Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irriss tak to teda k tebe byvat nepridem ja si neviem predstavit nemam makovník alebo štrudlu bez maku 😲 😀 a potom rezance,buchty,šulance....
@titkovamiriam
ty proste nedas pokoj... 😀 😀 😀 😀 😀
my sme boli na hodoch - takze slepaci vyvar s domacimi slizikmi, puchrikova omacka s knedlou, kacka, kura s ryzou. a vela vela zakuskov
dnes dojedáme zo včera hovädziu polievočku a sviečkovú na smotane s kolienkami 😀 😀 koláčik bude orechový,..ale aký to ešte neviem..dajte mi nápad🙂
v sobotu - hríbová polievka,kur. pečienky na šťave + ryža a linecký jablkový koláč
v nedeľu - polievka zo soboty /urobila som účelovo viac/ a segedín s knedľou
dnes podojedáme
a v piatok boli francúzske zemiaky
dnes dojedáme segedinsky zo včera,urobila som len syrovo cesnakovú pomazánku na večeru hrianky
este som k perkeltu spravila zemlovku jablckovu pre chlapcov, bude aj na zajtra a uz vymysliet nejaku polievku 🙂
zivansku v rure 🙂
ja dnes zapekane kuracie prsia s patizonom v syrovej omacke a k tomu pecene zemiaky
a este cviklu varim, budem zavarat
zeleninova polievka a halusky s kyslou kapustou (a oprazenou cibulkou ) 😎
upiekla som slivkovy sup-sup kolac a vecer urobim prazene cinske rezance...robim si este zasoby jablk nazimu do mraziaku a takisto aj mrkvu...
bryndzove halusky a kedze cukinove placky 🙂
bryndzove halusky a cukinove placky 🙂
@sisanka prosím ťa, ako si robíš zásoby jablk na zimu do mraziaku? aj ja mam nejaké a netuším čo s nimi spraviť, aby v mrazničke v pohode a zdraví prežili. dakujem.
@adelaida33 ja ich len klasicky osupem a nastruham nahrubo a zamrazim v sackoch...nic do nich nedavam az ked ich potom rozmrazim tak ich ocukrujem a dochutim 😉 a vobec z nich nebude blato,neboj...
@adelaida33 ja tiež tak mrazim jablká,mne sa nechce sterilizovať 😀
ja som dnes robila jablčovo-piškotovu nepečenu tortičku..deťom veeeelmi chutila 🙂
a zajtra urobim zemiačky+jaterničky-rychlovka 😀
@sisanka cííí, supeeer. hned zajtra vykonám 😉 .
ahojte,
nemate nejaky dobry recept na hruskovy kolac?
mame ich kvantum a chcem minut, vdaka
dnes rizoto a karfiolova polievka
@opica tento je božsky a je ich tam viac tak pokukaj,ja som miesto hery dala maslo:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17947
Jahnaci gulasik! 😝 😀
@titkovamiriam ten kolacik vyzera super 😵
Zemiaky so šunkou a smotanou od včera.....
heeeeeeeeeeej šunkafleky 😀
francuzke zemiaky 🙂
pecene zemiaky s kuracimi stehienkami a nejaky kolacik - mam v mrazaku este nejake ovocie tak urobim asi mix bublaninu

dneska kuraci perkelt s haluskami a penik mame este trosku 🙂