icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimikett
7. okt 2011

dnes nevarim dojedame zo vcera, len sa vam musim pochvalit, ze som vcera na veceru robila susi - moj prvy pokus a myslim, ze sa vydaril 😀

kokorunecka
7. okt 2011

🙂 Ja som sa rozhodla dnes, že sa vôbec variť naučím, tak to skúšam a dúfam, že sa zadarí 😀
Veď, ryža z vrecka a kuracie prsia z reklamy na Hellmans, to snáď nemôžem pokaziť, či? 😀

kaara1980
7. okt 2011

dnes zeleninová polievka s ovsenými vločkami a makové štrúdle

titkovamiriam
7. okt 2011

@zajaciq hej je to such kolačik,no ože sa natriet džemom alebo polevou .ja ho robím na velky plech lebo cesta je dost a pekne,,vyskočí,,vcera som tam dala dost hrozienok a suseneho ovocia ,nasekane mandle tak bol mnam mnam a vecer sme ho mali ako chutovecku ku kave a mlieku a deti si zobrali aj do skoly a ja do roboty 😀 a je po kolači.Vyskúšaj a uvidíš-ja ho rada robím lebo je rychly,nieje velmi sladky a ked boli deti male neboli od neho zamazane od ust až po usi 😀 😀 😀 -da sa rozne obmienat 😉 ,vynikajuci je aj že das do neho certve ovocie alebo kompot ci uz marhule,ananas alebo ceresne 🙂 s kakaovým cestom mnam 😉 so šlahackou alebo bez 😉

titkovamiriam
7. okt 2011

@kokorunecka no ak nebudes cakat až sa vrecko rozvarí ako kolega co ryzu varil dve hodiny stale ju podlieval a nie a nie sa rozvarit... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
7. okt 2011

@mimikett krásne!!!!

kokorunecka
7. okt 2011

@titkovamiriam Nie, to nie 😀 😀 😀 Išla som presne podľa návodu na krabičke 😀 😀

zuzin78
7. okt 2011

holky poradte mi prosim nemate nahodou nejaky super recept na vanilkove rozteky ale bez orechov?

zuzin78
7. okt 2011

@kokorunecka podarilo sa ? 😉

zuziq
7. okt 2011

madarky gulas s viedenskou knedlou

kokorunecka
7. okt 2011

@zuzin78 Tak ryža áno, teraz sa snažím na malom ohni opražiť tie kuracie kúsky.. 😀 Hádam nevybuchneme 😀

zuzin78
7. okt 2011

@kokorunecka hadam nie . vydari sa ti to a potom daj vediet ci je to mnamka . uz vela krat som to chcela urobit. 😉

mimikett
7. okt 2011

@titkovamiriam dakujem, chcem sa spytat pri priprave tych halusiek davate zhruba kolko muky na jedno vajicko? Rada by som vyskusala domace halusky aj ja.

saeda
7. okt 2011

Dnes je u nas bravcove sote s kukuricou a fazulkou v chilli omacke a ku tomu zemiakova kasa 🙂 Zajtra ked nebude kasa, dame masko do wrapu alebo si k tomu uvarime ryzu 🙂

kokorunecka
7. okt 2011

@zuzin78 Už je to hotové, trošku dosť sa mi zdá, že cesnakové, ale chutí to a nevybuchli sme 😀 Tak úspešne začínam??? 😀

zuzin78
7. okt 2011

@kokorunecka tak to musi byt super ja zboznujem cesnakove len dcerka cesnak nechce a ani manzel . tak si to raz uribim pre seba a najmensia bude mat cesnakove miecko 😀 😀 😀 😀 😀 😀
v spravach nic nehovorili, ze by niekto v okrese Skalica vybuchol , tak super zacinas 😉

bubinko83
7. okt 2011

@zuzin78 čo je cesnakove ? Dajte recpet. 😉 Aj ja milujem cesnak.

ifek
7. okt 2011

dnes bol na obed zemiakový šalát a rezeň 🙂 zajtra dovaríme polievočku a namiesto rezňa bude rybka 🙂

murinka
7. okt 2011

kysla kapustova s rebierkom a udenym kuskom sunky 😉 zajtra asi trocha langosov 😉

attena
7. okt 2011

taky gulasik ze aj za usami sa oblizujeme 🙂

ellit
7. okt 2011

@attena a hodis ho sem? 🙂)

my dneska paradajkova polievka a ryzovy nakyp s ovocim 🙂

kokorunecka
7. okt 2011

@zuzin78 Zastavila sa u mňa sestra ako išla zo školy a aj tatino, keď išiel z roboty a obaja zjedli, tak snáď sa im už nič nestalo 😀
Ja inak cesnak moc nemusím, možno preto sa mi zdá, že ho priveľmi cítim. 😀

nelicefo
7. okt 2011

Tekvicový prívarok a fašírky. 🙂

attena
7. okt 2011

@ellit jaj keby sa dalo s radostou 🙂

inffinity
7. okt 2011

ahojte ja sem narychlo ukuchtila špenátek se smetankou s bramborkem a vajičkem.. a naše malá je nemocná a papá lentilky 😝

titkovamiriam
7. okt 2011

@mimikett cca na 1 vajce 400g -500g muky

pattinka
7. okt 2011

Moje kočky a manželík si na zajtra vybojovali 😀 svoju milovanú pizzu Hawai 😝 😵 a k nej nejakú polievočku čo by bola aj na nedeľu - lebo ideme na menšiu túru v nedeľku tak nebudem veľmi stíhať 😒 ak nebude pršať samozrejme 🙄 ale aj tak .... 😵 dáájte inšpiráciu na nejakú fajnovúúú 😀 Díííky 😉

pusinqa
7. okt 2011

@titkovamiriam tak asi preto som to ja mala také lepidlové lebo ja som robila narýchlo len na 2 porcie čiže len múky do tanierika a jedno vajce

titkovamiriam
7. okt 2011

@pusinqa moze byt ze si mala ,,riedke,, cesto tak ti tak zlepidlovateli-ja mam najradsej take cesto aby same netieklo cez haluskovač a ked robím nožom nesmu sa na noz lepit a samozrejme voda musi riadne vriet 😉 do ktorej sa hadzu,moze do nej ist aj trochu oleja,potom halusky dobre preliat vodou a ked sa hned nejedia poliat ich trochu olejom a premiesat 😉

libka1
8. okt 2011

vcera som nespravila toho zajaca na smotane, takze ten az dnes 😅 polievka ostala rybacia od vcera, takze dojedame 😉