icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
5. okt 2011

takze dnes varim menu zo vcera,nakolko sme vecer boli na tekvicovom dni v skolke 😀 😀

bambola
5. okt 2011

@crysmile jaj , za tym nic nehladaj 😉 normalne rezne na prirodno, potom si nakrajas hermelin na pasiky a zapecies to na masku v mikrovonke alebo v rure alebo to proste supnes na horuce masko. a brusnicova omacka sa robi tak, ze do toho vypeku das trosku brusnic (mozes predtym este trosku masla) a sladku smotanu zmiesanu s troskou hladkej muky , ak by sa ti zdalo riedke pridas muky ale pozor na hrcky 😉

irriss
5. okt 2011

morske muslicky s testovinou na osmazenem cesneku, posypane syrem

mata71
5. okt 2011

ahojte,pomazanka vajičkova zo včera........polievka sladka šošovicova,,...zemiakove pyre a opečená sekana.

adelaida33
5. okt 2011

kalerábová polievka, buchty na pare s makom a slivkovým lekvárom

nikita308
5. okt 2011

dnes rajčinová polievka zo včera a pečené kuracie stehienka s ryžou (v ktorej hneď udusím aj kukuricu) a urobím dnes aj Bomba jablčník... 😵 tým urobím radosť manželovi, dcére a hlavne sebe, keďže tehu chute sú nevyspytateľné.... 😀

mata71
5. okt 2011

zajtra bude paradajkova polievka a bud buchty na pare,alebo dukatove,,,alebo šišky,4 x KOČKY včera narobili chute 😝 😝 😝 .............ale nadnes som mala už namočenu šošovicu....

anaxamon
5. okt 2011

na dnes mam naplanovanu bravcovu panenku so zemiakmi a polievka asik cuketovo koprova...

timonko
5. okt 2011

dojedame gulasovu polievku od pondelka 😀 a k tomu bude ryza + kuracie stehienka + kompot 😉

libka1
5. okt 2011

peceny zubac, pecene zemiaky a salat

vvia
5. okt 2011

@libka1 mnam!!!! vynikajuca volba!!!! vynikajúci obed!!! 🙂

libka1
5. okt 2011

😉 dik, mala a muz su rybaci maniaci, to bola ich poziadavka...

kaara1980
5. okt 2011

rozmarínové kura pečené na zemiakoch s tymiánom a cibuľou+paradajkový šalát so šalotkou

adelaida33
5. okt 2011

a ešte som zabudla, ale upečieme si aj bublaninu s broskyňami. viem, nie je to nič zázračné, celkom obyčajná vec, ale moju chuť na sladké aj to vie čarovne potešiť. asi som sa s materstvom stala pažravou 😝 .

slamienka
5. okt 2011

babenky, dajte mi sem, prosim vas, link na nejake dobrucka langose?? 😎

cestovatelkaandrea
5. okt 2011

joj no tak mamina nam odisla domov a uz varim opat kazdy den ja. v pondelok sme mali pecene kuracie stehna s ryzou, vcera rebierka s opekanymi zemiakmi a dnes by som zvolila nieco lahsie ako napr. cestoviny s gorgonzolovou omackou.

ajkuska
5. okt 2011

kurací vývar a sviečková na smotane s brusnicami a knedlík - nič zdravé ale verím že chutné. 🙂

majaema
5. okt 2011

dnes..fazuľová polievka-kyslá.a poobede salámová pomazánka 😉 😉

miriamr
5. okt 2011

rajčinová polievka so syrom a pizza z lístkového cesta http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17147 😉

denka_k
5. okt 2011

mam zvysene uvarene zemiaky zo vcera, tak k tomu bude nejaky kuraci platok na prirodno 🙂

kibuk
5. okt 2011

dnes len do velkeho hrnca fazulova polievka 😉 a francuzke zo vcera

eva7780
5. okt 2011

hrachová kaša s opečenou sekanou,zajtra bude jablkovo tavrohová žemlovka

daniz
5. okt 2011

dnes asi špagety, alebo chlebíkové placky...

gazela00
5. okt 2011

bravčový guláš

olimajka77
5. okt 2011

brokolicovu kremovu polievku a encian s brusnicami 😝

ribelina
5. okt 2011

Kelovy privarok s pecenou klobaskou 🙂

tosomja
5. okt 2011

grilovane kuracie stehna s jablkami a sampinonmi, ryza
na ranajky sme dojedli pizzu, bola suprova aj studena...

adros
5. okt 2011

hrstková polievka a zemiakové placky

pinkypinkus
5. okt 2011

krémová mrkvová polievka s opraženým chlebíkom a cestovinky so smotanovou omáčkou so šunkou a kukuricou