Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vajičkova natierka s pažitkov,/bude aj na zajtra/.......,,,zabijačkova kaša,s chlebikom,uhorka alebo čalamada......
spaghetti s osmazenyma ancovickama a strouhankou, posypane parmazanem
my máme pečené kuriatko s ryžou a uhorkami, kuraciu polievku a dzobkám včera upečené tekvicové jadierka
polievka brokolicova mliecna od vcera - je jej tak akurat pre mna a malu....a upeciem pizzu
@tosomja na pizzu sa chystám aj ja, už len nakúpiť 😉
@jarunka111 ja nemam rada kupovanu mrazenu...bud ideme na pizzu, alebo doma zo vsetkeho co mam...hlavne kukurica s syyyyr nesmie chybat a pre mna feferonky 😀
bravčové stehno na hrášku s ryžou, polievočku by som si jedla sama - takže žiadna 😀 😀 a orechový koláčik..
keďže ste mi neporadili aký orechový, tak musím niečo vymyslieť sama 😖 😖
A s tou pizzou ste mi narobili také chute, že asi na večer skočíme do mesta a bude mi stráááášne zle v noci 😀 😀 😀
@tosomja tie mrazené teda veru nie 😖 Ešte uvidím ako budem stíhať, či cesto vyrobím alebo hotové pizza cesto dám 😉 kukurica aj u nás, aj šampiňóny, baraní roh a sýýýýýr, veľa 😀 a pre mňa tiež feferónky 🙂 , mm ich nemusí, jeho to štípe 😀 😀 😀
@jarunka111 ja davam vsetko, co mi pride pod ruku v chladnicke, mam moravske masko na tenucko narezane, paradajku, papriku, sampinony, olivy, syr, feferony, kukurica, a sestra mi priniesla z anglicka pizza omacku, original ako na pizzu, lebo mne sa nikdy nepodarilo spravit taku chut, ako v pizzerkach...
@adka7755 mm pred dvoma tyzdnami prisiel po dennej o pol deviatej vecer domov s dvoma krabicami pizze - jedna vazi 1200g, on spraskal celu a ja som si dala jeden trojuholnik, aby sa nepovedalo, ze som az taka fajnova, a tiez som sa prehadzovala do rana. brrr... 😅
rajcinova polievka a kuraci perkelt
rajčinová polievka a parené buchty... 🙂
paradajkova polievka a sisky 😉
paradajkova polievka a dukatove buchticky 🙂
masove gulky v paradajkovej omacke 🙂
zemiakové, alebo tvarohové pirohy
mi zemiakova a len uvarim cestovinky supem tam bambino,sunku kukuricu a je too,len taku rychlovkuuu,a zajtra masko na zeleninke a ryzaaa
po tuniskom all inclusive z ktorého hnačkuje celá rodina dodnes trávim pár dní u rodičov, no i tak sa tu nezastavím. dnes som varila hlivovú polievku a lasagne bolognese klasika
ja sa dneska pokusim o langose, ktore mam od vas 🙂)) ak mi babo dovoli, je mi 24 hodin zle ☹
Polievka zo strukovej fazuľky a parené buchty 😉
prirodne rezne s hermelinom na platky, k tomu zavarene brusnice (nemam sladku smotanu inak by bola omacka 😉 ) a ryzu 🙂
vcera ovocne kurca s ryzou. dnes jaternicova kasa zapecena so zemiakovou kasou
na veceru sme mali zapekane bagety s rajcinami a mozarelou
my sme dnes mali len tuniaka s miešaným zeleným šalátom, kyslu smotanu a pečivo
na zajtra idem navarit spenatovu polievku kremovu a halusky s tvarohom 😉

dnes karfiolovo-mrkvovo-zemiackova polievka a pecene kurac.prsia s bylinkovou omackou a ryzou 😉