icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

claudica
7. okt 2011

@luba142 Ahoj, ja som minule pre návštevu robila takéto chlebíky: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21193 a pochvaľovali si... 😉

zuzka1.
7. okt 2011

tento tyzden: pol. hrachova, dojedanie slepacej, brokolicovy krem s krutonmi.
spagety s morcadellou
horne stehna zapekane s hermelinom, ryza
sampinony plnene nivou, obalene slaninkou, zemiaky, slaat
zeleninovy slaat s kuracim maskom, toast
leco
cína, ryza a zemiakove krokety
segedinsky gulas
vajickova a rybacia natierka

ivett1
7. okt 2011

dnes nieco velmi rychle, jednoduche a hlavne, aby to deti zjedli -mliecna polievka, kuracie sote a ryza...a sup naspat do postielky, liecit sa...

gucz
7. okt 2011

diabolské rezne podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12300&use... a k tomu zemiačiky (asi pečené), polievku dojedáme kuraciu

mata71
7. okt 2011

vyvarene cestoviny mašličky z lidlu 😉 ,čast kapustove..a dhuha čast zo zemiakmi....Oboje opečene...........podobne ako granadir.....polievka sa doje paradajkova zo včera.
@claudica TAK natoto mam chut,,,,,,
@gucz bude na nedelu,,,vdaka

sonka31
7. okt 2011

@mata71 Matka, ako robis tie opekane kapustove, prosim Ta?

mata71
7. okt 2011

@sonka31 cestoviny vyvarim,kapustu nastruham na jemno sparim s troškou soli a korenim,zmiešam spolu,,,do panvice dam olej /mast/ a sa opekaju,ked su chrumky tak prevratim,nič svetaborne niekedy nechavam na slano alebo podla želania na sladko,,,pridam trošku cukru, 😉
postup 2....kyslu kapustu /v sačku/ oplachnem pokrajam na menšie kusky zmiešam s cestovinov a dam do panvice na olej a opekam,,,niekedy dam trošku slaniny,,,,

sonka31
7. okt 2011

@mata71 Takze kapustu nedusis na tuku?

nikita308
7. okt 2011

Dnes polievka z ružičkového kelu, zajačí paprikáš (pre mňa a pre dcéru) a pre manžela langoše... 🙂
@gucz aj ja ďakujem za tip, v nedeľu sa bude realizovať... 😉

mata71
7. okt 2011

@sonka31 nie nedusim ma svoju vodu tak si pusti sama,,,tuk pod kapustu nedavam..

sisanka
7. okt 2011

jooj baby zajtra ideme na svadbu tak dnes uz nic nevariiiim...akurat si urobim na obed salat a vecer chlapom bude stacit aj oblozeny chlebik,ved zajtra a pozajtra sa najedia do popuku coho budu chciet 😀

kibuk
7. okt 2011

dnes dojedanie fazulovej polievky a zemiakove placky 🙂

kibuk
7. okt 2011

a zabudla som a nieco fajneho Falosne tiramisu 😉

adelaida33
7. okt 2011

pohánkové pirohy s tvarohom a kôprom, preliate dozlata opraženou cibuľkou na masle a s kyslou smotanou

kalifa28
7. okt 2011

@adelaida33 mnááááááám 😀 😀

firstbaby
7. okt 2011

dnes este dojedame spenatovu polievocku, obed u babky a na veceru halusky s tvarohom a kyslou smotanou 😉

kalifa28
7. okt 2011

my fašírky, zemiakové pyré a šošovicová polievka. večer ideme k svokruške, takže zajačí perkeltík, mnam mnam

eva7780
7. okt 2011

pečené jaternice, pečené zemiaky

adros
7. okt 2011

vývar, vajcové halušky s mrkvovo-kapustovým šalátom

miriamr
7. okt 2011

včera boli bryndzové halušky a dnes špagety bolognese, tuniaková a syrová nátierka s domácimi bagetami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27235 😵 😵

slamienka
7. okt 2011

@adros prosim ta, a ako robis ten salat?

jajuska1411
7. okt 2011

sosovicova polievka je od vcera a vajickove halusky

libka1
7. okt 2011

rybacia polievka, zajac na smotane s kolienkami a kedze mi ostalo vela chleba tak idem skusit toto:
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/...

jarunka111
7. okt 2011

dnes sa bude variť vo veľkých hrncoch, aj pre svokru, ktorá teraz pajdá na barlách - dávajme si pozor, umývanie okien je veru nebezpečná robota 😉 , no neviem (teda viem), či to ocení?
Zeleninová polievka s krupicovými haluškami, kurací perkelt s haluškami (chcela som hlivový, ale nezohnala som ju) a koláčik od @titkovamiriam, jablkový kakaovník 🙂 Tak hor sa do dažďa a na nákupy 😒

luba142
7. okt 2011

@claudica dakujem vyskusam 🙂

lydia22
7. okt 2011

Kremova hraskova polievka,kuraci stroganov a ryza.

tinuskaha
7. okt 2011

dnes vyprazany karfiol zemiakova kasa salatik a na zajtra segedin s domacou knedlou a kapustova polievka to bude uz aj na nedelu 😉

estterka
7. okt 2011

@lydia22 ako robis tu kremovu hraskovu? ja som vcera robila,ale nebola moc dobra,prilis sladka..

fialkaa
7. okt 2011

baby, poradte, mozem varit kuracie maso, ktore som kupila uz v utorok.? mam ho v chladnicke, trosku bolo citi, ked som ho vybreala zo sacku, ale ked som ho umyla je to ok. ci vyhodit? dakujem za rady

linddi
7. okt 2011

Rozmýšľam nad karfiolovou polievočkou a zo včerajška večera mám opekané zemiaky + kuracie rezne na prírodno + dusenú zeleninku + volské oko. 😵