka s pecenovymi haluskami ale nakoniec to bola kasa lebo akosi sa mi tie halusky rozpadli.... 😠 Druhe som nerobila nic lebo sme od rodicov pozvani na pizzu a to by bolo uz privela jedla... no a zo zvysnej pecienky urobim na veceru natierku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=473. Zajtra este uvidim co bude ale v chladnicke mam brokolicu tak mozno so syrovou omackou a cestovinou.

@titkovamiriam @irsina83 @mata71 @pusinqa dakujem za rady. Budem postupne skusat a striedat rybky 😉

tortelinka
2. okt 2011

slepacia polievka, steak s omackou a pecene zemiaky

eva7780
2. okt 2011

@lucikatn tá nátierka ma zaujala,hned zajtra bežím kúpiť pečienku a vyskúšam 😉

majina.b
2. okt 2011
lussy23
2. okt 2011

dnes máme hrachovú polievku a zajtra bude lečo

ellit
2. okt 2011

dneska bol tatino so starsim syncekom u svokry na obede, takze my len tekvicovy privarok s vajickom a prave sa chladi medovnicek od vas 🙂 je to moj prvy, tak som velmi zvedava 😉

ellit
2. okt 2011

@majina.b aj tvoj recept vyzera velmi dobre, vyskusam viacero variant pernikov aby som nasla ten naj pre nas 🙂 ty si ho uz niekedy robila, ci dneska prvy krat?

irriss
2. okt 2011

testoviny s "pestem"....bazalka, pinolovy orisek, olivovy olej, cesnek, sul, parmazan... 😉

podle chuti se slehackou na vareni...

majina.b
2. okt 2011

@ellit
ano, len som dala 3vajcia, a broskyňový kompot / kupeny v bille v akcii, marhule nemám/, je to niečo ako cuketová buchta, alebo s jablkami, zjedli sme

titkovamiriam
2. okt 2011

a dnesne fotecky-tvarohovo tuniakova pomazanka na ranajky,sedliacke kuriatka pred pecením a na tanieri,a večer zvyšok kase s klobasou

titkovamiriam
3. okt 2011

makove a orechove rezance,kakao-vela kakaa,a polievka zo vcera 😀

irriss
3. okt 2011

@titkovamiriam ..uz na ne myslim od leta, co je navarila babi ze Slovenska...ale nezbyva nez si pockat na dalsi leto...tady se mak neprodava..(pry nesmi prodavat) ☹

p.s. Dobrou chut.. 😝 .Meli by te "zamknout"za "zneuzivani" tve nadprirozene vasni v kuchyni a s tim spojenou lavinu slin nas vsech zucastnenych... 😀 😀 😀

my budeme mit kureci cinu a ryzi...

libka1
3. okt 2011

bud pizza alebo slany zavin z listkoveho cesta, polievka nebude, sme prezraty od vikendu 😀

kibuk
3. okt 2011

dnes palacinky a polievka neviem aka asi zeleninova 🙂