Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
🙂 Ja som sa rozhodla dnes, že sa vôbec variť naučím, tak to skúšam a dúfam, že sa zadarí 😀
Veď, ryža z vrecka a kuracie prsia z reklamy na Hellmans, to snáď nemôžem pokaziť, či? 😀
dnes zeleninová polievka s ovsenými vločkami a makové štrúdle
@zajaciq hej je to such kolačik,no ože sa natriet džemom alebo polevou .ja ho robím na velky plech lebo cesta je dost a pekne,,vyskočí,,vcera som tam dala dost hrozienok a suseneho ovocia ,nasekane mandle tak bol mnam mnam a vecer sme ho mali ako chutovecku ku kave a mlieku a deti si zobrali aj do skoly a ja do roboty 😀 a je po kolači.Vyskúšaj a uvidíš-ja ho rada robím lebo je rychly,nieje velmi sladky a ked boli deti male neboli od neho zamazane od ust až po usi 😀 😀 😀 -da sa rozne obmienat 😉 ,vynikajuci je aj že das do neho certve ovocie alebo kompot ci uz marhule,ananas alebo ceresne 🙂 s kakaovým cestom mnam 😉 so šlahackou alebo bez 😉
@kokorunecka no ak nebudes cakat až sa vrecko rozvarí ako kolega co ryzu varil dve hodiny stale ju podlieval a nie a nie sa rozvarit... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mimikett krásne!!!!
@titkovamiriam Nie, to nie 😀 😀 😀 Išla som presne podľa návodu na krabičke 😀 😀
holky poradte mi prosim nemate nahodou nejaky super recept na vanilkove rozteky ale bez orechov?
@kokorunecka podarilo sa ? 😉
madarky gulas s viedenskou knedlou
@zuzin78 Tak ryža áno, teraz sa snažím na malom ohni opražiť tie kuracie kúsky.. 😀 Hádam nevybuchneme 😀
@kokorunecka hadam nie . vydari sa ti to a potom daj vediet ci je to mnamka . uz vela krat som to chcela urobit. 😉
@titkovamiriam dakujem, chcem sa spytat pri priprave tych halusiek davate zhruba kolko muky na jedno vajicko? Rada by som vyskusala domace halusky aj ja.
Dnes je u nas bravcove sote s kukuricou a fazulkou v chilli omacke a ku tomu zemiakova kasa 🙂 Zajtra ked nebude kasa, dame masko do wrapu alebo si k tomu uvarime ryzu 🙂
@zuzin78 Už je to hotové, trošku dosť sa mi zdá, že cesnakové, ale chutí to a nevybuchli sme 😀 Tak úspešne začínam??? 😀
@kokorunecka tak to musi byt super ja zboznujem cesnakove len dcerka cesnak nechce a ani manzel . tak si to raz uribim pre seba a najmensia bude mat cesnakove miecko 😀 😀 😀 😀 😀 😀
v spravach nic nehovorili, ze by niekto v okrese Skalica vybuchol , tak super zacinas 😉
dnes bol na obed zemiakový šalát a rezeň 🙂 zajtra dovaríme polievočku a namiesto rezňa bude rybka 🙂
kysla kapustova s rebierkom a udenym kuskom sunky 😉 zajtra asi trocha langosov 😉
taky gulasik ze aj za usami sa oblizujeme 🙂
@zuzin78 Zastavila sa u mňa sestra ako išla zo školy a aj tatino, keď išiel z roboty a obaja zjedli, tak snáď sa im už nič nestalo 😀
Ja inak cesnak moc nemusím, možno preto sa mi zdá, že ho priveľmi cítim. 😀
Tekvicový prívarok a fašírky. 🙂
ahojte ja sem narychlo ukuchtila špenátek se smetankou s bramborkem a vajičkem.. a naše malá je nemocná a papá lentilky 😝
@mimikett cca na 1 vajce 400g -500g muky
Moje kočky a manželík si na zajtra vybojovali 😀 svoju milovanú pizzu Hawai 😝 😵 a k nej nejakú polievočku čo by bola aj na nedeľu - lebo ideme na menšiu túru v nedeľku tak nebudem veľmi stíhať 😒 ak nebude pršať samozrejme 🙄 ale aj tak .... 😵 dáájte inšpiráciu na nejakú fajnovúúú 😀 Díííky 😉
@titkovamiriam tak asi preto som to ja mala také lepidlové lebo ja som robila narýchlo len na 2 porcie čiže len múky do tanierika a jedno vajce
@pusinqa moze byt ze si mala ,,riedke,, cesto tak ti tak zlepidlovateli-ja mam najradsej take cesto aby same netieklo cez haluskovač a ked robím nožom nesmu sa na noz lepit a samozrejme voda musi riadne vriet 😉 do ktorej sa hadzu,moze do nej ist aj trochu oleja,potom halusky dobre preliat vodou a ked sa hned nejedia poliat ich trochu olejom a premiesat 😉
vcera som nespravila toho zajaca na smotane, takze ten az dnes 😅 polievka ostala rybacia od vcera, takze dojedame 😉

dnes nevarim dojedame zo vcera, len sa vam musim pochvalit, ze som vcera na veceru robila susi - moj prvy pokus a myslim, ze sa vydaril 😀