icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
4. okt 2011

dnes karfiolovo-mrkvovo-zemiackova polievka a pecene kurac.prsia s bylinkovou omackou a ryzou 😉

mata71
4. okt 2011

vajičkova natierka s pažitkov,/bude aj na zajtra/.......,,,zabijačkova kaša,s chlebikom,uhorka alebo čalamada......

irriss
4. okt 2011

spaghetti s osmazenyma ancovickama a strouhankou, posypane parmazanem

gucz
4. okt 2011

my máme pečené kuriatko s ryžou a uhorkami, kuraciu polievku a dzobkám včera upečené tekvicové jadierka

tosomja
4. okt 2011

polievka brokolicova mliecna od vcera - je jej tak akurat pre mna a malu....a upeciem pizzu

jarunka111
4. okt 2011

@tosomja na pizzu sa chystám aj ja, už len nakúpiť 😉

tosomja
4. okt 2011

@jarunka111 ja nemam rada kupovanu mrazenu...bud ideme na pizzu, alebo doma zo vsetkeho co mam...hlavne kukurica s syyyyr nesmie chybat a pre mna feferonky 😀

adka7755
4. okt 2011

bravčové stehno na hrášku s ryžou, polievočku by som si jedla sama - takže žiadna 😀 😀 a orechový koláčik..
keďže ste mi neporadili aký orechový, tak musím niečo vymyslieť sama 😖 😖
A s tou pizzou ste mi narobili také chute, že asi na večer skočíme do mesta a bude mi stráááášne zle v noci 😀 😀 😀

jarunka111
4. okt 2011

@tosomja tie mrazené teda veru nie 😖 Ešte uvidím ako budem stíhať, či cesto vyrobím alebo hotové pizza cesto dám 😉 kukurica aj u nás, aj šampiňóny, baraní roh a sýýýýýr, veľa 😀 a pre mňa tiež feferónky 🙂 , mm ich nemusí, jeho to štípe 😀 😀 😀

tosomja
4. okt 2011

@jarunka111 ja davam vsetko, co mi pride pod ruku v chladnicke, mam moravske masko na tenucko narezane, paradajku, papriku, sampinony, olivy, syr, feferony, kukurica, a sestra mi priniesla z anglicka pizza omacku, original ako na pizzu, lebo mne sa nikdy nepodarilo spravit taku chut, ako v pizzerkach...

@adka7755 mm pred dvoma tyzdnami prisiel po dennej o pol deviatej vecer domov s dvoma krabicami pizze - jedna vazi 1200g, on spraskal celu a ja som si dala jeden trojuholnik, aby sa nepovedalo, ze som az taka fajnova, a tiez som sa prehadzovala do rana. brrr... 😅

adka7755
4. okt 2011

@tosomja čím viac o tých pizziach píšete, tým mám na ňu väčšiu chuť 😀 😀 asi to risknem a môôj nočný spoločník bude sóda bikarbóna 😀 😀

tosomja
4. okt 2011

@adka7755 🙂 tak dobru chut 😀

prahaxx
4. okt 2011

rajcinova polievka a kuraci perkelt

nikita308
4. okt 2011

rajčinová polievka a parené buchty... 🙂

murinka
4. okt 2011

paradajkova polievka a sisky 😉

katy2
4. okt 2011

paradajkova polievka a dukatove buchticky 🙂

adya01
4. okt 2011

masove gulky v paradajkovej omacke 🙂

adrianai
4. okt 2011

dnes je tušim paradajkový deň 😀 my pre zmenu hrášková krémová polievka - dojedáme - a francúzske zemiaky.....ale narobili ste mi chute, tak paradajkové menu alá @adya01 bude zajtra 😉

daniz
4. okt 2011

zemiakové, alebo tvarohové pirohy

mimikett
4. okt 2011

@prahaxx, @nikita308, @murinka , @katy2 😀 😀 😀 krasne sme sa zhodli, aj my paradajkova polievka. A ako druhe zapekane cestoviny s brokolicou.

karinka2105
4. okt 2011

mi zemiakova a len uvarim cestovinky supem tam bambino,sunku kukuricu a je too,len taku rychlovkuuu,a zajtra masko na zeleninke a ryzaaa

kralicica
4. okt 2011

po tuniskom all inclusive z ktorého hnačkuje celá rodina dodnes trávim pár dní u rodičov, no i tak sa tu nezastavím. dnes som varila hlivovú polievku a lasagne bolognese klasika

ellit
4. okt 2011

ja sa dneska pokusim o langose, ktore mam od vas 🙂)) ak mi babo dovoli, je mi 24 hodin zle ☹

claudica
4. okt 2011

Polievka zo strukovej fazuľky a parené buchty 😉

bambola
4. okt 2011

prirodne rezne s hermelinom na platky, k tomu zavarene brusnice (nemam sladku smotanu inak by bola omacka 😉 ) a ryzu 🙂

crysmile
4. okt 2011

@bambola to znie fajn, hodis recept?

happy8051
4. okt 2011

vcera ovocne kurca s ryzou. dnes jaternicova kasa zapecena so zemiakovou kasou

zebra41
4. okt 2011

na veceru sme mali zapekane bagety s rajcinami a mozarelou

adelaida33
4. okt 2011

my sme dnes mali len tuniaka s miešaným zeleným šalátom, kyslu smotanu a pečivo